Anusia & Alutka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Pomyślałam sobie o odświeżeniu topicu. Wprawdzie moja Alutka nie obchodzi w najbliższym czasie żadnego święta /dopiero w lutym/ ale to takie miłe móc złożyć komuś życzonka albo żeby ktoś zlożyl je nam :) Mamy w najblizszym czasie jakieś imprezki jubileuszowe forumowych yorasków? Pozdrawiamy Anusia i Alutka ;) Quote
Pegaza Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No to może z okazji dnia Mikołaja takie życzonka mikołajkowe Wam złoże Mikołaja w kominie prezentów ile się nawinie i cukierków całą skrzynie:lol: dodam fotke znalezioną na necie która mnie rozbroiła:loveu: [IMG]http://images3.fotosik.pl/279/d10b6dbf1bc11b05med.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 No nie mogę, chyba się rozpuszczę. Jakie słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja również życzę masy słodyczy dla Pańć i Pańciów a dla yorasków wieeelkich kości i innych pyszności :) Quote
Megula Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A ile to juz latek? :p Jakis miesiac temu spotkalam Twojego tate z Iryskiem (prawdopodobnie) :lol: Widzialam jakiegos duzego yorka, zapytalam o imie i uslyszalam Irys :loveu: Quote
AgaCzips Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witam Yorkofioły :) Chciałabym Wam życzyć [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonym w ciepłym, rodzinnym gronie:calus:, wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych,wytrwałości w dążeniu do celu, dumy z pociech:grins:,aby zawsze były grzeczne i zdrowe, dużo dużo miłości:loveu: i uśmiechu na twarzy :-) oraz szampańskiego sylwestra:drinking: :cunao: [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [SIZE=2]Aga&Czips[/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
yoreczka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [IMG]http://www.cudnatury.pl/informacje_zyczenia/boze_narodzenie_2006m.jpg[/IMG] Quote
M&M&O&I Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [B]Megula[/B] Irys skończył 6 latek :D Quote
Anusia & Alutka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile Lepper płaci za solarium, ile rybek jest w akwarium, ile Łyżwiński dzieci ma na boku, tyle szczęścia na każdym kroku, życzą Wam w Nowym Roku [B]Anusia i Alutka[/B] :D Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ogłaszam publicznie, że dzisiaj Alusia ma pierwsze urodzinki :multi: Komu kawałeczek, komu?? :tort: Quote
Megula Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja sie dzisiaj nie skusze :-( ale wszystkiego najlepszego!! :) Quote
Mynia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :new-bday: Wszystkiedo najlepszego dla Alutki! :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: Quote
Sara_i_Aris Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [SIZE=6][COLOR=deepskyblue]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALUTKI :buzi: :new-bday: :BIG: :bday: :tort: :knajpa: :drink1: :drinka: :beerchug: :popcorn: :pepsi: :drinking: :chlup: :laola: :cunao: :cunao: :laola: [/COLOR][/SIZE] Quote
marlena924 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [B]A ja wczoraj szukałam tego tematu :evil_lol: I nie umiałam znaleść :eviltong: Bo Toffiś miał wczoraj 2 urodzinki :multi:[/B] :tort: [B]Dla Alutki też wszystkiego naj naj! :new-bday: [/B] Quote
PositiveThought Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 wszystkiego naj naj naj wszystkim solenizantom! Quote
Marca_Besi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Alutki i Toffisia!!!:BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Mynia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Sto lat, sto lat dla Toffisia!! :BIG::new-bday: Quote
Anusia & Alutka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dziękujemy za życzonka. A dlaczego to torta nie chcecie jeść?? :mad: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A dlaczego to torta nie chcecie jeść?? :mad:[/quote] A ja skosztuję z chęcią, urodzinki Alutki to czemu nie :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A ja już zjadłam, aż 2 kawałki :eviltong: :tort: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie martw się, na pewno starczy ;) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Marca_Besi']Wszystkiego Najlepszego dla Alutki i Toffisia!!!:BIG::new-bday::BIG::new-bday:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]troche spozniona ale rowniez przylaczam sie do zyczen :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts