Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisałam maila do CK w TG z pytaniem czy Kajtuś i Puszek nadal tam przebywają? dziś zadzwonie do schroniska i postaram się coś więcej dowiedzieć?

Posted

Napisał Macho
Wczoraj wieczorem w poszukiwaniu Domu pojechały Dino, Czoko, Puszek, Gufi, Kajtek, Tina i Teri :smile:
Pojechały do Niemiec :smile: Dino już znalazł Dom, reszta czeka...

Szukałam aż znalazłam ten wątek ,więc to prawda i cieszę się bardzo może tam im się szybciej uda znaleść kochane domki :)

Posted

Dzis dostałam potwierdzoną informacje na temat Puszka i Kajtka ze schroniska tej tresci: SchroniskoDlaZwierzat <[email protected]

dnia 29.10.09
"Bardzo mi miło, że pyta Pani o Kajtusia i Puszka. Parę dni temu pojechały właśnie do Niemiec by tam znaleźć nowych opiekunów. Na pewno będziemy informować na naszej stronie intenetowej o ich dalszym losie, na pewno jest Pani ciekawa do kogo trafią i jak potoczą się ich dalsze losy.
Muszę nadmienić, że Puszek i Kajtuś to wspaniałe psiaki, ale niestety ze względu na swój wiek oraz pewien charakter do tej pory nikt nie był zainteresowany ich adopcją.
Krzysztof Mikołajczyk

Społeczny Azyl dla Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt"
Telefon: 0602 318 518 lub 0600 634 303 (po godzinie 16)

Posted

Cajus wszystko się już wyjaśniło psiaki nie miały szczęścia na adopcję tu to pojechały tam. Ciesze się ,że schronisko mi odpisało, ponieważ sama już się martwiłam o nie.

PS. Mam tu teraz pilne przypadki ogłaszania:
1) schronisko w Tarnowskich Górach Cichy Kąt prosi o pomoc w znalezieniu domu dla niewidomego Lenoxa
2)schronisko w Gliwicach prosi o pomoc w znalezieniu domu dla niewidomego Bambaryłka
3) sparalizowana sunia Bianka ze schroniska w Gliwicach, pilnie szukamy srodków finansowych na jej rehabilitacje
Wszystkie psiaki maja wątki...Cajus możesz pomóc rozesłać apele, powiesic ogłoszenia w miejscu zamieszkania min gab weta , sklepy zoolog...