Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

Posted

[url=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=601923078]PIT BULL RED NOSEpiękna młoda -IDEAŁ DO ADOPCJI (601923078) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.[/url]

jenny19, zgapiłam tekst z twojej alegratki i...kopnęłaś się:evil_lol:;) to jest TARA a nie TORA;)

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze faktycznie:eviltong::evil_lol: ale wczoraj wieczorem byłam już zmęczona, pewnie dlatego;) nie dam rady poprawić tego wszędzie, zmienię chociaż na alegratce i eoferty bo z tego miałam zawsze największy odzew

Posted

telefony dzwonia, przychodza maile, oby ktorys okazal sie na tyle fajny by wydac Tare ;) [B][COLOR=red]Tara bedzie do adopcji dwa tygodnie po sterylizacji !!![/COLOR][/B]

Posted

[I]Treść wiadomości:
Witam,
Jestem niemal zdecydowana zaadoptować pieska. Mam tylko mały problem- nie posiadam prawa jazdy i nie moge dojechać aż do Częstochowy. Mieszkam na mazurach w okolicach Olsztyna. Czy zgodilibyście się dowieść mi Tarę a ja by zapłaciła Wam za paliwo?
Tara miałaby u mnie dobre warunki- mam duzy dom i osobne podwórko. Jestem osobą aktywną i uprawiam sport a jej towarzystwo przy bieganiu było by dla mnie wielką frajdą.
Byłam wieloletnią posiadaczką amstaffa i znam się na opiekowaniu rasami bojowymi. poza tym mamy rodzinę na wsi gdzie często bywamy- a tam Tara miałaby idealne warunki do zabawy...
Państwa pies jest naprawdę fascynujący. Czy prawdą jest ze Tara zostaje sama w domu i nie niszczy mebli? Ważne jest dla mnie również to by była łagodna w stosunku do ludzi.
Mój numer telefonu to 692.............- prosze o kontakt telefoniczny jesli mozna to jeszcze dzis.
Ja ze swojej strony postaram sie zadzwonić na podany przez Państwa numer telefonu o godzinie 16. [/I]

Posted

[quote name='agaga21'][I]Treść wiadomości:[/I]
[I]Witam,[/I]
[I]Jestem niemal zdecydowana zaadoptować pieska. Mam tylko mały problem- nie posiadam prawa jazdy i nie moge dojechać aż do Częstochowy. Mieszkam na mazurach w okolicach Olsztyna. Czy zgodilibyście się dowieść mi Tarę a ja by zapłaciła Wam za paliwo?[/I]
[I]Tara miałaby u mnie dobre warunki- mam duzy dom i osobne podwórko. Jestem osobą aktywną i uprawiam sport a jej towarzystwo przy bieganiu było by dla mnie wielką frajdą.[/I]
[I]Byłam wieloletnią posiadaczką amstaffa i znam się na opiekowaniu rasami bojowymi. poza tym mamy rodzinę na wsi gdzie często bywamy- a tam Tara miałaby idealne warunki do zabawy...[/I]
[I]Państwa pies jest naprawdę fascynujący. Czy prawdą jest ze Tara zostaje sama w domu i nie niszczy mebli? Ważne jest dla mnie również to by była łagodna w stosunku do ludzi. [/I]
[I]Mój numer telefonu to 692.............- prosze o kontakt telefoniczny jesli mozna to jeszcze dzis.[/I]
[I]Ja ze swojej strony postaram sie zadzwonić na podany przez Państwa numer telefonu o godzinie 16. [/I][/quote]

osoba ta dzwonila juz do mnie, czekam na jej adres zeby zalatwic wizyte przedadopcyjna ;)

zainteresowanie Tara jest duze, bedzie w czym wybierac ... mam nadzieje :grins:

Posted

[quote name='Tengusia']
zainteresowanie Tara jest duze, bedzie w czym wybierac ... mam nadzieje :grins:[/quote]

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
a ja ją chciałam dla siebie:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='agaga21']:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
a ja ją chciałam dla siebie:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

nie smutkaj :glaszcze::glaszcze::glaszcze:

[COLOR=yellow]duze zainteresowanie nie zawsze idzie w parze z rozsadkiem i normalnoscia dzwoniacych :shake: niestety oszolomow nie brakuje :mdleje:[/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Ciotka to zaklepuj i już ;).... i nie będziemy szukać domku [/B][/FONT][/quote]
no kurcze, nie dam rady opłacić jej teraz hotelu:shake: bo każda stówka idzie w remont żebyśmy mogli się na lato przeprowadzić już...

Posted

[quote name='agaga21']no kurcze, nie dam rady opłacić jej teraz hotelu:shake: bo każda stówka idzie w remont żebyśmy mogli się na lato przeprowadzić już...[/quote]
[FONT=Arial][B]
oddasz w ratach ;)....a ja nie bede na wizyte musiała iść :razz::razz:[/B][/FONT]

Posted

na dzien dzisiejszy mamy dwa domy do sprawdzenia jeden w Rybniku (mam nadzieje ze tu pomoze nam Alicja :grins: ) i drugi gdzies w warminsko - mazurskim (jak tylko zlapie oddech zaraz poszukam kogos na wizyte :grins: )

ponadto mialam dzis ciekawy tel i nie wiedzialam czy smiac sie czy juz plakac ... a wiec zadzwonila mloda dziewczyna, z glosu myslalam ze dziecko jeszcze ale jak sie okazalo jest trzy lata po slubie wiec dzieckiem chyba nie jest :eviltong: no wiec ja standartowo pytam o doswiadczenie z rasa i psami a ona na to ze tak ma doswiadczenie i ze wujek z warszawy ma pitbulla, no wiec ja dalej nawijka na temat wizyt bla bla bla no i najlepsze rzucam haslem ze w warszawie duzo wolontariuszy jest i ze ja znajde kogos na ta wizyte (no bo doswiadczenie i ten wujek z warszawy to se glupia pomyslalam ze staly kontakt ma z wujkiem i owym pitbullem) a tu niespodzianka bo dziewczyna z wielkopolski jest ... no i tu powstaje ZONK bo skad to doswiadczenie skoro wujaszek ze swoim pitbullem po drugiej stronie polski sa :hmmmm: ale ja to pewnie znow zbyt podjerzliwa jestem toc wujaszek napewno duzo fot wysyla i opisuje na biezaco co tez jego pitbullek potrafi a czego nie :stupid: ... tak wiec nie wiem czy sie smiac czy plakac ... w kazdym badz razie dziewczyna miala mi przeslac adres do wizyty i cisza ..........

Posted

A ja dostałam takiego meila:

"a czy ten piesek nadaje sie dla rocznego dziecka ?? pytam bo troszke sie tej rasy boje ale jednoczesnie interesuje"

Nie odpisałam, bo nie wiem co napisać...:crazyeye:

Posted

[LEFT]:placz::placz::placz:a ja dostałam kolejnego maila i odesłałam do tengusi na telefon:
[I]
"Jestem zainteresoawana tym pieskiem i chciała bym sie dowiedzieć gdzie mozna ja zobaczyc bo jestem z Częstochowy a jak bym chciała ja zaadoptować to jakie dokumenty są do tego potrzebne?"[/I][/LEFT]

Posted

[FONT=Arial][B]:shake:...kurcze dlaczego Ona jest tak odstawiana na boczny tor :cool3:

Ciotki aścikowe ....zajrzyjcie ...poradzcie coś :shake:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/hektor-piekny-amstafa-bez-domu-bez-szans-132015/[/url][/B][/FONT]

Posted

drugi dom ten z warminsko - mazurskiego dzis zrezygnowal ... dlaczego nie wiem :shake: dobrze ze teraz a nie pozniej ;)

dlugo czekalam ale mysle ze czas napisac to oficjalnie :-(

[quote name='zuzolandia'][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][I][B]W poniedziałek wplace pieniazki na konto [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/quote]

pieniadze do dnia dzisiejszego nie wplynely, Zuzolandia mowila ze pieniadze poszly przekazem pocztowym, jednakze na koncie fundacji wplaty nie ma a Zuzolandia mimo mojej prosby nie przeslala mi potwierdzenia tej wplaty ...

Posted

Tengusia, srpóbuj się jeszcze skontaktować z zuzolandią. Ona ma teraz ciężko i prawie w ogóle nie ma czasu, dużo rzeczy się na zwaliło, prawie w ogóle jej nie ma necie, a jeśli to tylko na chwilkę. Może trzeba jej przypomnieć o tym przekazie, każdy może zapomnieć w natłoku problemów, które go dotyczą.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to moze jak masz kontakt z Inką to daj znaczka żeby wyjaśniła sprawe na poczcie , bo może być że kasjerka nie puściła przelewu ... a ona jako wysyłająca ma kwit i tylko ona może złożyć reklamacje [/FONT][/quote]

mi wystarczy ze przesle mi skan przekazu pocztowego, bedzie mozna wtedy sprawdzic czy czasem nie pomylila sie z numerem konta bo tez tak moglo byc ;)

Posted

[quote name='Selket']Tengusia, srpóbuj się jeszcze skontaktować z zuzolandią. Ona ma teraz ciężko i prawie w ogóle nie ma czasu, dużo rzeczy się na zwaliło, prawie w ogóle jej nie ma necie, a jeśli to tylko na chwilkę. Może trzeba jej przypomnieć o tym przekazie, każdy może zapomnieć w natłoku problemów, które go dotyczą.[/quote]

[FONT=Arial]to moze jak masz kontakt z Inką to daj znaczka żeby wyjaśniła sprawe na poczcie , bo może być że kasjerka nie puściła przelewu ... a ona jako wysyłająca ma kwit i tylko ona może złożyć reklamacje [/FONT]

Posted

wizyta w Rybniku wypadla pomyslnie, mlodzi ludzie ale swiadomi, rozsadni, zadaja pytanie, przygotowuja sie juz teraz (podobno rozmawiali juz z trenerem bo chca isc z Tara na szkolenie) ... jako ze byl jeszcze jeden dom zainteresowany (pani z dziecmi ktora miala do mnie dzwonic i szczerze to myslalam ze to wlasnie ten dom ... ale widac sie pomylilam owa pani poki co sie nie odezwala) poczekam do konca tygodnia, jesli drugi dom sie nie odezwie w sprawie wizyty Tara powedruje i zamieszka w Rybniku gdzie Alicja bedzie ja miec na oku (a Ozzy na celowniku :evil_lol: )