Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli Poświata chce malucha na DT, to mój mąż będzie jechał w przyszłym tyg. w niedzielę do Warszawy, wiec może malca podrzucić. Tylko też musiałby być zaszczepiony i zdrowy, bo mąż jedzie z naszym szczeniaczkiem.
Na początku wątku Pajunia pisała, że może zabrać wszystkie maluchy. Czy to nie jest wyjście? Możnaby przecież porobić bazarki na ich szczepienie i odrobaczenie.

Posted

Też chciałabym się coś dowiedzieć o wielkości, bo ja tylko małego psiaka mogę zabrać.
Niestety, transport do Warszawy nie wypalli, bo pani która bierze mojego malucha, chce go dopiero za 3 tyg. i wtedy mąż będzie jechał.

Posted

[quote name='Jaaga']Gdyby nic innego się nie znalazło dla maluchów, to jednego odrobaczonego i zaszczepionego mogę wziąć na DT. Jeśli maluchy są zdrowe (ze względu na niemałą gromadkę moich własnych futer) jestem cały czas chętna pomóc.

Posted

Dzieciaki dzisiaj prawdopodobnie będą w Katowicach.
Do pierwszego postu dodaję numer tel. do Olivii, która wszystko dokładnie o dzieciorach wie i zajmuje się też tymczasami dla Nich - można jak najbardziej dzwonić :razz: