Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę , ze Pumci nareszcie się udało .
Teraz żeby się też poszczęściło biednej Ince ... smutne te foty w tym kojcu ... więcej nie chcę pisać :(

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze troche oddalone od siebie, ale najwazniejsze ze nie napadaja na siebie, wczorajszy sms ktory otrzymalam do Marty tez informowal ze jest coraz lepiej. Tez bardzo sie ciesze ze Pumce wreszcie sie udalo, zeby tez sie poszczescilo jeszcze Ince. Alicjo jak juz bedziesz miala tekst, postaram sie oplacic ogloszenie w jakiej gazecie, pytanie tylko w jakiej, zeby ukazala sie w wielu miastach.

Posted

mail od Marty dzwoniłam do Pumci bo chciałam im zasugerować żeby Pumcia biegała w adresatce, u suńki wszystko ok, dogaduje się coraz lepiej z psim kompanem, mam obiecane kolejne fotki wiec jak znów coś dostanę to od razu prześlę. Wszystko wskazuje że Pumka się tam przyjęła szybciej niż się spodziewaliśmy. :multi:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Jeszcze troche oddalone od siebie, ale najwazniejsze ze nie napadaja na siebie, wczorajszy sms ktory otrzymalam do Marty tez informowal ze jest coraz lepiej. Tez bardzo sie ciesze ze Pumce wreszcie sie udalo, zeby tez sie poszczescilo jeszcze Ince. Alicjo jak juz bedziesz miala tekst, postaram sie oplacic ogloszenie w jakiej gazecie, pytanie tylko w jakiej, zeby ukazala sie w wielu miastach.[/QUOTE]

czekam na tekścik ,cioteczka Majqa działa :loveu:

O adresówce u Pumci też pomyślałam , tyle że np Ozzy na 1 obroży ma nabitą na stałe i też nie widać , więc nie chciałam się wcinać

Cieszę się ogromnie , ze Pumeczka nareszcie ma dom

Posted

[quote name='Alicja']czekam na tekścik ,cioteczka Majqa działa :loveu:

O adresówce u Pumci też pomyślałam , tyle że np Ozzy na 1 obroży ma nabitą na stałe i też nie widać , więc nie chciałam się wcinać

Cieszę się ogromnie , ze Pumeczka nareszcie ma dom[/QUOTE]
ja tez o tym pomyslalm ale nie chcialam zeby uwazali nas za nawiedzonych, dzis zaluje ze nie zaczipowalam Pumy, choc nawet czipy nie pomagaja jak trafi pies na takiego hycla, jak Palka z OL. Jurczyk z Raciborza i im podobni. :angryy:

Posted

[quote name='Ada-jeje']ja tez o tym pomyslalm ale nie chcialam zeby uwazali nas za nawiedzonych, dzis zaluje ze nie zaczipowalam Pumy, choc nawet czipy nie pomagaja jak trafi pies na takiego hycla, jak Palka z OL. Jurczyk z Raciborza i im podobni. :angryy:[/QUOTE]
no właśnie , nadal są miejsca gdzie się czipów albo nie sprawdza albo jak się sprawdzi to nikt sie tym nie przejmuje ze są ...
Ozzy ma tattoo , czipa nie zakładałam , ale tattoo już mało czytelny po prawie 9 latach

Myślę , ze zalożą Pumci adresóweczkę i bedzie oki

• 1 month later...
Posted

Może twoje serce ruszy historia Krawca..

Krawca można wspomóc finansowo. Psiak potrzebuje stałych deklaracji by wyjść z długów.
DEKLARACJE NA PSIAKA MILE WIDZIANE - 5 zł, 10 zł, ... , 20 zł, ... - każdy grosz się liczy...

Wpłaty prosimy kierować tutaj:
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie
62-510 Konin, ul. Gajowa 7a
PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem "dla Krawca".
Wątek na dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-NIE-ma-na-hotel!-Pomóż-Krawcowi-utrzymać-się-w-hotelu!

• 3 weeks later...
Posted

dzwoniłam dziś do Pumci, wszystko super, Pumcia śpi w łóżku, chrapie okrutnie ( coś o tym wiem ;-) ) , jest posłuszna na spacerach, dogadała się z psim kompanem na dobre, pomału stała się psem funkcyjnym - zaczęła stróżować :-) Państwo kochają ją bardzo. I SUPER!!!

Posted

Ada-jeje napisał(a):
dzwoniłam dziś do Pumci, wszystko super, Pumcia śpi w łóżku, chrapie okrutnie ( coś o tym wiem ;-) ) , jest posłuszna na spacerach, dogadała się z psim kompanem na dobre, pomału stała się psem funkcyjnym - zaczęła stróżować :-) Państwo kochają ją bardzo. I SUPER!!!

i niech tak zostanie.powodzenia maleńka.

Posted

Ada-jeje napisał(a):

po wszystkich smutkach taka wiadomość to miód na serce

• 2 years later...