Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ronin bezpański samuraju ja o tobie nie zapomniałam tak jak inne ciotki . leć na pierwsza strone może ktoś cie zauważy i zakocha się w tym pieknym pyszczku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czasu jej brakuje...
To trzeba wstawać wcześniej, porobić wszystko i jechać do schronu,
a nie guzdrać się i byc dopiero na 12, wymienić mi liste 20 psów których mam nie wyprowadzać bo są TWOJE ( a potem te psy skuczą do wieczora w klatkach i nikt ich nie wyprowadza wkońcu )
i mniej gadać a więcej robić :P ( doobra, nie gniewoj się, ja wiem że ty duzo robisz bardzo dla tych psów i cie podziwiam :P)
ohh boshee ale jej teraz dogadałam :evil_lol:
Chyba juz jestem martwa :lol:

Ale niech sie podenerwuje na mnie trochę :P:P Może wkońcu zaczniemy wyprowadzać psy na wyścigi :eviltong: i nie wyjdzie nikomu to na niekorzyśc :lol::lol:

Posted

MajeczQa napisał(a):
Czasu jej brakuje...
To trzeba wstawać wcześniej, porobić wszystko i jechać do schronu,
a nie guzdrać się i byc dopiero na 12, wymienić mi liste 20 psów których mam nie wyprowadzać bo są TWOJE ( a potem te psy skuczą do wieczora w klatkach i nikt ich nie wyprowadza wkońcu )

aleś jest :placz:
Ciekawe jak byś ty miała dwójkę dzieci , dwa psy i faceta co nie toleruje tego co robisz a musi zostawać z młodym, to czy też byś tak mówiła....
łatwo się komuś tak mówi....... i tak cud, ze zostaje mi z kacprutem :shake:

Posted

Asiorku nie płakaj
Majeczka nie chciała :shake:

Rozumiem Cie po częsci, bo mam podobnie.
Dwa koty ( obydwa upośledzone i to cięzko) i pies a pomiedzy tym moja mamusia która drze się na mnie jak opętana że psy i koty do azylu pójdą, to tam sie może nimi będę opiekować a nie żeby umierały w domu cały dzień samotne bez jedzenia i picia. ( nie zauważyłam żeby umierały, bo śpią całymi dniami, a jak wracam to leżą napchane i w miskach jeszcze na drugi dzień zostaje żarcia, ale slowo mamusi jest święte)
Mamusia tez mnie krzyczy że musi z psem wychodzić i że koty demolują dom.
I krzyczy na Majeczkę i mówi że nie może Majeczka iśc do azylu bo ją z domku wywali...
No i cóż tu zrobić :shake:
Pakuje plecak i idę " do koleżanki".A potem wracam cała w błocie i śmierdzę psem .:lol:

Ale do Roninka wróćmy naszego napiękniejszego :eviltong:

Roninek hoop przystojniaku. !!!

Posted

Juz tam poużalały :eviltong:
dobra dobra, racja - powinnysmy się nie nad sobą użalać tylko nad naszymi psichami, bo ich chyba mało co nasze osobiste problemy obchodzą, ważne żeby na spacer iść.
A ze spacerem ostatnio kiepsko.
Miałyśmy je brac tydzień temu, ale Aska zniknęła z Kirą i ... no nie chcę brzydkiego słowa powiedzieć, więc napiszę że nic z tego :lol:

codziennie się wybieram do nich chociaż na 1,5 godz i codziennie jak nie deszcz to inne kataklizmy.
Miałam jechać dziś ale myślałam że mnie zasypie...
Ale jutro chociaż bym miała zamarznąć, skisnąć i niewiadomo co tam jeszcze to musze pojechać.
Pieseczki nam marzną :-(

Módlmy się o pogodę ;)

a Ronin w górę!

Posted

Ronin znowu zaliczył przeprowadzkę :p ... nie wiem czemu, ale mieszka teraz u Kamisa (:loveu:) . Oby chłopaki były grzeczne

Majka mu porobiła super fotki, ale ma chyba z 1000 zdj fot z dzisiaj :evil_lol: to nie wiem kiedy wstawi

Posted

Asior napisał(a):
tak tak, ma świetny domek :)
Bardzo fajnmi ludzie... całą rodziną przyszli do niego :)
Chyba te moje banerki tak działają :eviltong: bo w nocy mu zrobiłam a już dziś ma domek :)
Oczywiście poszedł do mieszkania :)
Pani jest przeszczęśliwa, bo będzie go mogła czesać :cool3::evil_lol:
Wyszedł dumnie w szeleczkach ;)
Szczęścia Ci Roninku życzę ......:loveu::loveu:

czyli jak w japońskiej epopeji samotny Ronin zanlazł swojego Pana i przewodnika. Też życze temu pięknemu pycholowi ciepła i spokoju :loveu::loveu:

Posted

tak tak, ma świetny domek :)
Bardzo fajnmi ludzie... całą rodziną przyszli do niego :)
Chyba te moje banerki tak działają :eviltong: bo w nocy mu zrobiłam a już dziś ma domek :)
Oczywiście poszedł do mieszkania :)
Pani jest przeszczęśliwa, bo będzie go mogła czesać :cool3::evil_lol:
Wyszedł dumnie w szeleczkach ;)
Szczęścia Ci Roninku życzę ......:loveu::loveu: