marysia55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ronin bezpański samuraju ja o tobie nie zapomniałam tak jak inne ciotki . leć na pierwsza strone może ktoś cie zauważy i zakocha się w tym pieknym pyszczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ooo przepraszam... nie zapomniałam, tylko czasu mi brakuje... Quote
marysia55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Asior napisał(a):ooo przepraszam... nie zapomniałam, tylko czasu mi brakuje... nie wykręcaj się :evil_lol: myslisz że ja mam czasu w nadmiarze :diabloti: Quote
MajeczQa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Czasu jej brakuje... To trzeba wstawać wcześniej, porobić wszystko i jechać do schronu, a nie guzdrać się i byc dopiero na 12, wymienić mi liste 20 psów których mam nie wyprowadzać bo są TWOJE ( a potem te psy skuczą do wieczora w klatkach i nikt ich nie wyprowadza wkońcu ) i mniej gadać a więcej robić :P ( doobra, nie gniewoj się, ja wiem że ty duzo robisz bardzo dla tych psów i cie podziwiam :P) ohh boshee ale jej teraz dogadałam :evil_lol: Chyba juz jestem martwa :lol: Ale niech sie podenerwuje na mnie trochę :P:P Może wkońcu zaczniemy wyprowadzać psy na wyścigi :eviltong: i nie wyjdzie nikomu to na niekorzyśc :lol::lol: Quote
BasiaD Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ronin pięknotku wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
marysia55 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wracaj, wracaj na pierwszą i pokazuj ten swój piekny pyszczur:loveu: Quote
Asior Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 MajeczQa napisał(a):Czasu jej brakuje... To trzeba wstawać wcześniej, porobić wszystko i jechać do schronu, a nie guzdrać się i byc dopiero na 12, wymienić mi liste 20 psów których mam nie wyprowadzać bo są TWOJE ( a potem te psy skuczą do wieczora w klatkach i nikt ich nie wyprowadza wkońcu ) aleś jest :placz: Ciekawe jak byś ty miała dwójkę dzieci , dwa psy i faceta co nie toleruje tego co robisz a musi zostawać z młodym, to czy też byś tak mówiła.... łatwo się komuś tak mówi....... i tak cud, ze zostaje mi z kacprutem :shake: Quote
MajeczQa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Asiorku nie płakaj Majeczka nie chciała :shake: Rozumiem Cie po częsci, bo mam podobnie. Dwa koty ( obydwa upośledzone i to cięzko) i pies a pomiedzy tym moja mamusia która drze się na mnie jak opętana że psy i koty do azylu pójdą, to tam sie może nimi będę opiekować a nie żeby umierały w domu cały dzień samotne bez jedzenia i picia. ( nie zauważyłam żeby umierały, bo śpią całymi dniami, a jak wracam to leżą napchane i w miskach jeszcze na drugi dzień zostaje żarcia, ale slowo mamusi jest święte) Mamusia tez mnie krzyczy że musi z psem wychodzić i że koty demolują dom. I krzyczy na Majeczkę i mówi że nie może Majeczka iśc do azylu bo ją z domku wywali... No i cóż tu zrobić :shake: Pakuje plecak i idę " do koleżanki".A potem wracam cała w błocie i śmierdzę psem .:lol: Ale do Roninka wróćmy naszego napiękniejszego :eviltong: Roninek hoop przystojniaku. !!! Quote
marysia55 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ciotki sie poużalały nad sobą, więc ja już nie dołoże swojej historii co by nie zrobiło się kółko wzajemnej adoracji . Ronin rusz tyłek i lecimy na pierwszą :p:p:p Quote
MajeczQa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Juz tam poużalały :eviltong: dobra dobra, racja - powinnysmy się nie nad sobą użalać tylko nad naszymi psichami, bo ich chyba mało co nasze osobiste problemy obchodzą, ważne żeby na spacer iść. A ze spacerem ostatnio kiepsko. Miałyśmy je brac tydzień temu, ale Aska zniknęła z Kirą i ... no nie chcę brzydkiego słowa powiedzieć, więc napiszę że nic z tego :lol: codziennie się wybieram do nich chociaż na 1,5 godz i codziennie jak nie deszcz to inne kataklizmy. Miałam jechać dziś ale myślałam że mnie zasypie... Ale jutro chociaż bym miała zamarznąć, skisnąć i niewiadomo co tam jeszcze to musze pojechać. Pieseczki nam marzną :-( Módlmy się o pogodę ;) a Ronin w górę! Quote
agamika Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ronin znowu zaliczył przeprowadzkę :p ... nie wiem czemu, ale mieszka teraz u Kamisa (:loveu:) . Oby chłopaki były grzeczne Majka mu porobiła super fotki, ale ma chyba z 1000 zdj fot z dzisiaj :evil_lol: to nie wiem kiedy wstawi Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzisiaj widzilam jak takie cudo szlo do domku i to z super ludzmi bo chwilke z nimi rozmawilam .Zreszta na 100% potwierdzi Asior bo tez z nimi rozmawiala.:lol: Quote
marysia55 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Asior czekamy na relację z pierwszej ręki :p:p:p Quote
Zbójini Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 agamika napisał(a):tak, ma dom (: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 agamika napisał(a):tak, ma dom (: dawaj jakieś szczególiki :evil_lol::evil_lol: bo nie wytrzymam :diabloti: Quote
agamika Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 oj , ja niestety nie ugaszę pragnienia wiedzy, bo Majka dzwoniła do mnie głównie w sprawie Brytana, z którym jest źle :shake: wiem tylko ze ludzie fajni Quote
marysia55 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Asior napisał(a):tak tak, ma świetny domek :) Bardzo fajnmi ludzie... całą rodziną przyszli do niego :) Chyba te moje banerki tak działają :eviltong: bo w nocy mu zrobiłam a już dziś ma domek :) Oczywiście poszedł do mieszkania :) Pani jest przeszczęśliwa, bo będzie go mogła czesać :cool3::evil_lol: Wyszedł dumnie w szeleczkach ;) Szczęścia Ci Roninku życzę ......:loveu::loveu: czyli jak w japońskiej epopeji samotny Ronin zanlazł swojego Pana i przewodnika. Też życze temu pięknemu pycholowi ciepła i spokoju :loveu::loveu: Quote
Asior Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 tak tak, ma świetny domek :) Bardzo fajnmi ludzie... całą rodziną przyszli do niego :) Chyba te moje banerki tak działają :eviltong: bo w nocy mu zrobiłam a już dziś ma domek :) Oczywiście poszedł do mieszkania :) Pani jest przeszczęśliwa, bo będzie go mogła czesać :cool3::evil_lol: Wyszedł dumnie w szeleczkach ;) Szczęścia Ci Roninku życzę ......:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts