PositiveThought Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 to ja już tak strasznie pod koniec, właściwie Aidi, bo to facet ^^ Quote
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi: Quote
Hania:) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi: Quote
maartucha Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - [B]duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):)[/B] Twoja Pani:multi:[/quote] Sto lat.. sto lat... :loveu::loveu: NAj Naj Naj :* Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Magda_Miki']A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi:[/QUOTE] Dopiero dwa lata? Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych. Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi:[/QUOTE] Wszystkiego najlepszego dla Berka!:multi: My takze zyczymy szybkiego opanowania swoich potrzeb fizjologicznych do perfekcji:lol: [quote name='Anusia & Alutka']Dopiero dwa lata? Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych. Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz:[/QUOTE] To prawda... ja mialam tak samo z innymi osobami, ale niestety pozostaly tylko nieliczne, ktore dalej sa z nami:roll: Na yorkach to sie juz prawie nie pokazuja:placz: Quote
nane Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi:[/quote] dla Berka dużo radości z dorosłości :loveu: teraz to już będziesz zwiedzał świat i światowy chłopak się z ciebie zrobi a dla właścicielki dużo radości z opanowania przez Berka tak trudnej umiejętności jak ...:oops: no wiecie Quote
Megula Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:)[/QUOTE] Kwiatuszki dla maluszka! :Rose: Wszystkiego naj, naj :smile: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dziękujemy wszystkim baaaardzo:) Młody merda do Was ogonkiem!:) Quote
daria1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Rosa też merda do Berka ogonkiem i życzy mu powodzenia w treningu czystości :p Quote
PositiveThought Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 rośnij nam w szczęściu i zdrowiu, Beresiu! Magda, muszę Ci powiedzieć, że jak tu przychodziłam tylko po to, żeby czytać, to byłaś dla mnie jedną z najbardziej charakterystycznych postaci... nie wiem nawet jak ^^ Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='PositiveThought']rośnij nam w szczęściu i zdrowiu, Beresiu! Magda, muszę Ci powiedzieć, że jak tu przychodziłam tylko po to, żeby czytać, to byłaś dla mnie jedną z najbardziej charakterystycznych postaci... nie wiem nawet jak ^^[/QUOTE] Hihi...:eviltong: :eviltong: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='daria1']Rosa też merda do Berka ogonkiem i życzy mu powodzenia w treningu czystości :p[/quote] Dziękujemy wszystkim za pamięć i miłe słowa....:loveu::loveu::loveu: A powodzenia w treningu czystości to nie tylko Berkowi trzeba zyczyć, ale tez jego biednej pani:placz: która jest dokładnie przetrenowana w lataniu po domu ze ściereczką, względnie papierem toaletowym. Więc sama mam trening czystości, że hej!:cool3: Quote
PositiveThought Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Hania:)']Dziękujemy wszystkim za pamięć i miłe słowa....:loveu::loveu::loveu: A powodzenia w treningu czystości to nie tylko Berkowi trzeba zyczyć, ale tez jego biednej pani:placz: która jest dokładnie przetrenowana w lataniu po domu ze ściereczką, względnie papierem toaletowym. Więc sama mam trening czystości, że hej!:cool3:[/QUOTE] on po prostu dba o Twoją linię, a Ty tego nie doceniasz :evil_lol: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='PositiveThought']on po prostu dba o Twoją linię, a Ty tego nie doceniasz :evil_lol:[/quote] Rozszyfrowałaś mojego psa:):):):):) to jest to!:evil_lol: To ja go w takim razie przestane uczyc tej czystości, jak polatam ze sciereczką przez najbliższe 15 lat, to bede piękna i bede miała figurę jak supermodelka.:multi::multi::multi: Positive Thought, a moze by tak ten pomysł opatentować?:cool3: Zrobiłybyśmy fortunę!!!!!!!:laola: Quote
PositiveThought Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Hania:)']Rozszyfrowałaś mojego psa:):):):):) to jest to!:evil_lol: To ja go w takim razie przestane uczyc tej czystości, jak polatam ze sciereczką przez najbliższe 15 lat, to bede piękna i bede miała figurę jak supermodelka.:multi::multi::multi: Positive Thought, a moze by tak ten pomysł opatentować?:cool3: Zrobiłybyśmy fortunę!!!!!!!:laola:[/QUOTE] tak! będziemy bogate! chcesz być szczupła i zgrabna? kup sobie yorkusia! myślę, że za te 15 lat to z Ciebie taki patyczek zostanie! :evil_lol: Quote
Hania:) Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='PositiveThought']tak! będziemy bogate! chcesz być szczupła i zgrabna? kup sobie yorkusia! myślę, że za te 15 lat to z Ciebie taki patyczek zostanie! :evil_lol:[/quote] Skąd, jaki patyczek, bede miała mięśnie jak Gołota (od wynoszenia kuwety). :multi::multi::multi: Quote
PositiveThought Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Hania:)']Skąd, jaki patyczek, bede miała mięśnie jak Gołota (od wynoszenia kuwety). :multi::multi::multi:[/QUOTE] będziesz wyglądała jak Pudzian, tyle że 50 razy szczuplejsza xD Quote
PositiveThought Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [FONT=Book Antiqua]korzystając z okazji [/FONT][SIZE=3][COLOR=Red][FONT=Book Antiqua]chciałabym życzyć[/FONT] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=Indigo]WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM[/COLOR][/B] [SIZE=4][COLOR=Red]SPOKOJNYCH[/COLOR], [COLOR=SeaGreen]CIEPŁYCH[/COLOR], a przede wszystkim [COLOR=DarkOrange] WESOŁYCH[/COLOR] [COLOR=MediumTurquoise]ŚWIĄT! [/COLOR] [COLOR=Yellow]spełnienia marzeń i miłych chwil spędzonych z bliskimi! [SIZE=3][COLOR=Red]wesołego jajka i mokrego dyngusa [/COLOR][/SIZE]:cool3: [/COLOR][/SIZE][/SIZE] [/FONT][/SIZE] Quote
Pegaza Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=1][COLOR=#000080] [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=#000080]Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech sie w Śmingus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje.[/COLOR][/SIZE] :krolik: :krolik: :krolik: Quote
yoreczka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [IMG]http://www.cudnatury.pl/migawki_nowosci/1.jpg[/IMG] Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Świąteczne życzenia, [/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][COLOR=YellowGreen] [IMG]http://images20.fotosik.pl/202/4eb50014609102fa.jpg[/IMG] [/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][I][B]Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy.[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT] Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kochani! Zdrowych, spokojnych i miło spędzonych świąt w gronie najbliższych oraz mokrego dyngusa:cool3: Proszę za dużo nie jeść:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja rowniez zycze wszystkim wesołych, zdrowych i słonecznych świąt oraz dodatkowych ogonków dla tych co chcą :loveu: Quote
Justa95 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/87/103b6050e189c6af.jpg[/IMG][/URL] [FONT=Georgia][COLOR=darkorange][FONT=Georgia][COLOR=darkorange]Własnoręcznie rysowałam :) .[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts