Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][U]Zbieramy pieniadze na sterylizacje Tary !!![/U] gdyby ktos jednak mogl nas wspomoc bardzo prosze o wplaty na konto Fundacji SOS[/B]

[B][COLOR=#ff0000]z dopiskiem "darowizna dla pitbullki Tary"
[/CENTER]
[/COLOR][/B][CENTER][B][COLOR=#ff0000]FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]41-303 Dąbrowa Górnicza [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ul. Kasprzaka 62 m21 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]93 1560 0013 2367 0569 2079 0001[/COLOR][/B][/CENTER]

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']cIOTECZKI MAM DUZO ZAPYTAN O aJSI ALE ONA JUZ MA DOMEK CZY POTECJALNYCH CHETNYM ZAMIAST AJSI MOGE WYSLAC ZDJECIA TARY?[/quote]
tara na razie musi poczekać na sterylkę ale moze polecisz stokrotkę błękitną?
ale niech sie tengusia wypowie jak się pojawi.

błekitna tak jak ajsi:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-blekitna-amstaff-ka-porzucona-czeka-na-dom-w-schronisku-130983/index5.html[/url]

Posted

nadal zbieramy pieniazki na sterylizacje Tary - na chwile obecna mamy sliczne [B]0 zl[/B] .... ech

w weekend wystawie allegro cegielkowe moze ktos sie zlituje i nam pomoze ...

Posted

Tengusiu dowiem sie i dam znac, poszukam najtaniej, no ale 200zł to minimum:roll:

a swoja drogą jak to co sie teraz u mnie dzieje wytrzymam, bede prosic o duzy, złoty medal dla mnie:p moj dom oszalał.
Tara grzeczna, chociaz spiewa troche ja psa zobaczy, baaaaardzo sie zaleca ale to normalne. Za to reszta:mad: suki poddenerwowane , psy powariowały, awantura za awanturą, Stokrota(tez krótko po sterylce) patrzec na Tare nie moze, nawet Oskarowi sie przypomniało ze miał jajka i kopuluje co sie da, no masakra:mad: Najgorzej ma Filipek, wie ze ktos ma cieczke ale nie wie kto:evil_lol: mysli ze to Mica rottweilerka(po sterylce 2 lata) cały czas sie zaleca i włazi na nia a ona go tłucze bo nie wie co sie dzieje:p

Posted

[B]Tengusiu[/B] jakbym tylko mogła to bym wam pomogła :-(...

Niestety, Kamil pracę stracił, a mi też nikt nie chce przy Biance pomagać :roll:. Mieli mi pomóc zwrócić chociaż część kosztów za wyprawkę Bianki [100 zł], szczepienie [kolejne 100 zł, bo Bianka musiała mieć wizytę domową], hotel [200 zł] i co? I tyle, że jedna dziewczyna obiecała mi wysłać tabletki na odrobaczenie, bo mnie już nie było stać :placz:.

Ale obiecuję, że jeśli tylko Kamil pracę znajdzie, to coś wam pomogę ;)

Posted

[SIZE=6][COLOR=red][I][B]Ile jest potrzebne na sterylke?????[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red][I][B]Oglosze ja u siebie w pracy dziewczyny pewnie cosik dają a i ja wspomoge tylko musze wiedziec kwote :loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Do poniedzialku pewnie nazbieramy co nieco ![/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

Zuzolandia kochana jestes :loveu: tak jak pisze Mosii minimalnie za zabieg bedzie 200zl ale to jest minimum wiec trzeba liczyc wiecej, jesli cos kasy zostanie to zostanie na pokrycie kosztow hotelowania ;)

Posted

[SIZE=5][COLOR=red][I][B]Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][I][B]Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih.[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][I][B]Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][I][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=5][COLOR=#ff0000]dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][SIZE=5][COLOR=red][I][B]Dzisiaj nazbierałysmy 56 zł :multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][I][B]Był mecz wiec klienteli duzooo i chetnie dawali .Nakleiłam na kufel zdjecie psiuni i chłopaki zachwyceni TAKIM :eviltong: okazem dawali napiwki hihih.[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][I][B]Jutro wezne aparat do pracy i zrobie foty :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

[B][I][SIZE=5][COLOR=#ff0000]dajcie mi jesio namiary gdzie w poniedzialek wplacic uzbierane pieniazki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/quote]

dziewczyno ja cie chyba ozłoce :loveu::loveu::loveu:

namiary na konto sa w pierwszym poscie, na konto fundacji SOS :multi:

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][I][B]Dzisiaj znowu dawali napiwki :multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][I][B]Zebrałysmy juz 126 zł :multi::multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]:multi:

a teraz ide spac bo padammmm na twarz :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][SIZE=4][COLOR=red][I][B]Dzisiaj znowu dawali napiwki :multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][I][B]Zebrałysmy juz 126 zł :multi::multi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]:multi:

a teraz ide spac bo padammmm na twarz :evil_lol:[/quote]

super to bedzie juz razem 176zl :multi::multi::multi: Zuzolandia jestem ci bardzo wdzieczna za pomoc :Rose:

Posted

[SIZE=3][B]Blagam[/B][/SIZE] [SIZE=5]POMOCY[/SIZE] [SIZE=5]!!!!![B] Schirka zginela[/B][/SIZE] :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617[/url]

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][I][B]Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][I][B]W poniedziałek wplace pieniazki na konto [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='zuzolandia'][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Noo dzis tez nie było zle 42.5 złociszy .Łącznie zdarłysmy z klienteli 168.5 złotego :evil_lol::evil_lol:...i to by było na tyle ....po 3 dniach harowy mam 3 dni wolnego wiec zbiórki nie bedzie .Poza tym w tygodniu i bez meczy raczej marnie z frekwencją barową :eviltong:[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][I][B]W poniedziałek wplace pieniazki na konto [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/quote]

dziekuje ci bardzo za pomoc i za zebrane pieniazki :loveu::loveu::loveu: Basia zaproponowala ze wplaci 50zl co razem daje nam 218.5 zl :multi::multi::multi: z tego co Mosii pisala to sterylka cos kolo tego by kosztowala, miala sie dowiedziec i mi dac znac ... wiec poki co pelen sukces :multi::multi::multi: