malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Tufi super :D powiedz mi czy Beri brała Rimadyl albo Metecam przed tymi krwotokami? Quote
tufi Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 malawaszka - juz sobie to na PW wyjasniamy :) Bigos ma sposob, zebym sie na niego nie darla, ze zre snieg - udaje, ze idzie po moich sladach, zeby sie w snieg nie zapadac, a tak naprawde wie, ze ja go wtedy nie widze i pozera snieg do woli :evilbat: Quote
tufi Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 To sie pochwale, a co :D Za jakies 10 dni z tego rudego brzuszka powinien sie wykluc dla mnie pinczer miniaturowy: [url]http://pinczeromania.blog.onet.pl/[/url] To moja kochana Nikita od JoannyP :D Quote
LAZY Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Rewelacja!!! Pinczerki od Jonany są piękne! Grtuluje...ale zazdroszczę takiego stadka w domku! Quote
lapis Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Tufi jeszcze jeden psiut do domu??? Kobieto nie wiem jak Ty dajesz (i będziesz dawać) sobie radę Quote
GOSIA09 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Jejku Tufi jeszcze pinczerek ? :lol: Ale ci fajnie, a ja mam tylko jedną EMi :roll: chyba musze to zmienić :wink: Tylko ja nie wiem jak dajesz sobie rade bo ja przy jednym psie mam sporo pracy a co dopiero przy takim stadku :wink: ps zazdroszcze ci hihi Quote
tufi Posted March 17, 2005 Author Posted March 17, 2005 No wiecie - u mnie kazdy pies musi miec swojego psa ;) Beri ma Bigosa, a Bunieczka nie ma nikogo swoich rozmiarow, wiec bedzie synek od Nikity :D [size=1]A tak powazniej - szczegolnie dla moich "sympatykow" - mojego TZ rodzicom zmarl jamnior trzy lata temu, dopiero teraz dojrzeli do tego, by miec kolejnego psa, a kiedys pinczera mini juz mieli [i doga niemieckiego tez :lol: ], a ze Nikite kocham jak wlasna sunie, jest przeurocza, przekochana i przepiekna, to jej potomek zagosci u Seweryna rodzicow :) Ja go bede wystawiac pewnie, wiec wystawy zrobia sie dwudniowe, bo II grupa nigdy nie jest tego samego dnia, co III :)[/size] Quote
tufi Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 24 nowe fotki chlopaka - jutro konczy 6 miesiecy, teraz klapnelo mu lewe uszko (chyba specjalnie dla Ciebie, mala ;) ), obwod szyjki 40cm 8) [url=http://www.psiaki.com.pl/details.php?image_id=3591]BIGOS PIETRUSZKOŻERCA[/url] Kolejne fotki to pozowanie i zabawa w aportowanie :) Quote
asher Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 a jak sie już Bigosek pięknie ustawia :klacz: kurcze, pokibicowałabym wam w Nowym Dworze, ale jestem niezmotoryzowana :( Quote
tufi Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 To sie zmotoryzuj z kims z dogomaniakow ;) A'propos tej pietruszki - to mlody ja wcina bez zadnego proszenia, dwie-trzy galazki dziennie na ten swoj stan lekko anemiczny. Na zarcie nie chce sie wystawiac, lepiej sie ustawia na zabawke - wiec obladuje sie zabawkami 8) Quote
asher Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Się spytałam na topiku o Nowym Dworze, czy ktos przypadkiem nie będzie miał wolnego miejsca w aucie, ale jak do tej pory cisza :( A jeśli chodzi o pietruszke - tego co prawda moja Sabina nie lubi. Za to da się pokroić za różne inne dziwne rzeczy 8) Marchewke uwielbia w kazdej postaci (potrafi sie nią poczęstować prosto z pola :lol: ), pomidory surowe wcina, az miło patrzeć, a dzisiaj mialam okazję sie przekonać, że bardzo lubi... gotowany bób :o A kilka dni temu to mi naprawde szczeka opadła. Piję sobie kompocik, a psica sępi i sępi. Nie miałam pojęcia o co jej chodzi. A okazało się, że chodziło jej o... wiśnie z kompotu. Wpierdzielała je tak, jakbym ja co najmniej od tygodnia głodziła :eek2: Quote
tufi Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Ja obowiazkowo musze sie dzielic czeresniami z kompotu, rzodkiewka to przysmak lepszy od miecha :D No i stalo sie - synek skonczyl 6 miesiecy - zaczynamy nowy etap dojrzewania :) Quote
tufi Posted March 24, 2005 Author Posted March 24, 2005 Bercia dostala trzeci antybiotyk - ostatniej szansy. jesli i ten nie zadziala, to Wroclaw niestety... Mlody za to poczul wiosne i mozg mu wyparowal, zamiast niego ma plemniki :-? Quote
lapis Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Nie tylko on, a z Bercią trzymajcie się,a my :kciuki: Quote
kasiain Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote]jesli i ten nie zadziala, to Wroclaw niestety... [/quote] Tufi trzymam kciuki żeby jednak zadziałał ale jeśli ten Wrocław cię czeka to pamiętaj moja propozycja pilotowania jest aktualna Quote
tufi Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 Jest! Jest! Jest! Urodzily sie dzis - 3 dziewczynki i moj rudy rodzynek :D Imie robocze na razie to Nygus (miot bedzie na N - zabawnie by brzmialo Nygus z Zadziornego Gangu :lol: ) Czekam na fotki od Joanny - jak tylko dostane, to wkleje :) :angel: :angel: :angel: Quote
LAZY Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Przydomek hodowlany jest rewelacyjny a imię psuje jak ulał! Gratulacje dla mamusi i Joanny P, niech sie zdrowo chowaja! Quote
lapis Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Gartulki i choć to nie bulowaty to dawaj jak najszybciej zdjęcia i ucałuj rudzielca Quote
tufi Posted March 26, 2005 Author Posted March 26, 2005 Nygus urodzil sie o 22.15 i wazyl cale 65 g! (hmm doszlysmy do wniosku z Joanna, ze tyle to teraz jajeczka Bigosa waza 8) ) Zdjecie i opis porodu znajdziecie na stronie Joanny: [url]http://pinczeromania.blog.onet.pl/[/url] Nygus ma czerwona wstazeczke Quote
tufi Posted March 26, 2005 Author Posted March 26, 2005 Siostry Nygusa to Nikita, Neska i Nutka :) Quote
tufi Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 [b]NYGUS[/b] [img]http://www.pinczeromania.idysk.com/nygus_002.jpg[/img] Quote
wi_wa Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Piękne rudaski. Tufi będziesz miała zestaw biało rudy w domu. Asher, ja będę jechać na 99%. Mogę cię zabrać, ale ja mieszkam na Woli i jak przyjedziesz metrem, to gdzieś ze śródmieścia cię pobiorę. Jeszcze sie umówimy przed 17.04. Napisz do mnie na prv. Quote
Recommended Posts