polciuaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tym razem przedstawiam ślicznego malutkiego psiaczka. Aż dziwne,że jeszcze siedzi w schronie bo jest naprawde piękny.;) Jednak ciągle jest zagrożony bo życie w obozie zagłady w Olkuszu (banner w moim podpisie) jest niesłychanie trudne i nie wiesz kiedy nadejdzie Twoja kolej... Psiak wbrew pozorom jest niestary. Mi osobiście psiaczek przypomina troche wlesh corgi cordian no powiedzcie..czy nie jest chociaż troszke podobny ? Można go chyba ogłaszac jako mixa.:lol: Może ktoś zrobić małemu allegro ? Quote
jotpeg Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dogomanko, wkleilam go tu: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-albo-malego-psa-wolbrom-malopolska-132493/index2.html Quote
polciuaa Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dzięki,może mu się poszczęści. A tymczasem hop na pierwsza! Quote
Toska Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 W górę malutki ! śliczny z niego "przypodłogowiec" :loveu: , mam nadzieję , że szybko znajdzie dom !!! Quote
polciuaa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 jotpeg napisał(a):on ma jakiesik ogloszenia? Raczej nie ma,ja mu troche porobie,ale jak znajde chwilke. Nie wiem czy ma nawet allegro...:shake: Quote
jotpeg Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 trzeba tu sciagnac pomoc... zaraz sie tym zajme. Quote
wellington Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jotpeg, ja wiem czemu on Ci wpadl w oko ;) A czy piesek ma watek na pwp ? Quote
jotpeg Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 z takim >powodzeniem< nawet na dgm nie ma szans. :shake: gdyby organizowac ogloszenia, to jakie namiary?? Quote
wellington Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jotpeg napisał(a):z takim >powodzeniem< nawet na dgm nie ma szans. :shake: No wlasnie. Musi byc wszedzie glosno o nim, bezustannie :Dog_run: Quote
polciuaa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jotpeg napisał(a):z takim >powodzeniem< nawet na dgm nie ma szans. :shake: gdyby organizowac ogloszenia, to jakie namiary?? Możecie dawać narazie na mnie. Ja bym robiła przesiew `debili` i gdyby był ktoś konkretny to przekaże go dalej do Uli,Hanek lub Ady.;) mail: [email protected] tel.: 694-000-505 (najlepiej dzwonić po 15stej bo wcześniej mam szkołe i moge nie odebrać.) Przydałoby się jakieś imie dla psiaka...może Marcel? Tak jakoś mi do niego pasuje.;PP Quote
jotpeg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Marcel. Bardzo pasuje :p kto pomoze w oglaszaniu i reklamie?? :modla::modla: Quote
Rybka_39 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Alegratka, ale wyróżniłam tylko o 3: Mix welsh corgie- ma marzenie- wyjść zobozu zagłady! Dałam mu imię Corgiś w ogłoszeniu. Musze wiedzieć jaki on ma stosunek do innych psów? Quote
polciuaa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Niestety nie moge tego powiedziec.:roll: wydaje mi się,że z psami z boksu się dogaduje..Jak będe w schronie to to sprawdze. Quote
jotpeg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 wielkie dzieki Rybko_39!!! :modla::angel: mysle, ze psiaczkowi jest wszystko jedno, pod jakim imieniem znajdzie dom... a Corgiś też pasuje :p Quote
kanna Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ja zapamiętałam Corgisia siedzacego samotnie ...:-( siedział i patrzył jak zabieram innego psa...:-( on jest wart dobrego domu:-(... Quote
Recommended Posts