Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy pytałam ludzi o tego psiaka, raczej wypowiadali sie o nim pozytywnie, ale jest jedne facet, który... psy uwaza za smieci i nigdy nie wiadomo co mu przyjdzie do glowy. :roll:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Do schroniska? U nas nie ma schroniska, ani żadnej umowy.

Podczas karmienia moich psów psiak przybiegł do mojej bramy i zaczął piszczeć. Ta moja niemoc jest najgorsza... :placz: Nie moge nic, a on... wierzy mi, że mu pomoge, ze napewno mu pomogę. :-([/quote]

Biedactwo :( jak mu pomóc ??? zbieramy jakieś fundusze??? może bazarki??? Kto da DT??? :( :( :(

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy nic mu nie grozi tam poza samochodami oczywiście? Myślisz, że jakiś "człowiek" nie zechce się nim zająć?[/quote]

[LEFT]Zawsze jest ryzyko. Moga go tez pogryzc inne psy
Ja zastanawiam sie tez , co u suczki co mala cieczke ? Mieszka z nia inny pies, Valenty tez robil do niej podchody, przeciez ona bedzie miec szczeniaki. [/LEFT]

Posted

Właścicelką suni jest nasza sołtyska [osoba stojąca na czele wsi]. Gdy z nią rozmawiałam powiedziała, ze jednego psa ma juz "zamówionego", a jak się urodzi wiecej to uspi. Gdy będzie akacja sterylizacyjna u nas w gminie, postaram się namówic ją na to, by sunię wysterylizowała. Z jakim skutkiem, nie wiem. :roll:

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Właścicelką suni jest nasza sołtyska [osoba stojąca na czele wsi]. Gdy z nią rozmawiałam powiedziała, ze jednego psa ma juz "zamówionego", a jak się urodzi wiecej to uspi. Gdy będzie akacja sterylizacyjna u nas w gminie, postaram się namówic ją na to, by sunię wysterylizowała. Z jakim skutkiem, nie wiem. :roll:[/quote]

Teraz to sie zalamalam.

Posted

li1, takie jest podejscie wiejskich ludzi. Sukcesem juz jest to, ze niechciane szczeniaki uspi.

Psina od kilku dni koczuje pod moim ogrodzeniem. Robi ogromne postepy, [U][B]da się pogłaskac[/B][/U]. Skacze z radosci na mój widok, nie gania rowerzystów, jest łagodny. PIES WPROST IDEALNY!!! Dogaduje sie z innymi psami, nawet z moim dominantem Borysem się dogadał. :crazyeye:

Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti:

SZUKAMY TYMCZASU !!! SZUKAMY!

Posted

Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti:

To moze zalozymy mu watek na Miau ?

Posted

[quote name='li1']Przypuszczam, że jego dalekim przodkim był kot. Przeciąga sie jak kot (tzw. koci grzbiet), myje sie jak kot. No poprostu... kot w ciele psa. :diabloti:

To moze zalozymy mu watek na Miau ?[/quote]

Myślę, ze to badzo dobry pomysł. ;) Tylko, że ja nie mam konta i z kotami też jestem na bakier. Miauczy ktoś na miau ?

Posted

Czy mógłby ktos podjąć się ogłoszeń? Mój komputer nie działa, a korzystam z komputera siostry i dostep mam ograniczony. :roll:
Psiaka trzeba rozreklamować, przede wsztkim proszę o allegro, bo za nic nie potrafie tego zrobic. :roll:

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Rafali, a jaka będzie informacja? Ogłoszenie, czy artykuł ? Aha... i jaki będzie numer, pani Prezes czy mój?[/QUOTE]
To będzie artykół z numerem tel. i emailem tym co podałaś mi w pw

Posted

Ok, już znalazłam.

Allegro: [url=http://allegro.pl/item603744832_malenki_walnety_szuka_domu.html]Maleńki Walnety szuka domu (603744832) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='Cekinka13*']Ok, już znalazłam.

Allegro: [URL="http://allegro.pl/item603744832_malenki_walnety_szuka_domu.html"]Maleńki Walnety szuka domu (603744832) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

Zmien WALNETY na Walenty.

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Oj nie, trzeba potrzymać troszkę cioteczki w napięciu. :diabloti:[/quote]

Mow, bo ja mam slabe serce, moge nie dozyc.

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Oj nie, trzeba potrzymać troszkę cioteczki w napięciu. :diabloti:[/quote]

Zuźka dawaj, bo nie wiem, czy mam szykować miejsce w samochodzie ;)