Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='israel']Kajtku, Kajtku do góry, bo na dole to się domku nie znajdzie!

W pełni się zgadzam! Kajtul na pierwszą przystojniaku!

A tak w ogóle to chyba nikt tutaj nie dodawał nowych zdjęć Kajtusia, które są na stronie Gaju, więc pozwolę sobie to zrobić, mam nadzieję, że mimo iż nie jestem do tego upoważniona to nic złego mnie za to nie spotka :oops:

Czyż on nie jest piękny ? :loveu:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan napisał(a):
A czarnuszek dalej bez domu. Czy ktoś o Kajtusiu jeszcze pamięta?

Ja myślę o Kajtusiu codziennie :loveu: Codziennie także wchodzę na stronę Gaju z nadzieją, że znajdę go w dziale "Znalazły dom", ale niestety on ciągle czeka na domek :-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lilmo napisał(a):
Jak wyglądają sprawy Kajtusia ? Chyba jestem ślepa,ale nie widzę go na stronie Gaju :roll: Czy coś się zmieniło?

ciagle czeka, przeniosłam go do innego działu na stronie. Jak na razie nikt o Kajtka nie pyta:(

Posted

Właśnie znalazłam go w szczeniakach :-( A już miałam nadzieję, że może jednak...

Postaram się w weekend znowu odświeżyć jego ogłoszenia. Tak mi bardzo żal tego czarnulka.

Posted

Ciągle pamiętam o Kajtku , miałem nadzieje że już w nowym domku jest , nawet dzisiaj o niego pytałem Edytę ;) Trzymam kciuki by jak najszybszej znalazł swojego człowieka :multi::multi::multi:

Posted

Piękne to allegro! :loveu: Oby czarnulkowi przyniosło szczęście.

Zauważyłam tylko, że jest tam podany inny kontakt,a mianowicie do GoniP, a ja w swoich ogłoszeniach podawałam ten podany na stronie schroniska. Czy w związku z tym mam zmodyfikować ogłoszenia czy to bez różnicy ?

• 2 weeks later...
Posted

:mdleje: :mdleje: :mdleje: Właśnie zauważyłam, że Kajtul znalazł dom!!!!! :multi::multi::multi: Jestem przeszczęśliwa! Cały czas miałam tego malucha w myślach. Bardzo się cieszę!!!

Kajtuniu życzę Ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku, bo zasłużyłeś na to maluchu!!! :kiss_2:

Posted

A można prosić o zmianę tematu w takim wypadku i wrzucenie Kajtusia do działy "W nowym domu" ? :cool3: Kajtulku coś tutaj mało radości z tego Twojego nowego życia :shake: