Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki poprosze o wstawienie tych samych zdjec - bo cos jest nie tak z ich formatem (pewnie empik:angryy:)

Na dogo widze je w formacie jpg - jak je zapisuje pojawiaja mi sie jako bmp a jak wymuszam plik jako jpg to ma objetosc powyzej 300 kB i nie da sie go w zaden sposob zmniejszyc

Jednym slowem - poprosze o 2 te same zdjecia ale w jpg w wielkosci max 100 kB
Udalo mi sie dodac ogloszenia jedynie na 2 portalach - na innych pojawia sie komunikat o bledzie zdjecia, ja niestety nie mam czasu na edycje zdjec a chcialabym dodac ogloszenia dla Karo juz hurtem..

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jedno - mam nadzieje, ze nie bedziecie mialy nic przeciwko ze celowo nie uzyje w tytule okreslenia "poderzniete gardlo"? na dogo pasuje ale w ogloszeniach to chyba za drastycznie, boje sie ze ludzie beda rezygnowac z gory - uzyje okreslenia "skrzywdzony przez czlowieka"

Posted

yyyy, alegro jeszcze nie, na razie tylko ciegiełkowe na leki. a jak sie skonczy ,to wystawimy jego ;)

Maszaberla ....a mogłabyś mi jeszcze pomóc z tym moim podrzutkiem ?:oops:

Posted

idusiek napisał(a):
yyyy, alegro jeszcze nie, na razie tylko ciegiełkowe na leki. a jak sie skonczy ,to wystawimy jego ;)

Maszaberla ....a mogłabyś mi jeszcze pomóc z tym moim podrzutkiem ?:oops:

Z Bingo tak?

Posted

idusiek napisał(a):
Karuś zaczyna dokazywać, jego kolega z DT został adoptowany i nasz mały książę się nuuuudzi , domke mu potrzebny :roll:

I co cisza u Karo? Nikt sie nie odezwal????

Bede robic ogloszenia dla Bingo..

Posted

ranka goi sie niezle, tylko ja się drapie to jest problem, bo potrafi rozdrapać strupek i sie leje krew. Ale generalnie jest lepiej, nie wymioruje, je normalnie.

Bedzie mial niestety zgrubienie wokoł szyi, ale jak zarośnie sierścią to sladu w wygladzie nie bedzie :razz:

Noi powoli zaczynamy z ogłoszeniami o szukaniu domku:razz:

Posted

[FONT=Georgia]NOWE ZDJĘCIA KARUSIA NAZWANEGO BIGLUSIEM ;-)[/FONT]

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 652x435.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 652x468.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 652x435.

Posted

idusiek napisał(a):

Noi powoli zaczynamy z ogłoszeniami o szukaniu domku:razz:

Ja zrobilam wiekszosc ogloszen - chyba ze masz na mysli ze ktos sie moze odezwal? ;)

Jaki to piekny pies, przepiekny!