mortikia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 To się cieszę :) Oby trafił jak najlepiej, bo to wspaniały młodziutki psiak :loveu: Już wysłałam PW ;) Niestety nie wstawię dziś zdjęć- gdzieś zapodział się kabelek od aparatu :-( Quote
mortikia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Znalazłam ogłoszenie o treści: "Oddam psa doga niemieckiego w dobre ręce. Pies ma trzy lata. Typowo miejski nie miał doczynienia z innymi psami. Kolor złocisty. telefon: 504153081 " Quote
halbina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 czy te oczy mogą kłamać?... ach te oczy! :loveu: Quote
mortikia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [CENTER] Dziś doszły do mnie świetne informacje- Oskar ma dom :loveu:[/CENTER] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Też się cieszę , choć myślę , że ciężko będzie się Wam z przepięknym Oskarkiem rozstać.... :multi::multi::multi::multi: Quote
mortikia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Rozstanie nie było łatwe. Nie obeszło się bez łez... Smutno żegnać psa, z którym tak się zżyło. Na szczęście Oskar lepiej trafić nie mógł :p Ma wspaniały nowy dom :loveu: Quote
halbina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Na stronie : http://www.kszv.sk/podr.php?ID=590 Jest do adopcji dog niemiecki http://www.kszv.sk/psiky/alex590-1.JPG przebywa w schronie na Słowacji tam psy po 3 tyg. są często usypiane jeśli nie ma miejsc dla następnych... :-(:-(:-( Quote
mortikia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Bosche... Jaki on podobny do Oskara !!!:-( Quote
mortikia Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Dobre wieści :) Oskar już zaadoptował się w nowym domu, ma koleżankę bokserkę, śpi w łóżku z córką właścicieli, pokochał całą rodzinkę i ogólnie- ma się doskonale a jego nowi państwo są w nim zakochani. Takie zakończenia lubię :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts