idusiek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Cos sie ruszyło, ale nie bede nic zapeszać na razie ;) odzew byl, nawt do nie 2 osoby dzwiniły. Quote
sonikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czekamy na wieści,.. i nie zapeszamy ;) Quote
Maszaberla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 sonikowa napisał(a):Czekamy na wieści,.. i nie zapeszamy ;) Tak tak nie zapeszamy:oops: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Taka śliczna sznupka i tak skrzywdzona przez kogoś , komu piesek ufał , kogo kochał i do kogo - najprawdopodobniej tęskni....:angryy::-(:mad: Taki słodki piesek znajdzie kochający domek na pewno ! Karusiu trzymaj się słonko !:loveu: Quote
idusiek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 a więc.... od soboty Karuś grzeje duupkę w nowym domku az w Łodzi :-o wszystko jest w najlepszym pożadku, chociaż na poczatku psiak nie mógl sobie znależć miejsca w domku, wiec raz spał z jedną osobą, raz z drugą :evil_lol: Oficjalnie oświadczam, Bigluś Karo juz nie jest bezdomny :multi: Quote
idusiek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 nioś :) udało siem ! Dzięki za pomoc wszystkim, którzy dołozyli swoje 5 groszy :loveu::razz: Quote
beka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 idusiek napisał(a):nioś :) udało siem ! Dzięki za pomoc wszystkim, którzy dołozyli swoje 5 groszy :loveu::razz: Idusiek jak Ty to robisz :)??? Brawo Quote
idusiek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ja to nic nie robię..... to nasza CL zrobiła zdjęcia, Maszaberla dała go do metra a dalej już poleciało.... a dzisiaj pojechał dzięki Karusiowi do domku Ziomek ( ludzie sie do mnie dobijali od czwartku a Karo pojechał w sobotę do Łodzi, to im podesłałam Ziomka, a co ? :cool3: i pojechał i grzeje dupkę od dzisiaj w nowym domku :multi: ale wracając do tematu - wieści od Karusia Biglusia, cytuję z maila od Bogny u której był na DT : Właśnie dzwoniły panie od Biglusia. Już się tam zadomowił, ściągnął z szafki pasztetową, wieczorem nie robi kupy, a tamten robił, ale kładzie się w tych samych miejscach co tamten, ma swoje łóżeczko, jutro idzie do weta, szczeka na panów, ale z panem co wymieniał drzwi się zaprzyjaźnił, boi się schodów, wszyscy go lubią, sąsiadom się podoba, dzisiaj go wykąpały, pięknie mu w czerwonej chusteczce i Pani idzie ją uprać, żeby miał czystą na jutro, i już go nie oddadzą bo to JEST ICH PIES! Tyle zapamiętałam, bo strasznie dużo mówiły :) Mają przysłać zdjęcia." Quote
Maszaberla Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 idusiek napisał(a): Właśnie dzwoniły panie od Biglusia. Już się tam zadomowił, ściągnął z szafki pasztetową, wieczorem nie robi kupy, a tamten robił, ale kładzie się w tych samych miejscach co tamten, ma swoje łóżeczko, jutro idzie do weta, szczeka na panów, ale z panem co wymieniał drzwi się zaprzyjaźnił, boi się schodów, wszyscy go lubią, sąsiadom się podoba, dzisiaj go wykąpały, pięknie mu w czerwonej chusteczce i Pani idzie ją uprać, żeby miał czystą na jutro, i już go nie oddadzą bo to JEST ICH PIES! Tyle zapamiętałam, bo strasznie dużo mówiły :) Mają przysłać zdjęcia." Ale sie usmialam:lol: czekamy na zdjecia z domku ! Quote
Maszaberla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A ja wczoraj dostalam maila, jakas pani byla zainteresowana adopcja Karo;) Quote
idusiek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 hmmm, to moze przekieruj na mojego Józia prawie yorka ? :cool3: Quote
Maszaberla Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 idusiek napisał(a):hmmm, to moze przekieruj na mojego Józia prawie yorka ? :cool3: Zapytalam sie juz wczoraj czy nie chce innego ale nie mam jeszcze odpowiedzi... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 idusiek napisał(a):a więc.... od soboty Karuś grzeje duupkę w nowym domku az w Łodzi :-o wszystko jest w najlepszym pożadku, chociaż na poczatku psiak nie mógl sobie znależć miejsca w domku, wiec raz spał z jedną osobą, raz z drugą :evil_lol: Oficjalnie oświadczam, Bigluś Karo juz nie jest bezdomny :multi: Sprytny Karuś , zauroczy wszystkich :iloveyou::lilangel::Cool!::bigcool: Quote
idusiek Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ;) Oprócz tego, ze obie panie i wszyscy sąsiedzi sa zafascynowani tym psiakiem a cała reszta pyta skąd takiego psa mają - to zadnych ;) Quote
Recommended Posts