Weronikaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wiemy o niej bardzo niewiele. Aktualnie przebywa w schronie w Olkuszu, jednak pilnie szukamy jej domu tymczasowego lub stałego. Jest bardzo młoda. Zajmuje klatkę razem z inną dużą suczką, nie wygląda na szczególnie pognębioną, radzi sobie. Ma piękne umaszczenie, w ogóle cała jest śliczna. Oto fotki ONeczki : Szukamy DT lub DS. Prosimy też o ogłaszanie suczki w necie. Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nie pozaluje ten kto da jej dom, nie tylko jest dostojna, ale na posesji rowniez bedzie wzbudzac respekt. Quote
epe Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jest przepiękna!:loveu: Chyba szybko się ktoś zakocha- ja to ją widzę,jako koleżankę Berylka,ale do tego dom z ogrodem Hanek musiałaby mieć:evil_lol: Quote
hanek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jedyną damą serca Berylkowego jest Lenka. A dzisiaj w lecznicy jak zobaczył młoda piękną onkę to chyba wziął ją za psa i warczał głupol, chyba już węch i wzrok nie ten;) Quote
epe Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Żartujesz?:evil_lol: To faktycznie,tylko Lenka!:loveu: No wszyscy faceci powinni z niego brać przykład!:diabloti: Mój Krystek też tak robi na niektóre suki- ja to odbieram,że mu się nie podobają i od razu daje do zrozumienia,że wąchanka nie będzie:eviltong: Quote
Dorothy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 istne cudo, ze tez takie psy w schronie... Quote
polciuaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 zaznaczam sobie. Faktycznie sunia jest śliczna. Quote
polciuaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tylko w allegro najlepiej wpisać,że jest po sterylce,żeby odrazu pseudohodowców zniechęcić. Quote
Weronikaa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ja myślę, że ona szybciutko znajdzie dom, bo przeciez jest mloda i ONkowata. Jak bedzie miec allegro to napewno sie ktos odezwie :razz: Quote
Weronikaa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Myslalam nad imieniem dla suni. Co sadzicie o imieniu Nadia ? Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Na chwile obecna kazde robocze imie jest dobre bo latwiej nam zorientowac sie o jakiego psiaka ktos pyta, dobrze by bylo w ogloszeniach od razu imiona psow podawac. Quote
Weronikaa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 No to dobrze. W tytule wpisuje imie. Quote
kanna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ale to nie jedyna młoda onkowata sunia chyba ?, mnie sie wydawało ,że były chyba ze trzy wszystkie w podobnym wieku .... wszystkie piękne... Quote
hanek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A mnie się wydaje, że to prawie szczenior, max 10 miesięcy ;) Masakra, musimy się podszkolić! Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja to ja szacuje na 3 do 4 lat maxymalnie. Quote
Jade_Natalia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Śliczna:loveu:, jak będę mieć czasu chwilkę to zrobię dla niej ogłoszenia. Quote
*Gajowa* Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Nadia jest piękna ! Niestety aktualnie nie mam miejsca :placz: bo inaczej ... Quote
przyjaciel_koni Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jak w tytule ... Piękna sunia !!! Nie ma chyba więcej niż 1 - 1,5 roku. Psiaki z takich miejsc zwykle wyglądają na starsze niż są faktycznie. Gajowa - widzę, że "wpadłaś"... Quote
kanna Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nie wiem czy będą potrzebne ogłoszenia :p ale ciii....żeby nie zapeszyć mam nadzieję ,że jutro będe miała wieści :cool3: Quote
kanna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sunia właśnie jedzie w kierunku nowego domku :bigcool: więcej info wieczorkiem.. Quote
Ada-jeje Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kanna jestes kochana, :lol: no i czekamy na wiecej info.:crazyeye: Quote
Weronikaa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 kanna napisał(a):sunia właśnie jedzie w kierunku nowego domku :bigcool: Dom stały ? :-o Jejuuu, jak super, ale sie ciesze :multi::loveu: Quote
kanna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Księzniczka ma dom :bigcool: :bigcool: :bigcool:... Zamieszkała w domku z ogródkiem wraz z jednookim " buraskiem" i goldenowatym , schroniskowym pięknisiem:loveu: sunia już po wizycie u weta, odrobaczona , odpchlona i wykąpana... i zagadka... ile waży dorosły owczarek niemiecki po sanatorium w olkuszu ? ...20 kg ! :angryy: Quote
Weronikaa Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Świetnie :multi::multi::multi: Zmieniam w tytule ! Quote
Recommended Posts