Alka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 My też życzymy [b]Pufikowi[/b] wszystkiego najlepszego ! :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
bazylia Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [b]Kochani!!!![/b] Jak miło, że pamiętaliście o moim łobuziaczku :D Wieczorem będziemy świętować: na Pufika już czekają prezenty (zabaweczka i aromatyczne, pachnące ucho świńskie :lol: ), na nas natomiast zaś czeka winko i kawałek pysznego ciasta :P To dopiero będzie impreza :BIG: Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za pamięć!!!! Quote
Aimee Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja złozyłam swoje życzenia na offie :oops: Quote
Ola&Kika Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Kochaniutkiemu Puficzkowi wszystkiego najpsiejszego! :D Wszystkiego so może sobie wymarzyć czyli :D Psiego towarzysza na codzień :D ! Wiele, wiele przysamczków, zabaweczek i długich pełnych przygód spacerków! :D :smilecol: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Deborah Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [size=6][color=orange][b]Pufikowi[/b][/color][/size] wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin. :new-bday: :new-bday: Długiego psiego życia, tony kości 8) :wink: oraz towarzysza psiego życia :lol: :BIG: Quote
Gosiek Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Dziś są też imienienki Agnieszki więc... [b][color=violet] Agniesiu - z okazji imienin życzę Ci uśmiechu na twarzy, żeby nie zakryły go ciężkie chmury smutku, dużo zdrowka, pewności, ze zawsze ktoś o Tobie myśli, przyjaciół którzy Ci wskażą piękno i takich na cale życie, siły w przekazywaniu miłości...[/color] [/b] [color=blue] Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok![/color] [img]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/009/917.jpg[/img] Quote
Guest Markus13 Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja też życze pufikowi wszystkiego naj naj najlepszego!!! :) :BIG: :new-bday: Quote
Amanda Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 :BIG: Najlepsze życzonka urodzinkowe dla Puffika!!! :BIG: Zulka&Asia Quote
tygrysek-kr Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Oczywiście ja i Jerruś równiez dołączamy sie do każde miłego słowa napisanego tutaj. Dla Puffika dużo spacerków i zabawek a dla ciebie Agusiu wszystkiego NAJ....... :BIG: Quote
Marca_Besi Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Wszystkiego Najlepszego dla Jerrusia!! Spacerków i smakołyków! Życzą Marca i Besi! :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
tygrysek-kr Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Marca&Besi']Wszystkiego Najlepszego dla Jerrusia!! Spacerków i smakołyków! Życzą Marca i Besi! :new-bday: :new-bday: :new-bday:[/quote] Marca to Puffcio ma dzis urodzinki nie Jerruś ;) ale dziękuję Quote
Marca_Besi Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 :oops: Faktycznie....ale jestem gapa.... :oops: . Wszystkiego Najlepszego dla Puffika!! :BIG: :new-bday: Quote
Snoopy7 Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [img]http://www.gifownik.pl/gify_01/swieta/przyjecie/6.gif[/img] [b]Pufficzku[/b] my też życzymy Ci wszystkiego naj naj naj Lepszego z okazji twoich urodzinek, bądź zawsze taki kochany jaki jesteś. :P a Ja (Agnieszka) Bardzo dziękuję za życzonka imieninowe, :calus: całuje was i stawiam [img]http://www.gifownik.pl/gify_01/swieta/przyjecie/1.gif[/img] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 To i my z Oskarkiem składamy [b]Pufikowi[/b] wszytskiego najlepszego i dołaczamy się do wszytskich wyzej wymienionych osich zachcianek, przysmaków. Spóźnione, ale szczere :):) Agniesu dla Ciebie tez dooożó zdróffeczka :* Quote
isabelle Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 My rowniez skladamy nieco spoznione zyczonka urodzinkowe dla [color=blue]Pufcia [/color]oraz imieninowe dla [color=red]Agniesi[/color]. :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Magdalena1 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 dziś,to jest 31 stycznia mija mi właśnie 20 lat... ale mój nastrój i styuacje nie dają mi zbyt radości i pociechy,tym bardziej w tym dniu.no ale informuję was,że mi też sie przestawiła cyfra z przodu :wink: Quote
Wind Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Wszystkiego Najlepszego Magdo :BIG: :laola: :BIG: Spelnienia marzen najskrytszych i samych pomyslnych, zyciowych rozwiazan :-) I jak Twa Milosc? Ma sie choc troszke lepiej? Quote
Magdalena1 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 chyba schodzi na dobrą drogę moja miłość(mam takie przczucie),ale nie chcę zapeszać. dziękuję Ci za życzenia i mam nadzieję,że tak będzie. wielki buuuziak Quote
Śliczna Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Wszystkiego najlepszego Magdo!! Cyfra jest bardzo dobra!!!!!!!!!!! A i wiek cudowny!! Dużo uśmiechu i radości :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [color=red][size=6]Kochana Madziu!!![/size][/color] :new-bday: Każdeo roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko moze, wiec i ja korzstajac z tej sposobnosci skladam najserdeczniejsze zyczenia, duzo szczescia w milosci, raosci z milosci, duzo zdrówka i spelnienia wszytskich, nawet tych najskrytszych marzen. Zeby wszytsko bylo tak jak sobie to zaplanujesz. [color=red]Sto Lat Sto Lat :BIG: Niech zyje zyje nam :BIG: Sto Lat Sto Lat :BIG: Niech zyje zyje na, :BIG: a kto : Madzia!!!!![/color] :BIG: Quote
Księżycowa_Pyza Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [size=6][color=red][b]Madziu[/b] ja równiez życzę Ci wszystkiego najlepszego, duzo zdrówka, miłości i przedewszystkim spełnienia najskrytszych marzeń[/color][/size] :new-bday: :BIG: :tort: [img]http://www.gifownik.pl/gify_01/rozmaite/kwiaty/29.gif[/img] Quote
Gosiek Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [color=green][b] Z okazji urodzin życzę Ci, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.[/b][/color] [img]http://www.gify.org.pl/gify/natura/kwiaty/143.gif[/img] Madziu - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :P Quote
Yorkies Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ja także chciaąłbym dołączyc się do wszystkich najserdeczniejszych życzeń urodzinowych dla Madzi :D pozdrawiam :fadein: Quote
Nika Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 My też się przyłączamy Wszystkiego najlepszego Magdo :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Alka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [size=6][color=red]Magdo - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin ![/color][/size] Wszystko co piękne i upragnione , nich będzie w Twym sercu spełnione. [img]http://www.gify.biz/gify%20rosliny/gify%20kwiatki/kwiatek__55_.GIF[/img] Quote
Recommended Posts