Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p
Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi:

Posted

A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:)

Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):)
Twoja Pani:multi:

Posted

[quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:)

Beresiu - od Twojej Pani - [B]duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):)[/B]
Twoja Pani:multi:[/quote]
Sto lat.. sto lat... :loveu::loveu: NAj Naj Naj :*

Posted

[quote name='Magda_Miki']A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p
Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi:[/QUOTE]

Dopiero dwa lata?
Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych.
Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz:

Posted

[quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:)

Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):)
Twoja Pani:multi:[/QUOTE]

Wszystkiego najlepszego dla Berka!:multi:
My takze zyczymy szybkiego opanowania swoich potrzeb fizjologicznych do perfekcji:lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Dopiero dwa lata?
Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych.
Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz:[/QUOTE]

To prawda... ja mialam tak samo z innymi osobami, ale niestety pozostaly tylko nieliczne, ktore dalej sa z nami:roll: Na yorkach to sie juz prawie nie pokazuja:placz:

Posted

Twoja Pani:multi:[/quote]
dla Berka dużo radości z dorosłości :loveu: teraz to już będziesz zwiedzał świat i światowy chłopak się z ciebie zrobi
a dla właścicielki dużo radości z opanowania przez Berka tak trudnej umiejętności jak ...:oops: no wiecie

Posted

[quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:)[/QUOTE]

Kwiatuszki dla maluszka! :Rose: Wszystkiego naj, naj :smile:

Posted

[quote name='PositiveThought']rośnij nam w szczęściu i zdrowiu, Beresiu!

Magda, muszę Ci powiedzieć, że jak tu przychodziłam tylko po to, żeby czytać, to byłaś dla mnie jedną z najbardziej charakterystycznych postaci... nie wiem nawet jak ^^[/QUOTE]

Hihi...:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='daria1']Rosa też merda do Berka ogonkiem i życzy mu powodzenia w treningu czystości :p[/quote]

Dziękujemy wszystkim za pamięć i miłe słowa....:loveu::loveu::loveu:

A powodzenia w treningu czystości to nie tylko Berkowi trzeba zyczyć, ale tez jego biednej pani:placz: która jest dokładnie przetrenowana w lataniu po domu ze ściereczką, względnie papierem toaletowym. Więc sama mam trening czystości, że hej!:cool3:

Posted

[quote name='Hania:)']Dziękujemy wszystkim za pamięć i miłe słowa....:loveu::loveu::loveu:

A powodzenia w treningu czystości to nie tylko Berkowi trzeba zyczyć, ale tez jego biednej pani:placz: która jest dokładnie przetrenowana w lataniu po domu ze ściereczką, względnie papierem toaletowym. Więc sama mam trening czystości, że hej!:cool3:[/QUOTE]
on po prostu dba o Twoją linię, a Ty tego nie doceniasz :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']on po prostu dba o Twoją linię, a Ty tego nie doceniasz :evil_lol:[/quote]

Rozszyfrowałaś mojego psa:):):):):) to jest to!:evil_lol:
To ja go w takim razie przestane uczyc tej czystości, jak polatam ze sciereczką przez najbliższe 15 lat, to bede piękna i bede miała figurę jak supermodelka.:multi::multi::multi:

Positive Thought, a moze by tak ten pomysł opatentować?:cool3: Zrobiłybyśmy fortunę!!!!!!!:laola:

Posted

[quote name='Hania:)']Rozszyfrowałaś mojego psa:):):):):) to jest to!:evil_lol:
To ja go w takim razie przestane uczyc tej czystości, jak polatam ze sciereczką przez najbliższe 15 lat, to bede piękna i bede miała figurę jak supermodelka.:multi::multi::multi:

Positive Thought, a moze by tak ten pomysł opatentować?:cool3: Zrobiłybyśmy fortunę!!!!!!!:laola:[/QUOTE]
tak! będziemy bogate!

chcesz być szczupła i zgrabna? kup sobie yorkusia!

myślę, że za te 15 lat to z Ciebie taki patyczek zostanie! :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']tak! będziemy bogate!

chcesz być szczupła i zgrabna? kup sobie yorkusia!

myślę, że za te 15 lat to z Ciebie taki patyczek zostanie! :evil_lol:[/quote]

Skąd, jaki patyczek, bede miała mięśnie jak Gołota (od wynoszenia kuwety). :multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Book Antiqua]korzystając z okazji [/FONT][SIZE=3][COLOR=Red][FONT=Book Antiqua]chciałabym życzyć[/FONT]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=Indigo]WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM[/COLOR][/B]

[SIZE=4][COLOR=Red]SPOKOJNYCH[/COLOR], [COLOR=SeaGreen]CIEPŁYCH[/COLOR], a przede wszystkim [COLOR=DarkOrange]
WESOŁYCH[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]ŚWIĄT! [/COLOR]
[COLOR=Yellow]spełnienia marzeń i miłych chwil spędzonych z bliskimi!

[SIZE=3][COLOR=Red]wesołego jajka i mokrego dyngusa [/COLOR][/SIZE]:cool3:
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]

[/FONT][/SIZE]

Posted

[SIZE=1][COLOR=#000080]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=#000080]Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech sie w Śmingus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje.[/COLOR][/SIZE]
:krolik: :krolik: :krolik:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Świąteczne życzenia,
[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=YellowGreen]
[IMG]http://images20.fotosik.pl/202/4eb50014609102fa.jpg[/IMG]

[/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Staropolskim - obyczajem,
dużo szynki życzę z jajem,
niech zające i barany
pospełniają Wasze plany.
Święta to jest czas wyżerki,
porzućcie wszystkie swe rozterki.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy.[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

Kochani!
Zdrowych, spokojnych i miło spędzonych świąt w gronie najbliższych oraz mokrego dyngusa:cool3:

Proszę za dużo nie jeść:eviltong:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/87/103b6050e189c6af.jpg[/IMG][/URL]
[FONT=Georgia][COLOR=darkorange][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Własnoręcznie rysowałam :) .[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/FONT]