Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym transportem to straszna bieda... przeszukane zostały wszystkie fora kocie, królicze, szczurkowe i ludzkie... i nic...

Może na dogo jeszcze coś się trafi w najbliższym czasie... a może ktoś się zakocha w Kajtusiu i zostanie na miejscu :P

Posted

[quote name='ANETTTA']w związku z tym ze Kajtek musi opuścic DT szukamy transportu na cito

SOSNOWIEC _ POZNAŃ

Kajtuś... Śliczny, czarny, błyszczący, młody i wesoły. Poprostu cudo !!!!

Posted

Proszę zajrzyjcie na ten wątek :

http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilne-poznan-katowice-dla-2-m-cznego-keksa-znalazl-domek-133910/#post11994666

Zaproponowałam tam ofertę mojej koleżanki. Transport niestety za zwrotem kosztów. Animalia poszukuje transportu dla szczeniaka na trasie Poznań - Katowice, jeżeli te warunki zstaną zaakceptowane można by było połączyć te 2 transporty, gdy już będziemy w Katowicach to te kilka km do Sosnowca nas nie zbawi, więc koszty byłby podzielone na połowę ;)

Posted

Zgadza się :-( Przepraszam, że narobiłam nadziei, jednak wyniknęło to z przyczyn niezależnych ode mnie :-( Gdyby jednak znalazła się jakaś inna opcja transportu to będę o Kajtusiu pamiętała.

Posted

Kajtuś właśnie jest w drodze do Poznania.Nie uadło sie załatwic transportu,wiec nasz niezawodny Peter zdecydował sie go zawieźdź.

Kajtusiu,mam nadzieje,ze tam szybciej uda ci sie wyskakać nowy domek.
Trzymaj sie malutki:bye:

Posted

Serdeczne podziękowania dla Petera za nieocenioną pomoc!

Kajtusiowi na pewno uda się wyskakać nowy domek - ostatecznie to przecież chłopak na sprężynach :)

Posted

Bardzo się cieszę, że znalazł się transport dla Kajtula, więc przyłączam się do podziękowań! :Rose: Właściwie to dziękuję podwójnie, bo za Keksa także :Rose:

Posted

Lilmo napisał(a):
Rozumiem, że Kajtuś już w Poznaniu :cool3: Możemy liczyć na wieści z nowego DT ? :)

Kajtuś nie jest w DT,tylko w przytulisku,a konkretnie w GAJU.Mieszka sobie w biurze ze szczeniakiem.Rozmawiałam wczoraj z Donvitowem,mówił,ze Kajutś wycałował go na wszystkie strony,jest wesoły i ma sie dobrze.
Vito wierzy,ze Kajtus szybko dom znajdzie
A wiecie,ze los bywa przewrotny?Na drugi dzień po wyjeździe Kajtusia dzwoniła Pani któa koniecznie chciała go adoptowac?Domek z ogródkiem,warunki świetne.Bardzo załowała,ze Kajtek pojechał.No ja tez,bo byłby blisko,ale wiem,ze u Kajetana bedzie mu tez dobrze

Posted

A wiecie,ze los bywa przewrotny?Na drugi dzień po wyjeździe Kajtusia dzwoniła Pani któa koniecznie chciała go adoptowac?Domek z ogródkiem,warunki świetne.Bardzo załowała,ze Kajtek pojechał.

A to pech :angryy: Pani była zbyt powolna jak dla Kajtusia :eviltong:

Posted

Rzeczywiście ogromny pech :( Mimo wszystko mam nadzieję, że Wielkopolska będzie dla niego wyjątkowo szczęśliwa i szybciutko znajdzie domek, bo to aż wstyd, że taki przystojniak musi tak długo czekać :eviltong:

Posted

Odświeżyłam moje kajtusiowe ogłoszenia, dodałam zdjęcia, które znalazłam na stronie schroniska w Gaju oraz zmieniłam na kontakty tam podane ( czy dobrze postąpiłam ? :oops: )Trzymam kciuki, żeby domek się wkońcu znalazł, bo ile czasu to cudo może czekać na swojego człowieka. Kajtusiu pozdrawiam! :kiss_2: