Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: fu!

sznaucerek powinien szybko isc do domu,jezeli ma dość do siebie.Schronisko jakos mu nie słuzy.
drugi kudlacz przyszedl z gorszych warunkow i widac,ze kwestia bycia codziennie nakarmionym,zdecydowanie rzutuje na jego samopoczucie.Froliczek jest wrazliwy,delikatny...

Posted

tak,tylko mam pustke,gdy mam cos na jego temat wymyslec.Wpierw musze go wyczesac,a potem stwierdzic,czy go uwielbiam,czy jest gnojkiem :p

Froliczek powinien pojść szybko do domu!!!!!!

Posted

moze juz nie bedzie sznaucerka jutro?
moze pojdzie do domu?
bo kudlacz bezowy snił mi sie;czesalam go ( we snie),nie patrzac na niego i nagle spojrzalam,a nad swoja ręka zobaczylam maksymalnie wyszczerzone białe kly.Wpartywal sie nienawistnie w czeszaca reke i wiedzialam,ze zaraz sie zemsci :diabloti: coz,musze sen skonfrontowac z rzeczywistoscia.

Posted

byli ludzie zobaczyc Froliczka,ale chyba zdegustowali sie,bo piesek nie wyglada juz jak na fotkach.Nie byl rozczesany,troszke odrosl i mial brode w jedzeniu.Za wysokie progi dla psiaczka ze schroniska.

Posted

wiadomo,ze jest bardzo aktywny i lagodny.Wspołpraca z czlowiekiem-taka sobie,mysle,ze to efekt dosyc dlugiego przebywania bez ludzi.Jest piekny,ale nie ma ujmujacego sposobu bycia,no niestety :oops:

Posted

Trzymaj się Froliczku, szczęśliwy bądź!!! :lol:
Starsi państeo pewnie bardzo go pokochają... mam nadzieje.

Teraz rude cudo. Jak tam z jego poznaniem? Co o nim wiadomo?