sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 umówiłam sie, że jak bedzie ciepło to kiedys wpadnę. więc nie wiem, kiedy to będzie, chyba nieprędko, bo zdaje sie, ze nagłe zlodowacenie nastało... :-( Quote
Chandler Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ciepło jest, nawet bardzo... Możesz śmiało jechać. [SIZE=1]Chociaż zadzwoń - tydzień minął od ostatniego info. Pliiiis :cool3:.[/SIZE] Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 może wpoznaniu jest ciepło.. choc szczerze watpię. nbie chce tej pani za bardzo nachodzic telefonicznie.... dajmy jej i marze jeszcze czas, żeby miała jakies njusy o konkretnych postepach.jak z abardzo będe przyciskac, to się nic nie dowiemy... Quote
Chandler Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ale jesteś.. No dobrze, poczekam :placz:. Ciepło jest - w zimie było -12, a teraz 0. Nie jest ciepło? Jest :diabloti:. Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dla mnie ciepło zaczyna sie od +25. od +30 zaczyna sie bardzo ciepło. od +35 gorąco. Quote
malagos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A to się szczęscie uśmiechneło do Bzibziulca :loveu: Quote
Chandler Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='sleepingbyday']umówiłam sie, że jak bedzie ciepło to kiedys wpadnę. więc nie wiem, kiedy to będzie, chyba nieprędko, bo zdaje sie, ze nagłe zlodowacenie nastało... :-([/quote] Chciałam nieśmiało zauważyć, że zrobiło się całkiem ciepło...:cool3: Czas na wieści z domu Bzibziulki. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 wrrrr.... :evil_lol: zadzwonię jakoś, zadzwonię.... Quote
Chandler Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 SBD :nono: - co to znaczy "wrrrr...."? Masz 3 dni :diabloti: :eviltong: i w następnej kolejności będzie nagana. Zlituj się... Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 przed świętami wolałabym nie zawracać gitary, wiecei, jak jest, to troszku gorący okres.... pani jest dobrze nastawiona do wizyt, wolałabym tego nie zmieniać :p nie, zebym nie chciała mary zobaczyć, pierwsza jestem do tego, bo ona mnie urzekła od pierwszego ujrzenia :cool3: Quote
mgie Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Nie pasuje mi ta Mara do naszej Bzibzi .....(:diabloti: Quote
Chandler Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']przed świętami wolałabym nie zawracać gitary, wiecei, jak jest, to troszku gorący okres.... pani jest dobrze nastawiona do wizyt, wolałabym tego nie zmieniać :p nie, zebym nie chciała mary zobaczyć, pierwsza jestem do tego, bo ona mnie urzekła od pierwszego ujrzenia :cool3:[/quote] Zadzwonić też nie można...? Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 można. i modem też można załatwić :diabloti: Quote
Chandler Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='sleepingbyday']można. i modem też można załatwić :diabloti:[/quote] Nie denerwuj mnie, tylko dzwoń... Jedno krótkie pytanie -czy wszystko z Bzibzią jest ok... i nie zawracam Ci głowy. Quote
malagos Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mam nadzieje, ze Bzibziak ma sie dobrze?... Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja też. obiecałam, ze zadzwonię i zadzwonię, ale rozchorowałam się i słaba jestem... wiem, ze telefon nie wysiłek,ale jednak... Quote
malagos Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 sbd, zyjesz? :cool3: Co u Bzibzi, wszystko ok? Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 z bzibzią (tz z marą) wszystko ok. troche podrosła i chyba szykuje się do pierwszej cieczki. jest słodka i grzeczna, kłopotów z nią nie ma, uczy sie wszytskiego jak zwykły dzieciak. umówiłysmy się na wizyte jakos po długim weekendzie. długo nie rozmawiałam, bo pani jest w pracy. Quote
Chandler Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 To dobrze, że wszystko jest ok. Może uda Ci się zrobić fotki, jak będziesz z wizytą u Bzibzi...? Fajnie by było, Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 SBD - szukamy domu dla Bzibzi bis, robię jej wątek i przypomniało mi się, że miałaś odzwiedzić naszą Bzibzię/Marę. No i...:cool3: co... :roll:? Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 no miałam, z abrakadabrą, ale czas nam się skończył i musiałysmy przełożyć...... :roll: Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Nie zwalaj na Abrakadabrę :eviltong:. To kiedy idziecie... foty robić? Quote
mgie Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Koniecznie musicie odwiedzić Marę .... a może Pani skusi się na bzibzie bis:diabloti: Quote
Recommended Posts