monika55 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kmonika, dobrze ze juz jestes. Dusje pomaga jak moze, mysli za ciebie ,seila, a jest daleko.Inni pomagaja finansowo i jak sie da. Potraktuj moze pomoc wspanialych cioteczek powaznie. Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dziewczyny,nie ma co.. jak jutro nie znajde rano tego dt to wieziemy Sonie do HOTELU,zapłacimy ile trzeba i juz.Seila mowila ,ze sie dorzuci.Ja mam wasze:evil_lol:70 zł... Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 chyba ze dusje sie dodzwoni do znajomej...zobaczymy co bedzie.Tak czy siak będzie ok Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 wiem gdzie jest ten hotel na Okrzei,właśnie zajarzyłam.Tam jest też tresura psów.Właściwie to na moim osiedlu,ale nie wiedziałam,ze tam maja hotel.Jutro rano tam jade i dopytam o wszystko. Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mam dobra wiadomosc od maksiorek :loveu: Sonia moze jutro przyjechac do hoteliku w Opolu :multi: Maksiorek, jak Ci dziekowac? Jak dziekowac osobom prowadzacym ten hotelik? Z przerazeniem odebrali informacje o losie suni. Chca natychmiast pomoc. Sonia moze juz jutro przyjechac do Opola w do poludnia! Jesli seila jest w stanie zalatwic jej szczepienia - to pieknie, jesli zas nie - zostana wykonane juz w hoteliku przez weta. Nr konta podam na pw. seila, rozumiem ze jutro mozesz ja tam zawiezc i nic juz nie stanie Ci na przeszkodzie. Dobrze mysle? Czy za chwile mozesz dac nam konkretna odpowiedz? Zapytam Cie jeszcze raz: czy Sonia ma cos swojego co moze zabrac ze soba? Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Widzę Dusje , że masz do mnie jakies pretensje. Nie jest mi obojętny los tej suki, nie powinno sie oceniac nie znając sytuacji. Pisałam że ten okres jest dla mnie najtrudniejszy w życiu- wszystkie problemy mi sie skumulowały i sama nie nadążam ze wszystkim. Myślałam, że wypali jutro ten wyjazd do Opola dlatego nie chciałam jej ciągać na dobę do hotelu, a jutro znowu w inne miejsce. Ale pytałam co mam zrobić, bo to co mnie sie wydaje lepszym rozwiązaniem wcale nie musi takim być.Nikt mi nie odpisał. Jestem Wam wdzięczna i zobowiązana za zaangażownie. Proszę napisać mi co mam zrobic, gdzie ją zawieżć, w miarę możliwości finansowo sie dorzucę. Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Oczywiście zawiozę ją jutro! Proszę mi tylko podać adres. Mogę dorzucić się 100zł- tylko nie wiem czy w hotelu zostawić te pieniądze, czy na jakieś konto przelać?Osobiście wolałabym tam zostawić. Mam dla Soni kocyki, karme suchą i konserwy- wszystko tam zostawię jej oczywiście. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='seila']Widzę Dusje , że masz do mnie jakies pretensje. Nie jest mi obojętny los tej suki, nie powinno sie oceniac nie znając sytuacji. Pisałam że ten okres jest dla mnie najtrudniejszy w życiu- wszystkie problemy mi sie skumulowały i sama nie nadążam ze wszystkim. Myślałam, że wypali jutro ten wyjazd do Opola dlatego nie chciałam jej ciągać na dobę do hotelu, a jutro znowu w inne miejsce. Ale pytałam co mam zrobić, bo to co mnie sie wydaje lepszym rozwiązaniem wcale nie musi takim być.Nikt mi nie odpisał. Jestem Wam wdzięczna i zobowiązana za zaangażownie. Proszę napisać mi co mam zrobic, gdzie ją zawieżć, w miarę możliwości finansowo sie dorzucę. seila, nie pretensje;), podalam konkrety, w koncu wszyscy staramy sie pomoc Soni, nieprawda? Na watku jestesmy caly czas obecni wiec nie pisz prosze, ze nikt sie nie interesuje. Ludzie moga sie kiepsko poczuc po przeczytaniu. Ty postawilas sprawe na ostrzu noza, wyznaczylas Soni czas na opuszczenie Twojego domu, my zas nie pozostawilismy Cie bez pomocy. O co chodzi? Masz wszystko zalatwione. Sunia ma byc jutro w Opolu, za tydzien jedzie ze mna. Lepiej nie moglo sie wydarzyc, nieprawda? Jutro trzeba zawiezc Sonie do Opola - najlepiej do poludnia, maksymalnie do godz. 15. Mozesz to zrobic? Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 kocham Was wszystkie cioteczki:loveu::loveu::loveu: my dajemy 70zł od dusje i monika 55 + 30 zł ode mnie= 100zł razem z seila to bedzie 200zł Proszę podac mi nr konta gdzie przesłac te pieniądze seila zapłaci na miejscu :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić.Wiem, że zrobiłyście wszystko. I bardzo Wam Wszystkim DZIĘKUJĘ!! Do 15.00 Sonia napewno będzie w hotelu. Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 seila napisał(a):Oczywiście zawiozę ją jutro! Proszę mi tylko podać adres. Mogę dorzucić się 100zł- tylko nie wiem czy w hotelu zostawić te pieniądze, czy na jakieś konto przelać?Osobiście wolałabym tam zostawić. Mam dla Soni kocyki, karme suchą i konserwy- wszystko tam zostawię jej oczywiście. BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!! seila, pieniazki mozesz przekazac w hoteliku, cala reszte tez. Zanim Sonia wyjedzie to i konserwy podje;) Kocyki zabierze ze soba do NL. Bedzie jej z pewnoscia fajnie miec je przy sobie. Za chwile ustale adres na ktory mozesz dowiezc Sonie i podam na pw, ok? Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='kmonika']dusje kocham CIĘ:loveu: Ja Ciebie tez, ale co na to nasze TZ-y?:evil_lol: Generalnie oswiadczam, ze oprocz Ciebie, kocham szczerze maksiorek i nie wiem jak sobie z tym poradze:shake::evil_lol: Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 seila napisał(a):Szczepień nie dam rady jej załatwić. Zalatwimy wiec juz w Opolu:lol: Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 monika55 :loveu: maksiorek to naprawde czlowiek dusza :loveu: to unikat na wage zlota :multi: Ta zacna kobieta juz nie raz ratowala nas z opresji :multi: My cos o tym wiemy, zgadzasz sie? Ja moge tylko jedno powiedziec: maksiorek, zeby Ci do glowy nie przyszla jakas przeprowadzka w 2 koniec PL :mad: - bo podpadniesz :evil_lol: Serdecznie Ci dziekujemy za Twoja nieoceniona pomoc :loveu: Z calego serca i zaraz wkleje sliczne kwiatuszki :lol: Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 JESTEM BARDZO, BARDZO SZCZĘŚLIWA!!!! :multi::multi::multi: DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM!!!!! JESTEŚCIE CUDOWNE KOBITKI!!!! Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Roza najpiekniejsza na swiecie- dla maksiorek :multi::loveu:od nas Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 OK. Czyli spotkamy się gdzieś przy trasie i razem pojedziemy do weterynarza i hotelu? Dobrze zrozumiałam? Jakiś telefon poproszę do Ciebie, zeby sie skontaktować jak będę dojeżdzała. Quote
monika55 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :modla::modla::sweetCyb:maksiorek zawsze "zwarta i gotowa" a dusje coz powiedziec - dobry duch.:loveu: I trzymam za to, zeby wszystko dobrze sie skonczylo.:bigok: Quote
seila Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 OK. Czyli spotkamy się gdzieś przy trasie i razem pojedziemy do weterynarza i hotelu? Dobrze zrozumiałam? Jakiś telefon poproszę do Ciebie, zeby sie skontaktować jak będę dojeżdzała. Quote
maksiorek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 dusje napisał(a):Ja Ciebie tez, ale co na to nasze TZ-y?:evil_lol: Generalnie oswiadczam, ze oprocz Ciebie, kocham szczerze maksiorek i nie wiem jak sobie z tym poradze:shake::evil_lol: Kobiety, Wy się uspokójcie, bo :mad:. Seila, myślę, że najlepiej byłoby się spotkać przed południem, bo jeszcze w takim układzie muszę podskoczyć z sunią do weta. Weź też ze sobą wszystkie zaświadczenia o szczepieniach suni. Ja mieszkam przy wjeździe do Opola, jeżeli jedziesz od strony Strzelec Opolskich (innej drogi nie ma, więc na pewno się nie zgubisz) - droga jest prosta i nigdzie nie skręcasz. Quote
dusje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dla wszystkich kochanych ludzi, ktorym los Soni nie pozostal obojetny: Usmiechniete, radosne i tanczace kwiatki za wasze gorace serduszka :lol: Quote
kmonika Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Bez komentarza:) Quote
Recommended Posts