dog_master Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Obamowie się zdecydowali w końcu na psa, na portugalskiego psa wodnego [URL="http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=41941"]eFakt.pl � Obamowie maj� wreszcie psa[/URL] :cool1: Quote
Zofia.Sasza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szkoda, że nie ze schronu :shake: No ale przy alergii może i bezpieczniej... Quote
olekg89 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:Może dziwny jestem ,ale jakoś nie wierzę że pies rasy myśliwskiej spełni się w roli kanapowej maskotki. Quote
katik Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='olekg89']Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:Może dziwny jestem ,ale jakoś nie wierzę że pies rasy myśliwskiej spełni się w roli kanapowej maskotki.[/quote] Idąc tym tokiem myślenia większość ludzi nigdy nie powinna mieć żadnego psa. Na pewno źle nie będzie się miał. Quote
Zofia.Sasza Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Za chwilę ktoś naśle na Obamę Pogotowie i Straż z Trzcianki :diabloti: Quote
samoglow Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='zofia&sasza']Szkoda, że nie ze schronu :shake: No ale przy alergii może i bezpieczniej...[/quote] wlasnie, zarzekali sie, ze wezma ze schroniska... Quote
Daga&Maks Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jak dla mnie już lepiej żeby wzięli rasowego psa niż labradoodle Quote
WildH Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Daga & Maks']jak dla mnie już lepiej żeby wzięli rasowego psa niż labradoodle[/quote] Zgadzam się, liczyłam, że tak wybiorą. Było gdzieś napisane, że ich pies będzie kanapowcem? Czytałam wcześniej tylko jeden artykuł o ich przyszłym psie, więc się nie orientuję za bardzo... Quote
PATIszon Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [B][quote]piesek[/B] chyba afrykanski bo siersc taka lokowata![/quote] Kurna, ja mam afrykanskiego i nijak nie chce jej sie siersc krecic.....:evil_lol: Za to francuskiemu i owszem...:evil_lol: Quote
Olka_Olga Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Z dwojga złego lepiej, ze wzieli takie psa, niż zasilać hodowle prowadzace rozrod `rasowych kundli`, np. labradoodle [jak planowali] ... Ciekawa jestem, jak poradza sobie z wychowaniem, szkoleniem, w koncu to Rodzina Ameryki. Ciekawe jak spisza się w posiadaniu Pierwszego Psa Ameryki ... :roll: Quote
olekg89 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Katik-bo taka prawda większość ludzi psa mieć NIE powinna.:shake: Quote
shangri_la Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ja tez sie ciesze ze nie wzieli hybrydy ;) ale takie teksty to mozecie sobie podarowac :cool1:: [quote]Szkoda ,że w ogóle zdecydowali się na psa.:roll:[/quote] [quote]wlasnie, zarzekali sie, ze wezma ze schroniska...[/quote]pozdrawiam Quote
Recommended Posts