agnieszka32 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Melduję się na wątku – sunia jest śliczna, trzeba jej pomóc i łapeczkę koniecznie zdiagnozować ... Bidulka :-( Quote
anouk92 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 doddy napisał(a):Agnieszka32 może przekazać 200zł na diagnozowanie suni. Ja dołożę resztę na wizycie. Ania, czy mam sama dogadywać wszystko ze schroniskiem? Czy Ty to załatwisz? Szkoda, że sunia będzie musiała wrócić po wizycie do schroniska... ale nie ma innej rady na dzień dzisiejszy. Właśnie dzwoniłam do Klembowa, sunia poszła do adopcji. Podobno zadbają o nią w nowym domu. Mam nadzieję że to dobry dom. Dziękuję że chciałyście pomóc. W Klembowie została jeszcze amstafka Lena z zaćmą na jednym oku i 3 psy amstaffy. Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 anouk92 napisał(a):Właśnie dzwoniłam do Klembowa, sunia poszła do adopcji. Podobno zadbają o nią w nowym domu. Mam nadzieję że to dobry dom. Dziękuję że chciałyście pomóc. W Klembowie została jeszcze amstafka Lena z zaćmą na jednym oku i 3 psy amstaffy. mam nadzieję, że zadbają..... i zostały jeszcze 4:placz: moze załóz im razem jakiś watek.... Quote
doddy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mam nadzieję, że domek fajny. I czekamy na zdjęcia pozostałych psiaków. Quote
anouk92 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Zdjęcia suni Eleny są na 1-ej stronie Klembowskiego wątku ma numer 49. Omar z numerem 14. Jest jeszcze młody chuda chłopak - poszukam zdjęć w poniedziałek w pracy. I jeszcze jeden którego jeszcze nie widziałam. http://www.dogomania.pl/forum/f28/bite-ponizane-glodzone-ostatnia-szansa-azyl-klembow-123513/ Sorry że nie wklejam zdjęć ale strasznie mi muli blueconnect:shake: Quote
anouk92 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Druga amstafka Elena jest chora na cukrzycę, dostaje insulinę. http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-chora-na-cukrzyce-codziennie-dostaje-insuline-nie-moze-zostac-w-schronisku-135157/#post12095993 Quote
Recommended Posts