Jump to content
Dogomania

Bzibzia - zjawiskowy szczeniak. Marzyliśmy o domu dla niej i ... ma FAJNY DOM ;))

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może wpoznaniu jest ciepło.. choc szczerze watpię.
nbie chce tej pani za bardzo nachodzic telefonicznie.... dajmy jej i marze jeszcze czas, żeby miała jakies njusy o konkretnych postepach.jak z abardzo będe przyciskac, to się nic nie dowiemy...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sleepingbyday']umówiłam sie, że jak bedzie ciepło to kiedys wpadnę. więc nie wiem, kiedy to będzie, chyba nieprędko, bo zdaje sie, ze nagłe zlodowacenie nastało... :-([/quote]

Chciałam nieśmiało zauważyć, że zrobiło się całkiem ciepło...:cool3: Czas na wieści z domu Bzibziulki.

Posted

przed świętami wolałabym nie zawracać gitary, wiecei, jak jest, to troszku gorący okres.... pani jest dobrze nastawiona do wizyt, wolałabym tego nie zmieniać :p
nie, zebym nie chciała mary zobaczyć, pierwsza jestem do tego, bo ona mnie urzekła od pierwszego ujrzenia :cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']przed świętami wolałabym nie zawracać gitary, wiecei, jak jest, to troszku gorący okres.... pani jest dobrze nastawiona do wizyt, wolałabym tego nie zmieniać :p
nie, zebym nie chciała mary zobaczyć, pierwsza jestem do tego, bo ona mnie urzekła od pierwszego ujrzenia :cool3:[/quote]

Zadzwonić też nie można...?

Posted

[quote name='sleepingbyday']można. i modem też można załatwić :diabloti:[/quote]

Nie denerwuj mnie, tylko dzwoń...
Jedno krótkie pytanie -czy wszystko z Bzibzią jest ok... i nie zawracam Ci głowy.

• 2 weeks later...
Posted

z bzibzią (tz z marą) wszystko ok. troche podrosła i chyba szykuje się do pierwszej cieczki. jest słodka i grzeczna, kłopotów z nią nie ma, uczy sie wszytskiego jak zwykły dzieciak. umówiłysmy się na wizyte jakos po długim weekendzie. długo nie rozmawiałam, bo pani jest w pracy.

• 1 month later...