agatkia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 mrs.ka, napisałam priv :cool3: Quote
agatkia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Transport do łodzi, konina potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mrs.ka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 agatkia napisał(a):Transport do łodzi, konina potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę szukajcie,bo psiak do Frankfurtu miałby już podróż "buisness class";) Quote
agatkia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Matko, sytuacja zmienia sie z minuty na minutę. jużnie nadązam. Nasza kierowniczka rozmawiała z Panią danką, mamy szuka ctransportu do Poznania na 28 lutego. ponownie zmieniam tytuł watku. Quote
Gisic87 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Czyli wszystko jest ok i teraz tylko transport potrzebny?? Strasznie się cieszę;) Quote
Gisic87 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a mrs.ka skąd dokąd twój TZ może przewieźć psiaka? Quote
agatkia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Ja jeszcze nie cieszę sie... cholera, a jeśli transport do Słubic sienie znajdzie???? (pani danka dzowniła, ze poznań niekatualny... teraz szukamy do słubic)... boze, niech ktoś zgodzi siego przewieźć... Quote
agatkia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Gisic87 napisał(a):a mrs.ka skąd dokąd twój TZ może przewieźć psiaka? Z Łodzi niestety aż do frankfurtu, w każda niedzielę. Pani danka dzowniłą, ze koniecznie transport na 28 lutego potrzebny: Gdynia- Słubice. Czy ktośmógłby na transportowym wątek załozyć? bo ja już dzisiaj padam... Quote
Gisic87 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 temat na transportowym założony oby się udało bo czasu nam zostało niewiele Quote
Kana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Boszzz jak się cieszę że maluch znajdzie dom ! A czy nowy domek wie jaki jest jego charakterek :razz: Czy pociąg wchodzi w gre ? Quote
Rybc!a Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Przepraszam, że się wcinam, ale.. SOS DLA MARLEYA! Marley, to pies, który w swoim krótkim, jak dotąd życiu przeszedł bardzo wiele.. Kiedyś miał dom, rodzinę, własny kąt i własną miskę.. Potem, wyrzucony jak zabawka, nieudany prezent, na ulicę, długo się błąkał.. Szukał swojego Pana.. Pana, który porzucił go, w sposób okrutny, pozostawiając na pastwę losu.. Po długiej tułaczce, jacyś ludzie zgłosili do schroniska informację o błąkającym się w gminie Milejewo psie.. I zaczął się jakże przerażający dla Marleya okres czasu.. Ile on trwa? 5, może 6 miesięcy.. Okres, w którym trzeba walczyć, o miskę, o jedzenie.. Zamknięty w małym boksie, nieszczęśliwy, utęskniony.. Każdy dzień w azylu nabawił Marleya stresem, pustką i żalem.. Ciągłe zmiany otoczenia, psów, kojców.. Pies wpadł w depresję.. Każda chwila spędzona w 'przechowalni psów' zostawiła uszczerbek na psychice Marleya.. Znienawidził inne psy.. Czy mimo to, znajdzie się ktoś, kto obdarzy Marleya niespożytym uczuciem, opieką, troską i bezpieczeństwem? Czy znajdzie się osoba, która pokocha 2 letniego Marleya i wyciągnie go z tej okrutnej niedoli, w której powoli odchodzi.. ? Prosimy o pomoc, Marley tak bardzo kocha ludzi..Pomóżmy, póki nie będzie za późno! SOS DLA MARLEYA ! SOS DLA MARLEYA ! ! ZOSTAŁO MAŁO CZASU ! ! Pomocy, DOGOMANIA ! ! Quote
agatkia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kana napisał(a):Boszzz jak się cieszę że maluch znajdzie dom ! A czy nowy domek wie jaki jest jego charakterek :razz: Czy pociąg wchodzi w gre ? Myśle, ze wchodzi w grę. Jest bardzo mało czasu, 4 dni nam zostały :crazyeye:, zeby znaleźć dla niego transpor...:roll: Quote
Gisic87 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Do mnie dzisiaj napisał ktoś dopiero co zarejestrowany na dogo że przewiezie malucha "po kosztach" za 360zł. Według mnie to na pewno nie jest po kosztach my z Katowic do Gdyni jechaliśmy za tyle a to jest 100km więcej Quote
agatkia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Kurcze, 360 zł?? to rzeczywiście dużo..... Quote
agatkia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Prosimy o pomoc w transporcie!! Quote
Kana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nie zwracajcie uwagi : Myslałam o pkp ale to głupi pomysł bo to 8 h jazdy. Jakby ktoś ze mną pojechał najlepiej 2 osoby to bym mogła jechac zamiast za bilet a nie 360 zł. Nie nie dobra głupia jestem ;) Quote
kamilka91 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Podnoszę! Niewiele czasu zostało... :roll: Quote
Gisic87 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziewczyny mamy transport dla dalmatów z Wawy bezpośrednio do Słubic. Jednak transport jest płatny i malucha trzebaby do Wawy przewieźć a do Wawy chyba prędzej transport znajdziemy niż do Słubic Quote
drakula Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Gisic87 napisał(a):Do mnie dzisiaj napisał ktoś dopiero co zarejestrowany na dogo że przewiezie malucha "po kosztach" za 360zł. Według mnie to na pewno nie jest po kosztach my z Katowic do Gdyni jechaliśmy za tyle a to jest 100km więcej Witam Ten ktoś to ja, biorąc pod uwagę staż innych forumowiczów można powiedzieć że dopiero zarejestrowany. Jeśli chodzi o koszt to rachunek jest prosty: 8.5L/100km (+ dojazd do Gdyni i powrót z granicy do Tczewa). I rzeczywiście nie po kosztach-nie doliczam amortyzacji. PRZEPRASZAM ŻE SIĘ NARZUCAM http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilnie-transport-gdynia-slubice-granica-niemiecka-na-28-02-dla-gluchego-psiaka-132247/#post11860439 Quote
agatkia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Narazie kombinuję z transportem do Warszawy, kierowniczka ma kogoś na oku, kto mógłby ewentualnie zawieźć dalmata, ale to jeszcze nic pewnego. SZUKAJMY DALEJ!!! On nie moze stracić takiej szansy... Quote
Gisic87 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z Danką i może lepiej jakby transport do Poznania się znalazł to bliżej i po drodze z Wawy do Słubic Quote
kamilka91 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :multi::multi::multi: Dalmatek jedzieee do domuuu! :multi: Quote
Recommended Posts