aska64 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nie jestem pewna ale czytałam że Kajtek i Puszek są już w domu tymczasowym w Niemczech,ale może bardziej kompetentne osoby to potwierdzą. Quote
_Mona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 napisałam maila do CK w TG z pytaniem czy Kajtuś i Puszek nadal tam przebywają? dziś zadzwonie do schroniska i postaram się coś więcej dowiedzieć? Quote
aska64 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Napisał Macho Wczoraj wieczorem w poszukiwaniu Domu pojechały Dino, Czoko, Puszek, Gufi, Kajtek, Tina i Teri :smile: Pojechały do Niemiec :smile: Dino już znalazł Dom, reszta czeka... Szukałam aż znalazłam ten wątek ,więc to prawda i cieszę się bardzo może tam im się szybciej uda znaleść kochane domki :) Quote
_Mona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 czyli Puszek i Kajtek pojechały do Niemiec do adopcji... Quote
_Mona Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dzis dostałam potwierdzoną informacje na temat Puszka i Kajtka ze schroniska tej tresci: SchroniskoDlaZwierzat <[email protected] dnia 29.10.09 "Bardzo mi miło, że pyta Pani o Kajtusia i Puszka. Parę dni temu pojechały właśnie do Niemiec by tam znaleźć nowych opiekunów. Na pewno będziemy informować na naszej stronie intenetowej o ich dalszym losie, na pewno jest Pani ciekawa do kogo trafią i jak potoczą się ich dalsze losy. Muszę nadmienić, że Puszek i Kajtuś to wspaniałe psiaki, ale niestety ze względu na swój wiek oraz pewien charakter do tej pory nikt nie był zainteresowany ich adopcją. Krzysztof Mikołajczyk Społeczny Azyl dla Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt" Telefon: 0602 318 518 lub 0600 634 303 (po godzinie 16) Quote
Cajus JB Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wczoraj Miałem zapytać o sprawdzenie, ale siadł mi net. Dobrze, że już wszystko wiadomo. Quote
_Mona Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cajus wszystko się już wyjaśniło psiaki nie miały szczęścia na adopcję tu to pojechały tam. Ciesze się ,że schronisko mi odpisało, ponieważ sama już się martwiłam o nie. PS. Mam tu teraz pilne przypadki ogłaszania: 1) schronisko w Tarnowskich Górach Cichy Kąt prosi o pomoc w znalezieniu domu dla niewidomego Lenoxa 2)schronisko w Gliwicach prosi o pomoc w znalezieniu domu dla niewidomego Bambaryłka 3) sparalizowana sunia Bianka ze schroniska w Gliwicach, pilnie szukamy srodków finansowych na jej rehabilitacje Wszystkie psiaki maja wątki...Cajus możesz pomóc rozesłać apele, powiesic ogłoszenia w miejscu zamieszkania min gab weta , sklepy zoolog... Quote
Cajus JB Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Bambaryłka mam, Lenoxa też. O tej suni nie słyszałem. Ale poszukam. Quote
_Mona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 to link dla sparalizowanej suni z gliwickiego schronu http://www.dogomania.pl/forum/f1166/mloda-piekna-sunia-sparalizowana-po-wypadku-jest-szansa-na-wyzdrowienie-pomocy-171900/ Quote
Recommended Posts