Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='iberia']Wszem i wobec informuję że nasza koleżanka TIGRUNIA ma dziś urodzinki!!!

Wszystkiego naj naj naj Beatko wiesz czego ci życze:evil_lol::loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:
Dziekuje Kasieńko :calus:
Oj wiem wiem :loveu::loveu:

Posted

[quote name='zetka73']:new-bday::tort:

Wszystkiego naj......

ps.
a mój Noruś jutro kończy już 5 miesięcy :Dog_run:[/quote]
Dziekuje ..
Własnie :p Jessi dzis 10 m-cy kończy :loveu:

Posted

Tigrunia zepsulas wczoraj dogo!!

Gamoniu nasz :loveu:
Zycze Ci usmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotnośc, przyjaciół którzy wskażą Ci piekno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebys potrafiła cieszyc się życiem w kazdym jego momencie!!!

No to ZDROWIA! [COLOR="PaleTurquoise"]bo w metryce znowu przybyło...[/COLOR] :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tigrunia zepsulas wczoraj dogo!!

Gamoniu nasz :loveu:
Zycze Ci usmiechu nawet gdy spotka Cię smutek, tęczy na niebie która przypomni Ci że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce, pewności że o Tobie ktoś myśli kiedy ogarnia Cię samotnośc, przyjaciół którzy wskażą Ci piekno potrzebne dla Twoich oczu oraz żebys potrafiła cieszyc się życiem w kazdym jego momencie!!!

No to ZDROWIA! [COLOR=PaleTurquoise]bo w metryce znowu przybyło...[/COLOR] :evil_lol:[/quote]
To nie ja .. :placz: Ono sie samo zepsuło :placz:

Dziękuje Anusiak :calus: Kochana ty moja :loveu::loveu:

Posted

Ojej ja znowu spóźniona:oops:

Beatko wszystkiego najlepszego, tego co sobie wymarzysz, uśmiechu na co dzień i życzliwości od innych!:loveu:

Oczywiście gorące pozdrowienia dla koleżanek z okazji Dnia Kobiet!:Rose:

Posted

[quote name='AmiX'][SIZE=4][B]100 lat [/B][/SIZE]:new-bday::tort::laola:[/quote]
Dzięki Aniu :loveu:
[quote name='Magda_Miki']Ojej ja znowu spóźniona:oops:

Beatko wszystkiego najlepszego, tego co sobie wymarzysz, uśmiechu na co dzień i życzliwości od innych!:loveu:

Oczywiście gorące pozdrowienia dla koleżanek z okazji Dnia Kobiet!:Rose:[/quote]
Oj Władka, Władka ty to sie zawsze wszedzie spóźniasz :shake::shake: Ale spoko, miałam wczoraj imieniny także życzenia jeśli imieninowe to nie spóźnione :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Oj Władka, Władka ty to sie zawsze wszedzie spóźniasz :shake::shake: Ale spoko, miałam wczoraj imieniny także życzenia jeśli imieninowe to nie spóźnione :evil_lol:[/quote]

Trafiłam!:sweetCyb: