Jump to content
Dogomania

12.09.2009r. Świerklaniec (o.Chorzów) - Krajowa golden retrieverów

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Uwaga !!! Zmiana obsady sędziowskiej !!!

Z powodów zdrowotnych poprzednio zaproszeni sędziowie odwołali swój przyjazd - oddział w Chorzowie w zastępstwie zaprosił do oceny na te wystawie następujących sędziów:

[FONT=Tahoma]Mal Watkins ( Tamarley Golden Retrievers[/FONT][FONT=Tahoma] - Wielka Brytania ) - psy[/FONT]

[FONT=Tahoma]Sheila Watkins ( [/FONT][FONT=Tahoma]Tamarley Golden Retrievers[/FONT][FONT=Tahoma] - Wielka Brytania ) - suki[/FONT]

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Collieland napisał(a):
Ktoś się wybiera ??? Na chwilę obecną jest tylko 13 zgłoszeń ...

My bysmy bardzo chetnie pojechali,ale dzien pozniej jest klubowa retrieverow a w sobote krajowka (obydwie mam na miejscu).Nie wiem kto wpadl na pomysl organizowania krajowki goldenow w przeddzien klubowki,ale chyba nastepnym razem powinien trzy razy pomyslec....
Z tego,co wiem do Swierklanca z powodu daty malo kto sie wybiera.

Posted

z tego co wiem to o/ Warszawa już drugi raz robi taki numer. W ubiegłym roku gdy o/ Chorzów organizował krajową terierów, to warszawa wymyśliła sobie klubówkę - choć w terminie gdy wszystkie oddziały zgłaszały propozycje wystaw takiej wsytawy nie było. W tym roku było podobnie ...

• 2 weeks later...
Posted

Collieland napisał(a):
Ktoś się wybiera ??? Na chwilę obecną jest tylko 13 zgłoszeń ...

Wiadomo juz ile jest zgłoszonych wszystkich goldenów? Mam nadzieje, że frekwencja się poprawiła. My wybieramy się z 3 psami.
Pomysł organizowania dwóch największych imprez goldenowych w roku w jednym terminie naprawdę udany... tylko pogratulować :shake:

Posted

Czy ktoś z Krakowa wybiera się do Świerklańca?
Poszukuję transportu dla 1 osoby i małej suczki Collie(3 mc).
Jedziemy towarzysko i w celach socjalizacyjnych :p

Sawa w aucie jest grzeczna,może jechać na kolankach i nie zajmuje zbyt dużo miejsca:p

Jeśli nikogo nie znajdziemy to pojedziemy pociągiem,ale z racji na to że połączenie kiepskie szukam dobrej duszy z autkiem:)

Oczywiście partycypuje w kosztach paliwa i innych.

Kontakt przez DGM lub

GG:11683735
e-mail: [email protected]