Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takich sytuacjach bardziej bałabym się o pieska, niż o kotka. Bo kot przed psem zawsze da drapaka.
Ale z doświadczenia wiem, że jak się wprowadza psa - zwłaszcza szczeniaka do domu, gdzie już pachnie kotami, to pies traktuje to jako głęboką normę. Oczywiście początki mogą być trochę trudne, zanim się obopólnie poznają, ale to kwestia paru dni.
Oby więc małej się udało. Byłoby wspaniale, gdyby znalazła domek jak najszybciej:loveu:

Posted

W takim razie szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Podaj mi na pw numer telefonu do tej Pani. Czy ktoś zasponsoruje paliwo? To około 200 km w jedną stronę ale gdyby znalazły się pieniądze i wszystko na wizycie było OK to mała mogłaby jechać jeszcze w ten weekend

Posted

[quote name='ULKA12']W takim razie szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Podaj mi na pw numer telefonu do tej Pani. Czy ktoś zasponsoruje paliwo? To około 200 km w jedną stronę ale gdyby znalazły się pieniądze i wszystko na wizycie było OK to mała mogłaby jechać jeszcze w ten weekend

narazie sie wstrzymaj z tym transportem ,bo ta Pani wbiera jeszcze pomiedzy chyba 3 innymy psiakami ,ale zadzwon ,pogadaj ,moze ja przekonasz ,numer tel ,podalam dwa posty wyzej ...mam jeszcze inna pania ,z wrocka ,chciala Balbinke z innego watku ,ale ona jest jeszcze chorutka,poza tym jest klopot z transportem i dziewczyny nie nbardza chca ja tak daleko wydawac...wiec pokaze tez jagodke tej drugiej pani ,

a zrobilam przed chwila allegro psiakom
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555779746

Posted

słuchajcie - znalazłam takie ogłoszenie:

/"Kundelek 2009-02-12 tuż po świętach zdechł nam piesek, 14letni przyjaciel rodziny. "dojrzeliśmy" już do decyzji przyjęcia pod swój dach kolejnego przyjaciela. najchętniej małego, domowego szczeniaczka, bez względu na płeć. bylibyśmy wniebowzięci gdyby posiadał geny jamnika ;) możliwość kupna pieska do 100zł

Kontakt:
Inowrocław / Bydgoszcz woj. kujawsko-pomorskie
gg: 8668319
tel: 512086787
Email: [email protected]"

Posted

Misza, czyli piesek ma już swój dom:lol: Została nam Jagódka. Do pani z Wrocławia dzwoniłam bardzo miła osoba, Jagoda bardzo jej się podoba ale musi porozmawiać jeszcze z mężem a do tego dopadła ich jeszcze jakaś wirusówka. Atutem Jagody jest to, że jak się dowiedziałam miała kontakt z kotem co więcej podobno razem z Miszką spali na jednym legowisku z kotem aby było im cieplej więc zna je i nie będzie tutaj problemów. Ale pani nie może decydować szybko a mnie niestety zależy na czasie. Teraz Jagódka została sama w tej stodole a podobno idą mrozy nawet do -15 boję się, że tam zamarznie. :shake:

Posted

Potwierdzam Jagódka jedzie do Wrocławia:multi:. Państwo zdecydowali się pokryć koszty transportu. Zawiozę ją w niedzielę. Na razie tylko tyle bo nie wiem jak długo mi dogo będzie działało. ale strasznie się cieszę:lol:

Posted

Słuchajcie całą noc nie spałam u nas było -10 i cały czas pada śnieg a ja się zamartwiałam co tam z Jagódką. Nie darowałabym sobie gdyby teraz gdy szczęście jest już tak blisko jej się coś stało. Postanowiłam jechać po nią, w końcu to tylko jeden dzień i jedna noc jakoś się przemęczymy a moje potwory jej chyba nie zjedzą?
Co do domku Miszki, mieszka w małym domku na wsi razem z nim mieszka sołtys tej wioski:lol:, tak, że Misza to pies sołtysa:lol:do tego jest jeszcze żona pana sołtysa ci państwo są starsi tak około 50/60 oraz ich wnuczka, 20 pare lat to ona wyszukała Miszę i podpisala umowe adopcyjna

Posted

Co tutaj tak pusto??? Jutro jadę do Wrocławia, mam nadzieję, że mnie nie zasypie a tutaj najnowsze zdjęcia Jagódki, specjalnie dla przyszłych opiekunów, bo wiem, że czytają ten wątek.

Posted

xmartix napisał(a):
czy ten drugi szczeniaczek szuka ds?
mam sprawdzony domek we wroclawiu
moze podeslac im zdjecie tego szczena? to piesek zostal jeszcze do adopcji?

dwa psiaki maja juz domy:)

Posted

to czy ta wizyta jest jeszcze potrzebna czy nie?
Mała śliczna, cieszę się,że będzie wrocławianką.Jak będzie trzeba , to pójdę ją odwiedzic.

Posted

Poker napisał(a):
to czy ta wizyta jest jeszcze potrzebna czy nie?
Mała śliczna, cieszę się,że będzie wrocławianką.Jak będzie trzeba , to pójdę ją odwiedzic.

wizyta juz niepotrzebna ,piesiu jutro jedzie do nowego domku..

Posted

Czy wy też tak macie, że aby dostać się na dogo musicie odprawiać jakieś czary? Wejść tutaj to cud. Mam nadzieję, że państwo tez się tutaj zalogują i będą nam osładzać życie zdjęciami i relacjami z e szczęśliwego życia Jagódki a do Miszy to chyba będę musiała sama podjechać za jakiś czas i popstrykać fotki.

Posted

Mała jest cudna, grzeczniutka, milutka nie bardzo wie do czego służą psie zabawki ale chyba szybko się nauczy:evil_lol: Szkoda, że nie zrobiłam jej miny jak zobaczyła włączony telewizor, po prostu była w szoku. Nie jest nauczona czystości ale za to bardzo ładnie zostaje sama, nie niszczy ale to pewnie tylko chwilowe:diabloti: Podsumowując zazdroszczę przyszłym opiekunom:lol: