Lilmo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='israel']Kajtku, Kajtku do góry, bo na dole to się domku nie znajdzie! W pełni się zgadzam! Kajtul na pierwszą przystojniaku! A tak w ogóle to chyba nikt tutaj nie dodawał nowych zdjęć Kajtusia, które są na stronie Gaju, więc pozwolę sobie to zrobić, mam nadzieję, że mimo iż nie jestem do tego upoważniona to nic złego mnie za to nie spotka :oops: Czyż on nie jest piękny ? :loveu: Quote
Lilmo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Helga&Ares chyba mnie wyczuła, bo właśnie na wątku schroniska w Gaju podała link do najnowszych zdjęć Kajtusia, więc dla zainteresowanych wklejam go tutaj :loveu::loveu::loveu: Picasa Web Albums - Dominika - Kajtek# Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fajny, młody, foremny chłopak. Dziś zaliczył długi spacerek. Jest kochany. Musi znaleźć dom! Quote
Lilmo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dodałam ogłoszenia Kajtusia jeszcze tutaj: Wyrzucony z samochodu Kajtek czeka na dom! / Psy > Pozosta�e - Gaj ( �rem ) Zwierz�ta - epoznan.pl - Pierwszy Portal Poznania Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg��y og�oszenia Quote
Lidan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A czarnuszek dalej bez domu. Czy ktoś o Kajtusiu jeszcze pamięta? Quote
Lilmo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Lidan napisał(a):A czarnuszek dalej bez domu. Czy ktoś o Kajtusiu jeszcze pamięta? Ja myślę o Kajtusiu codziennie :loveu: Codziennie także wchodzę na stronę Gaju z nadzieją, że znajdę go w dziale "Znalazły dom", ale niestety on ciągle czeka na domek :-( Quote
Lilmo Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kajtusiu co u Ciebie piękny czarnulku ? :loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Lilmo napisał(a):Jak wyglądają sprawy Kajtusia ? Chyba jestem ślepa,ale nie widzę go na stronie Gaju :roll: Czy coś się zmieniło? ciagle czeka, przeniosłam go do innego działu na stronie. Jak na razie nikt o Kajtka nie pyta:( Quote
Lilmo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jak wyglądają sprawy Kajtusia ? Chyba jestem ślepa,ale nie widzę go na stronie Gaju :roll: Czy coś się zmieniło? Quote
Lilmo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Właśnie znalazłam go w szczeniakach :-( A już miałam nadzieję, że może jednak... Postaram się w weekend znowu odświeżyć jego ogłoszenia. Tak mi bardzo żal tego czarnulka. Quote
Peter Beny Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ciągle pamiętam o Kajtku , miałem nadzieje że już w nowym domku jest , nawet dzisiaj o niego pytałem Edytę ;) Trzymam kciuki by jak najszybszej znalazł swojego człowieka :multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Allegro Czarny 11miesięcz szczeniak Kajtuś błaga o dom! (631278606) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lilmo Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Piękne to allegro! :loveu: Oby czarnulkowi przyniosło szczęście. Zauważyłam tylko, że jest tam podany inny kontakt,a mianowicie do GoniP, a ja w swoich ogłoszeniach podawałam ten podany na stronie schroniska. Czy w związku z tym mam zmodyfikować ogłoszenia czy to bez różnicy ? Quote
Lilmo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Właśnie zauważyłam, że Kajtul znalazł dom!!!!! :multi::multi::multi: Jestem przeszczęśliwa! Cały czas miałam tego malucha w myślach. Bardzo się cieszę!!! Kajtuniu życzę Ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku, bo zasłużyłeś na to maluchu!!! :kiss_2: Quote
Lilmo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A można prosić o zmianę tematu w takim wypadku i wrzucenie Kajtusia do działy "W nowym domu" ? :cool3: Kajtulku coś tutaj mało radości z tego Twojego nowego życia :shake: Quote
Recommended Posts