natalia_aa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kamilka91 napisał(a):Szukamy domu stałego, czy może być to też dom tymczasowy? ;) Może być tymczas ;) Quote
_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dotarłam tu. Na dobry wieczór podnoszę Quote
Gisic87 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Rozmawiałam właśnie telefonicznie z Danką z forum dalmatyńczyków. Wysłałam jej zdjęcia na maila ponieważ dziewczyny z niemieckiej fundacji dobermanów będą starały się mu znaleźć domek, teraz czekają właśnie na zdjęcia psiaka Quote
agatkia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Gisic87 napisał(a):Rozmawiałam właśnie telefonicznie z Danką z forum dalmatyńczyków. Wysłałam jej zdjęcia na maila ponieważ dziewczyny z niemieckiej fundacji dobermanów będą starały się mu znaleźć domek, teraz czekają właśnie na zdjęcia psiaka Trzymam kciuki!!!!!!:crazyeye: Quote
Gisic87 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Zdjęcia zostały przesłane do fundacji niemieckiej teraz tylko trzeba kciuki trzymać by znaleźli odpowiednią rodzinę dla malucha Quote
_ogonek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Trochę niecierpliwa jestem ale siedzę cicho i czekam na wieści :jumpie::jumpie: Quote
Gisic87 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 kopiuje wiadomość Danki z łaciatego forum: Dziewczyny mamy informację z fundacji dobków z niemiec żeby wyciągac go na DT oni go zabiorą , Dt prawdopodobnie pokryją ale do wys . powiedzmy 5 EUR doba ,Pomóżcie nam wyciągnąć gdzies malca Quote
Gisic87 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dzwoniła właśnie do mnie Danka rozmawiała z osobami z niemieckiej fundacji. Psiak ma już załatwiony dom jednak na tydzień trafi tam na DT by do stałego domku poszedł zdrowy by nie było jakichś problemów tak więc na 28lutego potrzebny jest transport psiaka do Frankfurtu nad Odrą na granicę Quote
kamilka91 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 może trzebaby zmienić tytuł? że szukamy transportu ;) Quote
agatkia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 O cholercia!! Napiszcie coswięcej o domku, o fundacji, jakies konkrety, które można sprawdzic, nr telefonu. Sami rozumiecie, trudno psiaka w ciemno wydać... Zmieniam tytuł wątku. Quote
agatkia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 I jeszcze jedno: czy transport płatny?? Quote
kamilka91 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pani Danka z fundacją wpółpracuje już dość długo i bardzo owocnie :) Pomogli nam znaleźć wiele domków dla dalmatów w Niemczech. Jak już oni się tym zajęli, to domek na pewno dobry jest ;) Więcej konkretów to chyba od Pani Danki tylko można uzyskać ;) (no chyba że Gisic87 wie coś więcej... ;)) Quote
agatkia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 kamilka91 napisał(a):Pani Danka z fundacją wpółpracuje już dość długo i bardzo owocnie :) Pomogli nam znaleźć wiele domków dla dalmatów w Niemczech. Jak już oni się tym zajęli, to domek na pewno dobry jest ;) Więcej konkretów to chyba od Pani Danki tylko można uzyskać ;) A kto to jest Pani Danka? Prosiłabym o nazwę fundacji i nr do pani Danki ;) Quote
agatkia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Jeżeli chodzi o transport, to 14 marca do naszego schroniska przyjeżdza fundacja niemiecka i zabiera psy, myślę, ze mogłby się znaleźć miejsce dla dalmata. Quote
Gisic87 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nic na temat domku nie wiem wiem tylko tyle że psiaka pod swoją opiekę weźmie fundacja dobermanów. Dom na pewno będzie sprawdzony najlepiej zadzwonić do Danki i z nią porozmawiać to ona kontaktuje się z fundacją i zna więcej szczegółów ja jestem w tym momencie "pośrednikiem" w podawaniu informacji Quote
agatkia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Gisic87 napisał(a):Nic na temat domku nie wiem wiem tylko tyle że psiaka pod swoją opiekę weźmie fundacja dobermanów. Dom na pewno będzie sprawdzony najlepiej zadzwonić do Danki i z nią porozmawiać to ona kontaktuje się z fundacją i zna więcej szczegółów ja jestem w tym momencie "pośrednikiem" w podawaniu informacji Oczywiście- jutro kierowniczka schroniska zadzwoni do Pani Danki. Postaram sie zebrać wieści o samej fundacji. Dziękuję bardzo za pomoc i za informacje. Quote
mrs.ka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Gisic87 napisał(a):Dzwoniła właśnie do mnie Danka rozmawiała z osobami z niemieckiej fundacji. Psiak ma już załatwiony dom jednak na tydzień trafi tam na DT by do stałego domku poszedł zdrowy by nie było jakichś problemów tak więc na 28lutego potrzebny jest transport psiaka do Frankfurtu nad Odrą na granicę moj TZ jeździ co tydzień na tej trasie,wiele razy wiózł psiaki do Niemiec(oczywiście bezpłatnie),jeżeli nadal jest potrzebny transport to proszę o pw. Quote
Recommended Posts