ZUZANNA11 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Gdy pytałam ludzi o tego psiaka, raczej wypowiadali sie o nim pozytywnie, ale jest jedne facet, który... psy uwaza za smieci i nigdy nie wiadomo co mu przyjdzie do glowy. :roll: Quote
__Lara Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Do schroniska? U nas nie ma schroniska, ani żadnej umowy. Podczas karmienia moich psów psiak przybiegł do mojej bramy i zaczął piszczeć. Ta moja niemoc jest najgorsza... :placz: Nie moge nic, a on... wierzy mi, że mu pomoge, ze napewno mu pomogę. :-([/quote] Biedactwo :( jak mu pomóc ??? zbieramy jakieś fundusze??? może bazarki??? Kto da DT??? :( :( :( Quote
li1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy nic mu nie grozi tam poza samochodami oczywiście? Myślisz, że jakiś "człowiek" nie zechce się nim zająć?[/quote] [LEFT]Zawsze jest ryzyko. Moga go tez pogryzc inne psy Ja zastanawiam sie tez , co u suczki co mala cieczke ? Mieszka z nia inny pies, Valenty tez robil do niej podchody, przeciez ona bedzie miec szczeniaki. [/LEFT] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zawsze się musi jakiś zwyrodnialec znaleźć :angryy: A propo tego o czym pisze li1 - rzeczywiście, co z tą sunią? Quote
ZUZANNA11 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Właścicelką suni jest nasza sołtyska [osoba stojąca na czele wsi]. Gdy z nią rozmawiałam powiedziała, ze jednego psa ma juz "zamówionego", a jak się urodzi wiecej to uspi. Gdy będzie akacja sterylizacyjna u nas w gminie, postaram się namówic ją na to, by sunię wysterylizowała. Z jakim skutkiem, nie wiem. :roll: Quote
li1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Właścicelką suni jest nasza sołtyska [osoba stojąca na czele wsi]. Gdy z nią rozmawiałam powiedziała, ze jednego psa ma juz "zamówionego", a jak się urodzi wiecej to uspi. Gdy będzie akacja sterylizacyjna u nas w gminie, postaram się namówic ją na to, by sunię wysterylizowała. Z jakim skutkiem, nie wiem. :roll:[/quote] Teraz to sie zalamalam. Quote
ZUZANNA11 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 li1, takie jest podejscie wiejskich ludzi. Sukcesem juz jest to, ze niechciane szczeniaki uspi. Psina od kilku dni koczuje pod moim ogrodzeniem. Robi ogromne postepy, [U][B]da się pogłaskac[/B][/U]. Skacze z radosci na mój widok, nie gania rowerzystów, jest łagodny. PIES WPROST IDEALNY!!! Dogaduje sie z innymi psami, nawet z moim dominantem Borysem się dogadał. :crazyeye: Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti: SZUKAMY TYMCZASU !!! SZUKAMY! Quote
li1 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti: SZUKAMY TYMCZASU !!! SZUKAMY! __________________ To moze zalozymy mu watek na Miau ? Quote
ZUZANNA11 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='li1']Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti: SZUKAMY TYMCZASU !!! SZUKAMY! __________________ To moze zalozymy mu watek na Miau ?[/quote] Myślę, ze to badzo dobry pomysł. ;) Tylko, że ja nie mam konta i z kotami też jestem na bakier. Miauczy ktoś na miau ? Quote
ZUZANNA11 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Czy mógłby ktos podjąć się ogłoszeń? Mój komputer nie działa, a korzystam z komputera siostry i dostep mam ograniczony. :roll: Psiaka trzeba rozreklamować, przede wsztkim proszę o allegro, bo za nic nie potrafie tego zrobic. :roll: Quote
rafali910 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Rafali, a jaka będzie informacja? Ogłoszenie, czy artykuł ? Aha... i jaki będzie numer, pani Prezes czy mój?[/QUOTE] To będzie artykół z numerem tel. i emailem tym co podałaś mi w pw Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ok, już znalazłam. Allegro: [url=http://allegro.pl/item603744832_malenki_walnety_szuka_domu.html]Maleńki Walnety szuka domu (603744832) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
li1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Cekinka13*']Ok, już znalazłam. Allegro: [URL="http://allegro.pl/item603744832_malenki_walnety_szuka_domu.html"]Maleńki Walnety szuka domu (603744832) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] Zmien WALNETY na Walenty. Quote
ZUZANNA11 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Cekinka, dziekuje bardzo. :loveu: Mam dla was bardzo dobrą wiadomość, ale nie chce zapeszyć. :p Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Li, zmieniłam ;-) Jaką dobrą wiadomość? :cool3: Gadaj! :p Quote
ZUZANNA11 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Oj nie, trzeba potrzymać troszkę cioteczki w napięciu. :diabloti: Quote
Cekinka13* Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Osz Ty sadystko, no :shake: :evil_lol: :diabloti: Quote
rafali910 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dałem ogłoszenie o Walentym też na forum cooldog Quote
li1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Oj nie, trzeba potrzymać troszkę cioteczki w napięciu. :diabloti:[/quote] Mow, bo ja mam slabe serce, moge nie dozyc. Quote
zulugula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ZUZANNA11']Oj nie, trzeba potrzymać troszkę cioteczki w napięciu. :diabloti:[/quote] Zuźka dawaj, bo nie wiem, czy mam szykować miejsce w samochodzie ;) Quote
Recommended Posts