arjuna Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Tarzanka']Co tu taka cisza??[/quote] no właśąnie nie wiem:lol: czekamy na ostatnią wplatę od koleżanki z Muratora, bo na razie mamy za mało na kupno stołu-uzbierało sie jedynie 2200zł z groszami. Tak więc albo znów robimy bazarki, albo czekamy na ostatnią wpłatę. Sama juz się niecierpliwie i czekam do dnia, kiedy ten wątek będzie można zamknąć: i to pod znakiem happy endu!! poczekajmy na gissele, nie wiem czy dostała jakąś wiadomosć od Pani, która obiecała pomóc, jeśli nie-musimy znów ruszyć z bazarkami itp., bo brakuje do stołu 300-400zł. tak czy siak-jesteśmy bliżej niz dalej;) Quote
zuzel Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a czy taki stół koniecznie musi być z podnośnikiem? Przeglądałam oferty i zwykłe stoły (jak w każdym gabinecie weterynaryjnym) są poniżej 1000zł. Chyba schronisko nie musi mieć najnowszego krzyku mody? Czy nie lepiej reszte pieniędzy przeznaczyc na inne potrzebne rzeczy? Quote
agawa9 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [B]zuzel - [/B]ta kwestia była już omówiona dokładnie kilka stron wcześniej. Tu nie chodzi o najnowszy krzyk mody Quote
arjuna Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 finetta-tak zrobiłami ..spotkała mie niesamowita niespodzianka. Pewna osoba chce wpłacic pieniążki na konto Azylu, by nam pomóc dozbierać na stół!! bardzo dziękuję raz jeszcze tym razem-publicznie naszemu Darczyńcy za ogromne serce i wrażliwość na krzywdę zwierzatek!! Kochani, cos czuję, że stół bedzie szybciej-niż myślimy:cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='arjuna']finetta-tak zrobiłami ..spotkała mie niesamowita niespodzianka. Pewna osoba chce wpłacic pieniążki na konto Azylu, by nam pomóc dozbierać na stół!! bardzo dziękuję raz jeszcze tym razem-publicznie naszemu Darczyńcy za ogromne serce i wrażliwość na krzywdę zwierzatek!! Kochani, cos czuję, że stół bedzie szybciej-niż myślimy:cool3:[/quote] Przyłączam się do podziękowań dla Darczyńcy...i dziękuję też za nadzieję na lepszą i fachową pomoc dla psiaków!!!!:loveu::loveu::loveu: Są schroniska,w których pomoc wszystkim psom daje tą nadzieję pojedynczym pieskom! Niech szybko powstaje Gabinet DAGO! Quote
giselle4 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ....Przegladam bazarki co sie sprzedaje...aby zrobić jeszcze jeden na Azyl..... Stol juz mamy prawie zamowiony ostatnie prosby o znizki itd Jak nie zgodzi sie to jest jeszcze jeden tam tez juz poszedł mail obiecuje[prezes] ze jeszcze w tym miesiacu ruszy gabinet Dagusia.:multi: Wszelkie rozliczenia,faktury itd na forum zamiescimy wspolnie. Oczywiscie i podziekowania dla wszystkich:loveu: Quote
Neronowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kobiety jestem z Was dumna,naprawdę.Trzymam nadal kciuki i mam nadzieję,że duch Dago będzie nad gabinetem czuwał coby tylko zdrowe pieski z niego wychodziły Quote
arjuna Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 NIE UWIERZYCIE!! niesamowity Darczynca z Miau napisał mi, że wpłaci 800zł na nasz cel!! CZy wiecie co to oznacza?? Bezie stół, bedzie lightbox, starczy na butlę antybiotyku, a moze i na 2 butle(1 to ok.150zł w hurcie) Ja jestem w szoku i nie znajduję słów, by nadziękowac sie tej Osobie!!! Jesli koleżanka z innego forum zechce nadal wplacić 200$-pieniążki te pójdą na nowe budy dla psiaków(bo brakuje kilku:/) Czy Wy wiecie, że przesuwamy wspolnie góry???:lol: Quote
zuzlikowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :-(:-(:-(...się spłakałam!!...ale tak to mogę ryczeć i co 5 minut!!! Dzięki...dzięki...i góry możemy!!!...Jak się cieszę!:multi::multi::multi:...ryczę i cieszę!!! Quote
gameta Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Baaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, bardzo bardzo bardzo :multi::multi::multi: Ale ja w przeciewieństwie do niektórych (;)) zawsze wierzyłam, że nam się uda :diabloti: Quote
giselle4 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ..Zamowienie zostało złozone zapomniałam ze wszyscy ceny podaja netto i dlatego koszt jest troche większy. Podswietlacz do zdjec tez zamówimy tylko czytam od początku wątek i telefonuje ...gdzie bedzie najtaniej i oczywiscie juz pytam o ceny realne;) Jak tylko stoł przyjdzie wstawiam fotki i fakturke;) Quote
giselle4 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ...a ja byłam ta ktora nie wierzyła ale teraz juz wiem ze razem przeniesiemy góry Quote
Poker Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 :multi::multi::multi:FANTASTYCZNIE :multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ...Dzisiaj telefonowal Prezes pieniadze juz na koncie schroniska ktos jeszcze dosłał 5zł za cegiełke;) ...Teraz czekamy na stoł i podswietlacz i do pracy Panie wecie:evil_lol: Quote
gameta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='giselle4']...Dzisiaj telefonowal Prezes pieniadze juz na koncie schroniska ktos jeszcze dosłał 5zł za cegiełke;) ...Teraz czekamy na stoł i podswietlacz i do pracy Panie wecie:evil_lol:[/quote] Moja radość jest tak wielka, że nie potrafię jej opisac !!! Czekam na ten stół tak samo jak i WY !!! Quote
arjuna Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Grażynko, gdy stół itp. dojdzie czekam na zdjęcia, przydałoby sie też rozliczenie(ale o tym przeciez wiesz;)) potrzebuję wiedzieć ile pieniędzy z konta wyszło i ile zostało. Jeśli zostana pieniądze-chciałabym je przeznaczyć na butle antybiotyków. Quote
Ciencienia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witam wszystkich, czy jeśli chodzi o wplaty wyposażenie tego gabinetu, to kaske można przesłać na to konto? BS o/Dzierżoniów : 59 9527 0007 0033 6457 2000 0001 prosze o potwierdzenie, jesli to mozliwe, jestem nowa na Formu i nie chciałabym popełnic jakiejs gafy :) Quote
gameta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Ciencienia']Witam wszystkich, czy jeśli chodzi o wplaty wyposażenie tego gabinetu, to kaske można przesłać na to konto? BS o/Dzierżoniów : 59 9527 0007 0033 6457 2000 0001 prosze o potwierdzenie, jesli to mozliwe, jestem nowa na Formu i nie chciałabym popełnic jakiejs gafy :)[/quote] Dokładnie tak, jak w pierwszym poscie: Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt AZYL 58-200 Dzierżoniów ul. Brzegowa 151 BS o/Dzierżoniów : 59 9527 0007 0033 6457 2000 0001 [B]Z dopiskiem "na salkę"[/B] Bardzo sredecznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
arjuna Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Ciencienia']Witam wszystkich, czy jeśli chodzi o wplaty wyposażenie tego gabinetu, to kaske można przesłać na to konto? BS o/Dzierżoniów : 59 9527 0007 0033 6457 2000 0001 prosze o potwierdzenie, jesli to mozliwe, jestem nowa na Formu i nie chciałabym popełnic jakiejs gafy :)[/quote] dziękujemy za wsparcie, każdy grosz na wagę życia;) Quote
giselle4 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='arjuna']dziękujemy za wsparcie, każdy grosz na wagę życia;)[/quote] arjuna,tak jak napisałam jak tylko będzie lóżko zrobie fotki i wstawie fakture oraz jak przyjdzie podswietlacz to tez i wtedy będzie wiadomo ile kasy zostało.... Ja tez juz bym chciała wszystko rozliczyc i aby juz wszystko pracowało......dziekuje;) Quote
arjuna Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 halooo, czy giselle przepadła?;) czy już jest stół i lightbox? na konto Azylu zostało wpłacone 400zł od Anonimowego Darczyńcy, któremu z całego serca dziękuję:i są to pieniądze na antybiotyki. LIczę, że po kupnie stołu itp. zostaną na koncie jakieś pieniążki: chciałabym, by kupiono za nie budę dla psa(giselle, ile placisz stolarzowi za zbicie budy dla duzego psa?) i 3 największe butle anybiotyków. Szczerze powiedziawszy, już nie mogę sie doczekać rozliczenia: nie wiem ile kasy nam zostanie, a chcę, by wszystko zostało wydane na salkę-do złotówki. czy brakuje jeszcze czegoś w salce? czegoś, co jest ważne, a czego nie ma, lub jest tego mało? Quote
giselle4 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='arjuna']halooo, czy giselle przepadła?;) czy już jest stół i lightbox? na konto Azylu zostało wpłacone 400zł od Anonimowego Darczyńcy, któremu z całego serca dziękuję:i są to pieniądze na antybiotyki. LIczę, że po kupnie stołu itp. zostaną na koncie jakieś pieniążki: chciałabym, by kupiono za nie budę dla psa(giselle, ile placisz stolarzowi za zbicie budy dla duzego psa?) i 3 największe butle anybiotyków. Szczerze powiedziawszy, już nie mogę sie doczekać rozliczenia: nie wiem ile kasy nam zostanie, a chcę, by wszystko zostało wydane na salkę-do złotówki. czy brakuje jeszcze czegoś w salce? czegoś, co jest ważne, a czego nie ma, lub jest tego mało?[/quote] Oj arjunka,arjunka nie wciało mnie tylko tak jak wszyscy czekam n azakonczenie pełnym sukcesem tej pieknej akcji.... Po załozeniu zamówienia czeka sie 2 tygodnie na realizacje i to juz 2-3 maj.... to stół a podswietlacz tydzien pozniej będzie bo tak zostało zlozone zamówienie ....chce tez juz miec to rozliczenie czarne na białym abyś zobaczyła ile kasy jeszcze zostało i co z nią zrobic? arjunka,budy zaczeli nasi chłopcy robic we własnym zakresie...no powiedzmy n apoczątek trzy ale to juz inicjatywa schroniska i ich pieniazki... Czy czegoś brakuje.....nie:shake: zaopatrzyliscie nas naprawde dobrze za co my i psiaki jestesmy wdzięczni bardzo....bardzo anonim przysłał -400zl księgowa powiedziała ,,Pani Grazynko jeszcze raz od tej osoby przyszła wplta,, byłam zdziwiona ale jezeli anonim ...to niech tak będzie arjunka...mysle ze zaczniemy rozliczac w maju i w maju skończymy DZIĘKUJE WSZYSTKIM:loveu: Quote
arjuna Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 co tam w związku ze stołem i akcesoriami? nadal czekam na rozliczenie. Quote
Recommended Posts