koregra Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Alusia malusia niech żyje nam :loveu: :new-bday: :laola: Quote
tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wooowww... :Rose: Dla Aluni :loveu: :BIG: Sto lat Alusiu kochana :BIG: :laola: Quote
agnilale Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wspanialy i smaczny tort !! Wszystkiego najlepszego dla jubilatki!!:loveu::loveu: Quote
Upiór Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 My tez z Jeannie pozdrawiamy Alutkę!!! [img]http://www.kitoks.com/kfalkovskis/bear.gif[/img] Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dziekujemy pieknie :loveu: To proponuje drogie cioteczki, symbolicznie, za zdroweczko nasze i Wasze [IMG]http://aronx.files.wordpress.com/2008/01/szampan.jpg[/IMG] Quote
iberia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :laola::laola: :tort::BIG::new-bday: Quote
Hania:) Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Aluuutek!sto latek!!!:Rose::new-bday::laola::cunao::beerchug::drinka::tort::BIG::bday::cool2::B-fly::lilangel::klacz::laugh2_2::megagrin::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jejku ilu gości mielismy :loveu: Dziekujemy :Rose: Quote
Magda Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ojej to już 2!:loveu: Sto lat dla naszej Alutki!:knajpa::cunao::drink1: Quote
danani Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 2 latka to piękny wiek :lol: Życzymy zdrówka i smacznych kąsków :facelick: Quote
iberia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Wszem i wobec informuję że nasza koleżanka TIGRUNIA ma dziś urodzinki!!! Wszystkiego naj naj naj Beatko wiesz czego ci życze:evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='iberia']Wszem i wobec informuję że nasza koleżanka TIGRUNIA ma dziś urodzinki!!! Wszystkiego naj naj naj Beatko wiesz czego ci życze:evil_lol::loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Dziekuje Kasieńko :calus: Oj wiem wiem :loveu::loveu: Quote
zetka73 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 :new-bday::tort: Wszystkiego naj...... ps. a mój Noruś jutro kończy już 5 miesięcy :Dog_run: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='zetka73']:new-bday::tort: Wszystkiego naj...... ps. a mój Noruś jutro kończy już 5 miesięcy :Dog_run:[/quote] Dziekuje .. Własnie :p Jessi dzis 10 m-cy kończy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tigrunia zepsulas wczoraj dogo!! Gamoniu nasz :loveu: Zycze Ci usmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotnośc, przyjaciół którzy wskażą Ci piekno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebys potrafiła cieszyc się życiem w kazdym jego momencie!!! No to ZDROWIA! [COLOR="PaleTurquoise"]bo w metryce znowu przybyło...[/COLOR] :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tigrunia zepsulas wczoraj dogo!! Gamoniu nasz :loveu: Zycze Ci usmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotnośc, przyjaciół którzy wskażą Ci piekno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebys potrafiła cieszyc się życiem w kazdym jego momencie!!! No to ZDROWIA! [COLOR=PaleTurquoise]bo w metryce znowu przybyło...[/COLOR] :evil_lol:[/quote] To nie ja .. :placz: Ono sie samo zepsuło :placz: Dziękuje Anusiak :calus: Kochana ty moja :loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [SIZE=4][B]100 lat [/B][/SIZE]:new-bday::tort::laola: Quote
Magda Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ojej ja znowu spóźniona:oops: Beatko wszystkiego najlepszego, tego co sobie wymarzysz, uśmiechu na co dzień i życzliwości od innych!:loveu: Oczywiście gorące pozdrowienia dla koleżanek z okazji Dnia Kobiet!:Rose: Quote
tigrunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='AmiX'][SIZE=4][B]100 lat [/B][/SIZE]:new-bday::tort::laola:[/quote] Dzięki Aniu :loveu: [quote name='Magda_Miki']Ojej ja znowu spóźniona:oops: Beatko wszystkiego najlepszego, tego co sobie wymarzysz, uśmiechu na co dzień i życzliwości od innych!:loveu: Oczywiście gorące pozdrowienia dla koleżanek z okazji Dnia Kobiet!:Rose:[/quote] Oj Władka, Władka ty to sie zawsze wszedzie spóźniasz :shake::shake: Ale spoko, miałam wczoraj imieniny także życzenia jeśli imieninowe to nie spóźnione :evil_lol: Quote
Magda Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='tigrunia'] Oj Władka, Władka ty to sie zawsze wszedzie spóźniasz :shake::shake: Ale spoko, miałam wczoraj imieniny także życzenia jeśli imieninowe to nie spóźnione :evil_lol:[/quote] Trafiłam!:sweetCyb: Quote
tigrunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Magda_Miki']Trafiłam!:sweetCyb:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='tigrunia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No co... mam tą satysfakcję:eviltong: Quote
tigrunia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Magda_Miki']No co... mam tą satysfakcję:eviltong:[/quote] Hihi .. no i dobrze :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts