Peter Beny Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Podnoszę domku gdzie jesteś ???, pilnie transport potrzebny dla Kajtka do Poznania z Sosnowca , może być łączony :-( Quote
BajkaB Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Wczoraj TV kręciłą program o naszych tymczasach.Moze Kajtusiowi uda sie domek znaleźdź?Jest taki piękny! Quote
Lidan Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Śliczny, czarny, błyszczący, młody i wesoły. Poprostu cudo do wzięcia :-) Quote
israel Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Z tym transportem to straszna bieda... przeszukane zostały wszystkie fora kocie, królicze, szczurkowe i ludzkie... i nic... Może na dogo jeszcze coś się trafi w najbliższym czasie... a może ktoś się zakocha w Kajtusiu i zostanie na miejscu :P Quote
BajkaB Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Uwierzcie,ze Kajtuś to śliczny piesek.. No,komu Kajtusia,komu? Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='ANETTTA']w związku z tym ze Kajtek musi opuścic DT szukamy transportu na cito SOSNOWIEC _ POZNAŃ Kajtuś... Śliczny, czarny, błyszczący, młody i wesoły. Poprostu cudo !!!! Quote
BajkaB Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Kajtuś się przypomina!Nikt z naszego terenu do Poznania nie jeździ?Niemożłiwe Quote
Lilmo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Proszę zajrzyjcie na ten wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilne-poznan-katowice-dla-2-m-cznego-keksa-znalazl-domek-133910/#post11994666 Zaproponowałam tam ofertę mojej koleżanki. Transport niestety za zwrotem kosztów. Animalia poszukuje transportu dla szczeniaka na trasie Poznań - Katowice, jeżeli te warunki zstaną zaakceptowane można by było połączyć te 2 transporty, gdy już będziemy w Katowicach to te kilka km do Sosnowca nas nie zbawi, więc koszty byłby podzielone na połowę ;) Quote
Peter Beny Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No to już coś , deklaruję że pokryje połowę kosztów :razz: Tyle że muszę wiedzieć ile ;) Quote
ANETTTA Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ooooooooooooo super jakby sie udało polaczyc te 2 transporty psiuńków Quote
BajkaB Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dowiezienie Kajtka do Katowic to juz zaden problem Quote
Peter Beny Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Niestety transport z Poznania nie aktualny :shake: Quote
Lilmo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zgadza się :-( Przepraszam, że narobiłam nadziei, jednak wyniknęło to z przyczyn niezależnych ode mnie :-( Gdyby jednak znalazła się jakaś inna opcja transportu to będę o Kajtusiu pamiętała. Quote
BajkaB Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Kajtuś właśnie jest w drodze do Poznania.Nie uadło sie załatwic transportu,wiec nasz niezawodny Peter zdecydował sie go zawieźdź. Kajtusiu,mam nadzieje,ze tam szybciej uda ci sie wyskakać nowy domek. Trzymaj sie malutki:bye: Quote
israel Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Serdeczne podziękowania dla Petera za nieocenioną pomoc! Kajtusiowi na pewno uda się wyskakać nowy domek - ostatecznie to przecież chłopak na sprężynach :) Quote
Lilmo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bardzo się cieszę, że znalazł się transport dla Kajtula, więc przyłączam się do podziękowań! :Rose: Właściwie to dziękuję podwójnie, bo za Keksa także :Rose: Quote
Lilmo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rozumiem, że Kajtuś już w Poznaniu :cool3: Możemy liczyć na wieści z nowego DT ? :) Quote
Peter Beny Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pewnie za kilka dni nowe info się pojawi ;) Quote
BajkaB Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Lilmo napisał(a):Rozumiem, że Kajtuś już w Poznaniu :cool3: Możemy liczyć na wieści z nowego DT ? :) Kajtuś nie jest w DT,tylko w przytulisku,a konkretnie w GAJU.Mieszka sobie w biurze ze szczeniakiem.Rozmawiałam wczoraj z Donvitowem,mówił,ze Kajutś wycałował go na wszystkie strony,jest wesoły i ma sie dobrze. Vito wierzy,ze Kajtus szybko dom znajdzie A wiecie,ze los bywa przewrotny?Na drugi dzień po wyjeździe Kajtusia dzwoniła Pani któa koniecznie chciała go adoptowac?Domek z ogródkiem,warunki świetne.Bardzo załowała,ze Kajtek pojechał.No ja tez,bo byłby blisko,ale wiem,ze u Kajetana bedzie mu tez dobrze Quote
Lidan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A wiecie,ze los bywa przewrotny?Na drugi dzień po wyjeździe Kajtusia dzwoniła Pani któa koniecznie chciała go adoptowac?Domek z ogródkiem,warunki świetne.Bardzo załowała,ze Kajtek pojechał. A to pech :angryy: Pani była zbyt powolna jak dla Kajtusia :eviltong: Quote
Lilmo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rzeczywiście ogromny pech :( Mimo wszystko mam nadzieję, że Wielkopolska będzie dla niego wyjątkowo szczęśliwa i szybciutko znajdzie domek, bo to aż wstyd, że taki przystojniak musi tak długo czekać :eviltong: Quote
Lilmo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Odświeżyłam moje kajtusiowe ogłoszenia, dodałam zdjęcia, które znalazłam na stronie schroniska w Gaju oraz zmieniłam na kontakty tam podane ( czy dobrze postąpiłam ? :oops: )Trzymam kciuki, żeby domek się wkońcu znalazł, bo ile czasu to cudo może czekać na swojego człowieka. Kajtusiu pozdrawiam! :kiss_2: Quote
israel Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 I ja trzymam kciuki za Kajtusia, to świetny psiak i zasługuje na prawdziwy domek, taki który pokocha go za wszystkie jego wady i zalety :) Quote
ANETTTA Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ja tez odswiezyłam mu allegro i zmieniła miejsce pobytu na poznan Quote
israel Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kajtku, Kajtku do góry, bo na dole to się domku nie znajdzie! Quote
Recommended Posts