Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to zamawiam jeszcze jeden kawałek :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 marlena924 napisał(a):A ja sie jeszcze załapie :razz: ? Na pewno :eviltong: A jak nie to prosimy jeszcze jedną dostawę tortu :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 marlena924 napisał(a):A ja sie jeszcze załapie :razz: ? No pewnie!! Toffikowego torcika nie było :angryy: więc jedzmy Alutkowy ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 O, no to już dzisiaj :loveu: SZCZĘŚLIWYCH 10 MIESIĘCY :buzi: Quote
Anusia & Alutka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wszystkiego kościowego :loveu: A gdzie ciacho? Ja jeszcze przed kawusią jestem więc przydałby się... :mad: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja nie skosztuję tortu, bo jestem chora :placz: Przeproś w moim imieniu, Beatko, Aidusia :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A my znowu spoznieni :oops: musze czesciej na Yorki zagladac :oops: Saruś to na te 10 miesiecy dla [SIZE=6]Aidusia wsyztskiejo najlepsiejszego :BIG: Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Spoznione, ale szczere zyczenia dla naszych solenizantow:multi::multi::loveu: Pewnie dla mnie juz nic nie zostalo:-(:placz: Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Spóznione ale szczere życzenia dla Aidusia!!!!!!!!!A może ja dostanę kawałek tortu,coś głodna jestem ................;) Quote
daria1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jajecznica może być ale koniecznie z cebulką! Jakie przewidujesz atrakcje 23,04 ????????????????:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A ja was też zapraszam na balangę 16 kwietnia ;) Quote
daria1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No to w kwietniu bawimy się dwa razy raz u Arisa a raz u Aidusia.Ja organizuję balangę 9 lipca będzie ciepło to może plener???????????????:loveu: Quote
daria1 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aż by się chciało,żeby było cieplutko ........:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkim Pieknym Paniom wszystkiego co najlepsze z okazji ich swieta życzą Anusia i Alutka :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Magda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi: Quote
Hania:) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi: Quote
maartucha Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Hania:)']A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi: Sto lat.. sto lat... :loveu::loveu: NAj Naj Naj :* Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):A ja tak pomyslalam, ze sie pochwale, ze jestesmy juz z Mikim na forum 2 lata:multi: :multi: Wczesniej nie bylo czasu napisac, dlatego teraz nadrabiam:p Mam nadzieje, ze przez kolejne lata bedzie tak milo i radosnie:multi: Dopiero dwa lata? Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych. Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz: Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hania:) napisał(a):A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi: Wszystkiego najlepszego dla Berka!:multi: My takze zyczymy szybkiego opanowania swoich potrzeb fizjologicznych do perfekcji:lol: Anusia & Alutka napisał(a):Dopiero dwa lata? Pamiętam, że jak pojawiłam się na forum, to wydawało mi się, że jesteś tu od wieków całych. Pamiętam Cię jako jedną z nielicznych osób :razz: To prawda... ja mialam tak samo z innymi osobami, ale niestety pozostaly tylko nieliczne, ktore dalej sa z nami:roll: Na yorkach to sie juz prawie nie pokazuja:placz: Quote
nane Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hania:) napisał(a):A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Beresiu - od Twojej Pani - duuuuuuuuużo zdrówka, szczęśliwej minki, stosy gryzaków i jak najszybszego opanowania siusiania na dworze do perfekcji:):):) Twoja Pani:multi: dla Berka dużo radości z dorosłości :loveu: teraz to już będziesz zwiedzał świat i światowy chłopak się z ciebie zrobi a dla właścicielki dużo radości z opanowania przez Berka tak trudnej umiejętności jak ...:oops: no wiecie Quote
Megula Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hania:) napisał(a):A Berek dzisiaj skończył 3 miesiące!:loveu: (Oraz kwarantanne:evil_lol:) Kwiatuszki dla maluszka! :Rose: Wszystkiego naj, naj :smile: Quote
Hania:) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dziękujemy wszystkim baaaardzo:) Młody merda do Was ogonkiem!:) Quote
Recommended Posts