Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obamowie się zdecydowali w końcu na psa, na portugalskiego psa wodnego

[URL="http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=41941"]eFakt.pl � Obamowie maj� wreszcie psa[/URL]

:cool1:

Posted

Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:Może dziwny jestem ,ale jakoś nie wierzę że pies rasy myśliwskiej spełni się w roli kanapowej maskotki.

Posted

[quote name='olekg89']Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:Może dziwny jestem ,ale jakoś nie wierzę że pies rasy myśliwskiej spełni się w roli kanapowej maskotki.[/quote]
Idąc tym tokiem myślenia większość ludzi nigdy nie powinna mieć żadnego psa.
Na pewno źle nie będzie się miał.

Posted

[quote name='Daga & Maks']jak dla mnie już lepiej żeby wzięli rasowego psa niż labradoodle[/quote]

Zgadzam się, liczyłam, że tak wybiorą.

Było gdzieś napisane, że ich pies będzie kanapowcem? Czytałam wcześniej tylko jeden artykuł o ich przyszłym psie, więc się nie orientuję za bardzo...

Posted

[B][quote]piesek[/B]

chyba afrykanski bo siersc taka lokowata![/quote]
Kurna, ja mam afrykanskiego i nijak nie chce jej sie siersc krecic.....:evil_lol:

Za to francuskiemu i owszem...:evil_lol:

Posted

Z dwojga złego lepiej, ze wzieli takie psa, niż zasilać hodowle prowadzace rozrod `rasowych kundli`, np. labradoodle [jak planowali] ...
Ciekawa jestem, jak poradza sobie z wychowaniem, szkoleniem, w koncu to Rodzina Ameryki. Ciekawe jak spisza się w posiadaniu Pierwszego Psa Ameryki ... :roll:

Posted

ja tez sie ciesze ze nie wzieli hybrydy ;)
ale takie teksty to mozecie sobie podarowac :cool1::
[quote]Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:[/quote]
[quote]wlasnie, zarzekali sie, ze wezma ze schroniska...[/quote]pozdrawiam