Jump to content
Dogomania

Sosnowiec/maltretowana suczka Sonia już bezpieczna MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny,nie ma co.. jak jutro nie znajde rano tego dt to wieziemy Sonie do HOTELU,zapłacimy ile trzeba i juz.Seila mowila ,ze sie dorzuci.Ja mam wasze:evil_lol:70 zł...

Posted

wiem gdzie jest ten hotel na Okrzei,właśnie zajarzyłam.Tam jest też tresura psów.Właściwie to na moim osiedlu,ale nie wiedziałam,ze tam maja hotel.Jutro rano tam jade i dopytam o wszystko.

Posted

Mam dobra wiadomosc od maksiorek :loveu: Sonia moze jutro przyjechac do hoteliku w Opolu :multi:

Maksiorek, jak Ci dziekowac? Jak dziekowac osobom prowadzacym ten hotelik?

Z przerazeniem odebrali informacje o losie suni. Chca natychmiast pomoc.

Sonia moze juz jutro przyjechac do Opola w do poludnia!

Jesli seila jest w stanie zalatwic jej szczepienia - to pieknie, jesli zas nie - zostana wykonane juz w hoteliku przez weta. Nr konta podam na pw.

seila, rozumiem ze jutro mozesz ja tam zawiezc i nic juz nie stanie Ci na przeszkodzie. Dobrze mysle?

Czy za chwile mozesz dac nam konkretna odpowiedz?

Zapytam Cie jeszcze raz: czy Sonia ma cos swojego co moze zabrac ze soba?

Posted

Widzę Dusje , że masz do mnie jakies pretensje. Nie jest mi obojętny los tej suki, nie powinno sie oceniac nie znając sytuacji. Pisałam że ten okres jest dla mnie najtrudniejszy w życiu- wszystkie problemy mi sie skumulowały i sama nie nadążam ze wszystkim. Myślałam, że wypali jutro ten wyjazd do Opola dlatego nie chciałam jej ciągać na dobę do hotelu, a jutro znowu w inne miejsce. Ale pytałam co mam zrobić, bo to co mnie sie wydaje lepszym rozwiązaniem wcale nie musi takim być.Nikt mi nie odpisał. Jestem Wam wdzięczna i zobowiązana za zaangażownie. Proszę napisać mi co mam zrobic, gdzie ją zawieżć, w miarę możliwości finansowo sie dorzucę.

Posted

Oczywiście zawiozę ją jutro! Proszę mi tylko podać adres. Mogę dorzucić się 100zł- tylko nie wiem czy w hotelu zostawić te pieniądze, czy na jakieś konto przelać?Osobiście wolałabym tam zostawić. Mam dla Soni kocyki, karme suchą i konserwy- wszystko tam zostawię jej oczywiście. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Posted

[quote name='seila']Widzę Dusje , że masz do mnie jakies pretensje. Nie jest mi obojętny los tej suki, nie powinno sie oceniac nie znając sytuacji. Pisałam że ten okres jest dla mnie najtrudniejszy w życiu- wszystkie problemy mi sie skumulowały i sama nie nadążam ze wszystkim. Myślałam, że wypali jutro ten wyjazd do Opola dlatego nie chciałam jej ciągać na dobę do hotelu, a jutro znowu w inne miejsce. Ale pytałam co mam zrobić, bo to co mnie sie wydaje lepszym rozwiązaniem wcale nie musi takim być.Nikt mi nie odpisał. Jestem Wam wdzięczna i zobowiązana za zaangażownie. Proszę napisać mi co mam zrobic, gdzie ją zawieżć, w miarę możliwości finansowo sie dorzucę.

seila, nie pretensje;), podalam konkrety, w koncu wszyscy staramy sie pomoc Soni, nieprawda? Na watku jestesmy caly czas obecni wiec nie pisz prosze, ze nikt sie nie interesuje. Ludzie moga sie kiepsko poczuc po przeczytaniu.

Ty postawilas sprawe na ostrzu noza, wyznaczylas Soni czas na opuszczenie Twojego domu, my zas nie pozostawilismy Cie bez pomocy.
O co chodzi?

Masz wszystko zalatwione. Sunia ma byc jutro w Opolu, za tydzien jedzie ze mna. Lepiej nie moglo sie wydarzyc, nieprawda?

Jutro trzeba zawiezc Sonie do Opola - najlepiej do poludnia, maksymalnie do godz. 15.

Mozesz to zrobic?

Posted

kocham Was wszystkie cioteczki:loveu::loveu::loveu:
my dajemy 70zł od dusje i monika 55 + 30 zł ode mnie= 100zł

razem z seila to bedzie 200zł

Proszę podac mi nr konta gdzie przesłac te pieniądze

seila zapłaci na miejscu

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić.Wiem, że zrobiłyście wszystko. I bardzo Wam Wszystkim DZIĘKUJĘ!! Do 15.00 Sonia napewno będzie w hotelu.

Posted

seila napisał(a):
Oczywiście zawiozę ją jutro! Proszę mi tylko podać adres. Mogę dorzucić się 100zł- tylko nie wiem czy w hotelu zostawić te pieniądze, czy na jakieś konto przelać?Osobiście wolałabym tam zostawić. Mam dla Soni kocyki, karme suchą i konserwy- wszystko tam zostawię jej oczywiście. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

seila, pieniazki mozesz przekazac w hoteliku, cala reszte tez. Zanim Sonia wyjedzie to i konserwy podje;)

Kocyki zabierze ze soba do NL. Bedzie jej z pewnoscia fajnie miec je przy sobie.

Za chwile ustale adres na ktory mozesz dowiezc Sonie i podam na pw, ok?

Posted

[quote name='kmonika']dusje kocham CIĘ:loveu:

Ja Ciebie tez, ale co na to nasze TZ-y?:evil_lol:

Generalnie oswiadczam, ze oprocz Ciebie, kocham szczerze maksiorek i nie wiem jak sobie z tym poradze:shake::evil_lol:

Posted

monika55 :loveu: maksiorek to naprawde czlowiek dusza :loveu: to unikat na wage zlota :multi:

Ta zacna kobieta juz nie raz ratowala nas z opresji :multi: My cos o tym wiemy, zgadzasz sie?

Ja moge tylko jedno powiedziec: maksiorek, zeby Ci do glowy nie przyszla jakas przeprowadzka w 2 koniec PL :mad: - bo podpadniesz :evil_lol:

Serdecznie Ci dziekujemy za Twoja nieoceniona pomoc :loveu: Z calego serca i zaraz wkleje sliczne kwiatuszki :lol:

Posted

OK. Czyli spotkamy się gdzieś przy trasie i razem pojedziemy do weterynarza i hotelu? Dobrze zrozumiałam? Jakiś telefon poproszę do Ciebie, zeby sie skontaktować jak będę dojeżdzała.

Posted

OK. Czyli spotkamy się gdzieś przy trasie i razem pojedziemy do weterynarza i hotelu? Dobrze zrozumiałam? Jakiś telefon poproszę do Ciebie, zeby sie skontaktować jak będę dojeżdzała.

Posted

dusje napisał(a):
Ja Ciebie tez, ale co na to nasze TZ-y?:evil_lol:

Generalnie oswiadczam, ze oprocz Ciebie, kocham szczerze maksiorek i nie wiem jak sobie z tym poradze:shake::evil_lol:

Kobiety, Wy się uspokójcie, bo :mad:.
Seila, myślę, że najlepiej byłoby się spotkać przed południem, bo jeszcze w takim układzie muszę podskoczyć z sunią do weta. Weź też ze sobą wszystkie zaświadczenia o szczepieniach suni. Ja mieszkam przy wjeździe do Opola, jeżeli jedziesz od strony Strzelec Opolskich (innej drogi nie ma, więc na pewno się nie zgubisz) - droga jest prosta i nigdzie nie skręcasz.