Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Jak sie wstawia banerek w podpis?:oops:

widzę, że podlinkowany, czyli normalnie ;) ctrl+c, wchodzisz w edycję podpisu, ctrl+v :razz:

Posted

co się stało z bannerkiem? :crazyeye: u mnie jest jakieś białe cuś z napisem "zdjęcie niedostępne" czy coś w ten deseń. czy maleńtasy mają ogłoszenia? jeśli nie, albo mają mało, to mogę pomóc ogłoszeniowo, ale dopiero we wtorek będę mieć swój komputer i trochę więcej czasu :oops:
ile ich jeszcze zostało? dalej komplet? ile mogą zostać tam, gdzie są?

Posted

:roll: u mnie to samo:angryy:
Caly komplet nadal:placz:Zero zainteresowania:placz:
Maluchy na razie moga zostac tam gdzie sa ale one rosna:roll:I z tygodnia na tydzien sa coraz starsze:-(

Jakies ogloszenia maja,przejrzyj watek zeby nie powielac;)

Posted

:mad: no niezle:roll:

Czy ja moge prosic o poprawe allegro?I zaznaczenie wyraznie ze psy maja byc kastrowane i warunkiem jest wizyta przed adopcja.Wiem ze to jst w aukcji ale chyba ludzie tego nie zauwazaja:roll:!Bo dzwonil jeden pan i pow ze on psa nie wykastruje:angryy:Bo kastracja to nie dobrze dla psa:angryy::mad:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
:mad: no niezle:roll:

Czy ja moge prosic o poprawe allegro?I zaznaczenie wyraznie ze psy maja byc kastrowane i warunkiem jest wizyta przed adopcja.Wiem ze to jst w aukcji ale chyba ludzie tego nie zauwazaja:roll:!Bo dzwonil jeden pan i pow ze on psa nie wykastruje:angryy:Bo kastracja to nie dobrze dla psa:angryy::mad:

tam jest napisane w allegro ,czerwonym ,podkreslonym drukiem ,ze warunkiem adopcji jest podpisanie umowy ,w ktorej mowa o kastracji...