Wind Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Aneczko, Alez sie cieszymy !!! :laola: :BIG: :laola: Maluszki sa przepiekne a i po minie szczesliwej mamusi widac "spoko i luz" :) Mam nadzieje, ze bedziesz bardzo czesto fotografowac "dzieci" i podsylac nam do ogladania :-) Bardzo, bardzo sie ciesze, ze wszystko przebieglo bezproblemowo! A imiona? Czy masz juz imiona? Jesli tak to pisnij nam slowko :-) Caluski dla Was wszystkich a w szczegolnosci dla maluszkow - malutkiej Amelki i czarnych przecinkow ;) Quote
grygy Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 :lol: :lol: :lol: no chyba lepszego prezentu dostać nie mogłąś :D :D :D Quote
Panula Posted December 19, 2004 Author Posted December 19, 2004 ..hmmm faktycznie imion jeszcze nie ma. Ja chyba jestem przesadna i zanim sie nie urodzily nie chcialam wymyslac! Choc juz z przyjaciolka kombinowalysmy :) !! Chcialabym jakos niebanalnie, moze zwiazane ze swietami? Nie musi byc na jedna litera, byle tematycznie powiazane. Jesli macie propozycje, chetnie wyslucham!! Quote
Gosiek Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula rewelacyjna wiadomosć!! Wspaniały, przepiękny prezent pod choinę zzrobiła Wam sunieczka :x-mas: :baby: :baby: :baby: trzy przepiękne szczeniaczki- koiecznie ucałuj gorąco swieżo upieczona mamuśkę :buzi: Quote
bazylia Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula - GRATULUJĘ! Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia tych trzech uroczych aniołeczków... Na pewno jesteś bardzo dumna ze swojej suni i szczęśliwa, że w Twoim domu zagościły takie cudeńka. Mamusia pewnie bardzo zmęczona, ale wygląda na zadowoloną i szczęśliwą... Ucałuj ją ode mnie i koniecznie podrap za uchem! Pozdrawiam! Quote
Yorkies Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 PANULA: Najserdeczniejsze gratualcje!!! To dopiero prezent świąteczny. |Maluszki są przecudowane, przekochane i przesłodkie!!! Ucałowania dla szczeniaczków i dzielnej mamusi :) A tak swoją drogą: Najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia: Dużo szczęścia, pogody ducha, spokojnej Wigilii w gronie rodzinnym, duuuużo prentów i wszystkiego co najlepsze dla was i waszych pieseczków :D Pozdrawiam :fadein: Quote
Magdalena1 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 szczeniaczki najpiękniejsze :lilangel: (już nie pamiętam jak moje takie były :wink: ) a topic wspaniały,wszyscy jesteście wspaniali,normalnie tak sie rozczuliłam ogladając ten temat jak nigdy... buziaki swiąteczne dla wszystkich yorkofiołków. :x-mas: :angel: :santagri: Quote
Alka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula ja też szczerze gratuluję! Faktycznie prezent świąteczny jak się patrzy. :x-mas: Yokusi i maluszkom -dużo zdrówka! :D Pozdrawiam Ala Quote
Snoopy7 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panulka Gratuluje z całego serca Narodziny to jest poprostu coś cudownego, wspaniale to wszystko opisałaś aż się popłakałam, maluszki są przekochane, buziaczki dla was Quote
Amanda Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 GRATULACJE DLA MŁODEJ MAMUSI YOKUSI I OCZYWIŚCIE DLA CIEBIE PANULA!!!są piękne!!! :angel: Quote
Amanda Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Przepraszam GOSIEK mam małe pytanko:od czego zależało czy dany york jest na tej kartce świątecznej bo niestety nie znalazłam tam Zulki? :-? Quote
Gosiek Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Przepraszam GOSIEK mam małe pytanko:od czego zależało czy dany york jest na tej kartce świątecznej bo niestety nie znalazłam tam Zulki? :-? witam Amando..... na kartce są zdjecia psów które znajduja sie w galerii yorków Bardzo mozliwe ze nie tylko Twojego psa tam brakuje - wiele fotek się nie otwiera no i wiele jest porozrzucanych po całym forum. Nie ma sprawy - wstawie fotke Twojej Zulki jeśli mi takowa przeslesz lub wskarzesz gdzie taką mogę znaleść. Przykro mi ze zadajesz takie pytania.... wiele serca (nie mówiac o czasie) włozyłam w ta swiąteczną foteczkę i jeśli brakuje na niej jakiegokolwiek pieska to wiedz ze nie było to moim zamiarem. Pozdrawiam Gośka Quote
Adiraja Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panulko - GRATULACJE DLA DZIELNEJ YOKUSI! Maluszki są przecudne!!! Yokusia widać pełen luzik! :lol: Ucałuj ją w pysiaka Amando , jeszcze wczoraj wieczorem Gosia martwiła się , że może któregoś pieska brakuje :-? Naprawdę wsadziła w tą fotkę kawał serducha... nie gniewaj się... po prostu gdzieś się Zulka zagubiła wśród fotek. :-? Quote
Amanda Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 GOSIEK ja tylko zapytałam,niech nie będzie Ci przykro-nie chciałam tylko myslałam,że są tam wszystkie pieski i to mi się zrobiło trochę przykro jak nie mogłam znależć tam mojej Zulki,ale jeśli mówisz,że to nie tylko jej tam brakuje to przecież ja nie mam pretensji.Pytałam tylko z ciekawości z jakiego powodu(już wiem,że to względy tech. :) Kartka jest oczywiście piękna i bardzo rodzinna :D Nie neguję absolutnie tego,ze włożyłaś w nia wiele pracy,serca i chęci. Bardzo możliwe,że nie dotarłaś do zdjęć mojej psinki bo niestety jak je wklejałam to byłam jeszcze na tyle zielona,że otwożyłam na nie osobny topik :oops: -powinny być oczywiście w galerii-już wiem :wink: Nie miej proszę mi za złe tego pytania,nie chciałam Ci zrobić przykrości :( Pozdrawiam,Asia. ADIRAJA już wiem,rozumiem,nie ma sprawy,kartka jest przednia! :angel: Quote
Gosiek Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ok, Amando - cieszę sie że już wiesz że to nie było celowe. Daj mi namiary na jakąś fotkę to piesia dołączę - taki był cel. Jeśli jeszcze brakuje jakiegoś piesia to proszę mi o tym powiedziec i dać namiary - z miłą chęcią dołączę foteczki. pozdrawiam Quote
Amanda Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Gosiek zdjęcia Zuli są w topiku o nazwie ZDJĘCIA ZULKI na drugiej stronie,dziękuję bardzo,że i moj skarbeczek będzie na Twiojej fotce! :P Quote
Alka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Gosia naprawdę kawał bardzo dobrej roboty! Ja i moja rodzina jesteśmy pod jej ogromnym wrażeniem! :D :o :D :o Kartka przepiękna ,cieplutka i bardzo rodzinna. Gosiek ja przy Twoich zdolnościach normalnie leżę na łopatkach.Wogóle oglądając Wasze przepiękne zdjęcia,misterne rameczki,cudne podpisy -zastanawiam się - co ja tu robię? :-? Zbliżają się ferie świąteczne więc myślę że mój syn czegoś mnie nauczy,bo jest o niebo bardziej obcykany w tej kwestii ode mnie. :D :D :D Pozdrawiam Ala i Tuffi Quote
Deborah Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula gratulacje z okazji narodzin maluszków :baby: Przepraszam, że dopiero teraz :( Quote
Marca_Besi Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula I ja również składam gratulacje z okazji narodzin ślicznych maluszków! :baby: :baby: :baby: Quote
Wind Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Gosia, :thumbs: :thumbs: :thumbs: Kawal bardzo dobrej roboty! :D :D :D Ja wciaz jestem pod ogromniastym wrazeniem :-) Quote
Ola&Kika Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Panula, Gratuluję ślicznych Yokusiowych maluszków!! :D Są urocze!Życzymy dla nich dużo zdrówka :D i niech wyrosną z nich takie śliczności jak mamusia :wink: Wyobrażam sobie nastrój jaki panuje w Twoim domu :D Świątecznie pozdrawiamy- Ola i Kika :fadein: Quote
kinia_w Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 O rajuśku! Człowiek sobie przychodzi po całym dniu na forum, a tu takie nowości. I tak: kartka z psiakami po prostu boska. Napatrzeć się nie mogę. A te maluszki - słodkości, nic, tylko schrupać (ale myślę, że to nie wchodzi w rachubę ;) ). Tak się cieszy Muszkieter ;) :multi: :multi: :multi: I tylko udaje, że to do zabawki :D Quote
Snoopy7 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Kochani muszę wam się pochwalić że karteczka jest zrobiona przez Gosię, porpostu jest niesamowita :thumbs: Dziękuję Gosiu :buzi: Życzę zdrowych i Wesołych Świąt Quote
waldek2 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Gosiu Dopiero teraz zauważyliśmy Twoją kartkę i życzenia. Kartka jest wspaniała. Poproszę o lekcję jak to się robi. Dziękujemy za życzenia. Krystyna i Waldek. Quote
Recommended Posts