Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a więc....

od soboty Karuś grzeje duupkę w nowym domku az w Łodzi :-o

wszystko jest w najlepszym pożadku, chociaż na poczatku psiak nie mógl sobie znależć miejsca w domku, wiec raz spał z jedną osobą, raz z drugą :evil_lol:
Oficjalnie oświadczam, Bigluś Karo juz nie jest bezdomny :multi:

Posted

idusiek napisał(a):
nioś :) udało siem !

Dzięki za pomoc wszystkim, którzy dołozyli swoje 5 groszy :loveu::razz:

Idusiek jak Ty to robisz :)???
Brawo

Posted

ja to nic nie robię.....

to nasza CL zrobiła zdjęcia, Maszaberla dała go do metra a dalej już poleciało....

a dzisiaj pojechał dzięki Karusiowi do domku Ziomek ( ludzie sie do mnie dobijali od czwartku a Karo pojechał w sobotę do Łodzi, to im podesłałam Ziomka, a co ? :cool3: i pojechał i grzeje dupkę od dzisiaj w nowym domku :multi:

ale wracając do tematu - wieści od Karusia Biglusia, cytuję z maila od Bogny u której był na DT :

Właśnie dzwoniły panie od Biglusia.
Już się tam zadomowił, ściągnął z szafki pasztetową, wieczorem nie robi kupy, a tamten robił, ale kładzie się w tych samych miejscach co tamten, ma swoje łóżeczko, jutro idzie do weta, szczeka na panów, ale z panem co wymieniał drzwi się zaprzyjaźnił, boi się schodów, wszyscy go lubią, sąsiadom się podoba, dzisiaj go wykąpały, pięknie mu w czerwonej chusteczce i Pani idzie ją uprać, żeby miał czystą na jutro, i już go nie oddadzą bo to JEST ICH PIES! Tyle zapamiętałam, bo strasznie dużo mówiły :) Mają przysłać zdjęcia."

Posted

idusiek napisał(a):

Właśnie dzwoniły panie od Biglusia.
Już się tam zadomowił, ściągnął z szafki pasztetową, wieczorem nie robi kupy, a tamten robił, ale kładzie się w tych samych miejscach co tamten, ma swoje łóżeczko, jutro idzie do weta, szczeka na panów, ale z panem co wymieniał drzwi się zaprzyjaźnił, boi się schodów, wszyscy go lubią, sąsiadom się podoba, dzisiaj go wykąpały, pięknie mu w czerwonej chusteczce i Pani idzie ją uprać, żeby miał czystą na jutro, i już go nie oddadzą bo to JEST ICH PIES! Tyle zapamiętałam, bo strasznie dużo mówiły :) Mają przysłać zdjęcia."

Ale sie usmialam:lol: czekamy na zdjecia z domku !

Posted

idusiek napisał(a):
a więc....

od soboty Karuś grzeje duupkę w nowym domku az w Łodzi :-o

wszystko jest w najlepszym pożadku, chociaż na poczatku psiak nie mógl sobie znależć miejsca w domku, wiec raz spał z jedną osobą, raz z drugą :evil_lol:
Oficjalnie oświadczam, Bigluś Karo juz nie jest bezdomny :multi:

Sprytny Karuś , zauroczy wszystkich :iloveyou::lilangel::Cool!::bigcool:

• 4 weeks later...