Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam właśnie telefonicznie z Danką z forum dalmatyńczyków. Wysłałam jej zdjęcia na maila ponieważ dziewczyny z niemieckiej fundacji dobermanów będą starały się mu znaleźć domek, teraz czekają właśnie na zdjęcia psiaka

Posted

Gisic87 napisał(a):
Rozmawiałam właśnie telefonicznie z Danką z forum dalmatyńczyków. Wysłałam jej zdjęcia na maila ponieważ dziewczyny z niemieckiej fundacji dobermanów będą starały się mu znaleźć domek, teraz czekają właśnie na zdjęcia psiaka

Trzymam kciuki!!!!!!:crazyeye:

Posted

kopiuje wiadomość Danki z łaciatego forum:

Dziewczyny mamy informację z fundacji dobków z niemiec żeby wyciągac go na DT oni go zabiorą , Dt prawdopodobnie pokryją ale do wys . powiedzmy 5 EUR doba ,Pomóżcie nam wyciągnąć gdzies malca

Posted

Dzwoniła właśnie do mnie Danka rozmawiała z osobami z niemieckiej fundacji. Psiak ma już załatwiony dom jednak na tydzień trafi tam na DT by do stałego domku poszedł zdrowy by nie było jakichś problemów tak więc na 28lutego potrzebny jest transport psiaka do Frankfurtu nad Odrą na granicę

Posted

O cholercia!!
Napiszcie coswięcej o domku, o fundacji, jakies konkrety, które można sprawdzic, nr telefonu. Sami rozumiecie, trudno psiaka w ciemno wydać...
Zmieniam tytuł wątku.

Posted

Pani Danka z fundacją wpółpracuje już dość długo i bardzo owocnie :) Pomogli nam znaleźć wiele domków dla dalmatów w Niemczech.
Jak już oni się tym zajęli, to domek na pewno dobry jest ;)
Więcej konkretów to chyba od Pani Danki tylko można uzyskać ;) (no chyba że Gisic87 wie coś więcej... ;))

Posted

kamilka91 napisał(a):
Pani Danka z fundacją wpółpracuje już dość długo i bardzo owocnie :) Pomogli nam znaleźć wiele domków dla dalmatów w Niemczech.
Jak już oni się tym zajęli, to domek na pewno dobry jest ;)
Więcej konkretów to chyba od Pani Danki tylko można uzyskać ;)

A kto to jest Pani Danka? Prosiłabym o nazwę fundacji i nr do pani Danki ;)

Posted

Nic na temat domku nie wiem wiem tylko tyle że psiaka pod swoją opiekę weźmie fundacja dobermanów. Dom na pewno będzie sprawdzony najlepiej zadzwonić do Danki i z nią porozmawiać to ona kontaktuje się z fundacją i zna więcej szczegółów ja jestem w tym momencie "pośrednikiem" w podawaniu informacji

Posted

Gisic87 napisał(a):
Nic na temat domku nie wiem wiem tylko tyle że psiaka pod swoją opiekę weźmie fundacja dobermanów. Dom na pewno będzie sprawdzony najlepiej zadzwonić do Danki i z nią porozmawiać to ona kontaktuje się z fundacją i zna więcej szczegółów ja jestem w tym momencie "pośrednikiem" w podawaniu informacji

Oczywiście- jutro kierowniczka schroniska zadzwoni do Pani Danki. Postaram sie zebrać wieści o samej fundacji. Dziękuję bardzo za pomoc i za informacje.

Posted

Gisic87 napisał(a):
Dzwoniła właśnie do mnie Danka rozmawiała z osobami z niemieckiej fundacji. Psiak ma już załatwiony dom jednak na tydzień trafi tam na DT by do stałego domku poszedł zdrowy by nie było jakichś problemów tak więc na 28lutego potrzebny jest transport psiaka do Frankfurtu nad Odrą na granicę

moj TZ jeździ co tydzień na tej trasie,wiele razy wiózł psiaki do Niemiec(oczywiście bezpłatnie),jeżeli nadal jest potrzebny transport to proszę o pw.