brazowa1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Frolik juz po usunieciu ząbkow.Schudl biedaczek-narkoza,potem go bolało.Ale teraz szybko dojdzie do siebie,Musi. Quote
brazowa1 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 akurat nad swoim boksem ma lampe nagrzewajaca,wiec zimno mu w grzbiet nie jest na pewno. Quote
brazowa1 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 glownie poszly siekacze.Radzi sobie bez problemow z jedzeniem. Quote
gameta Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 brazowa1 napisał(a):robaczki na gore wychodzić przełykiem ;) Quote
brazowa1 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 :mad: fu! sznaucerek powinien szybko isc do domu,jezeli ma dość do siebie.Schronisko jakos mu nie słuzy. drugi kudlacz przyszedl z gorszych warunkow i widac,ze kwestia bycia codziennie nakarmionym,zdecydowanie rzutuje na jego samopoczucie.Froliczek jest wrazliwy,delikatny... Quote
brazowa1 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Frolik juz ma apetyt,zabki przestały mu dokuczac i widac,ze sam od razu lepiej sie czuje.Teraz domu potrzebujemy dla niego. Quote
akucha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Frolik wsadzony do ogłoszeń. A rudaska wystawiamy? Quote
brazowa1 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 tak,tylko mam pustke,gdy mam cos na jego temat wymyslec.Wpierw musze go wyczesac,a potem stwierdzic,czy go uwielbiam,czy jest gnojkiem :p Froliczek powinien pojść szybko do domu!!!!!! Quote
brazowa1 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ciekawe,czy byl odzew na ogloszenie? Quote
brazowa1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 moze juz nie bedzie sznaucerka jutro? moze pojdzie do domu? bo kudlacz bezowy snił mi sie;czesalam go ( we snie),nie patrzac na niego i nagle spojrzalam,a nad swoja ręka zobaczylam maksymalnie wyszczerzone białe kly.Wpartywal sie nienawistnie w czeszaca reke i wiedzialam,ze zaraz sie zemsci :diabloti: coz,musze sen skonfrontowac z rzeczywistoscia. Quote
brazowa1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 beżowy wyczesany,Froliczek dalej czeka-nieszczesnik :( Quote
brazowa1 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 jest odzew a trojmiejskich na Froliczka.Wydaje mi sie,ze to zbyteczne z a.No chyba,ze nic by z Trojmiejskich nie wypaliło. Quote
brazowa1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 byli ludzie zobaczyc Froliczka,ale chyba zdegustowali sie,bo piesek nie wyglada juz jak na fotkach.Nie byl rozczesany,troszke odrosl i mial brode w jedzeniu.Za wysokie progi dla psiaczka ze schroniska. Quote
brazowa1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Ale za to innym ludziom sie spodobal i zaadoptowali psiaka,ma byc u starszych panstwa,oczywiscie sprawdze Froliczka,zapadl mi w serce. Quote
brazowa1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 wiadomo,ze jest bardzo aktywny i lagodny.Wspołpraca z czlowiekiem-taka sobie,mysle,ze to efekt dosyc dlugiego przebywania bez ludzi.Jest piekny,ale nie ma ujmujacego sposobu bycia,no niestety :oops: Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Trzymaj się Froliczku, szczęśliwy bądź!!! :lol: Starsi państeo pewnie bardzo go pokochają... mam nadzieje. Teraz rude cudo. Jak tam z jego poznaniem? Co o nim wiadomo? Quote
Recommended Posts