Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam powiadomenie,ze w Siewierzu przed jednym z domów od tygodnia koczuje mały,czarny kundelek,którego wyrzucono z auta.Ludzie dokarmiali go,ale zabrac nie mogliSpał pod ławka i płakał po nocach..Psiaczek z nadzieja biegł do każdego samochodu.A może jednak ktoś wrócił aby go zabrac?Poprosiłam Petera o sprawdzenie.Peter pojechał i stwierdził,ze trzeba chłopaczka przygarnąć.Ustaliliśmy,ze spotkamy sie w lecznicy.Weterynarz okreśłił,ze ma około 9 miesiecy.Jest zdrowy i wesoły.Psie dziecko zawiozłam do Alicji.Został odrobaczony i odpchlony.Jest czyściutki,pogodny i gotowy do zamieszkania w rodzinie.
Kto pokocha słodkiego Kajtusia?

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kazdy kto byłby zainteresowany losem Kajtka moze skontaktowac sie pod numerem:

tel. kontaktowy: 666 014 919
Jeśłi ktoś chciałby wesprzeć sunie finansowo i pomóc w jego leczeniu i wyżywieniu prosimy o wpłaty na konto:

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR"
Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
59 1050 1924 1000 0090 6204 7718

z dopiskiem:dla Kajtka z Koła Siewierz

Posted

Czarnuszek jest cudny,wesoły i chyba...z gumy:evil_lol:Skacze ponad głowe,biega jak chart,wogóle jest świetny.Odwiedziliśmy go dzisiaj ja i Tomek,bo zawoziłam mu puszki.Wreszcie Bajka miała z kim pobiegac.Wyglądało to tak: czarne z czarnym,czarne z czarnym,czarne za czarnym,czarne na czarnym,a to wszystko na białym,bo śnieg jest:evil_lol::evil_lol:

Fotki i filmik wstawie

Posted

Chcę pomóc w szukaniu domu dla Kajtka i chciałabym zacząć w dość skromny sposób , lecz od ogłoszeń na jakiś serwisach. Czy szukamy kogoś z danego rejonu Polski czy istnieje opcja transportu ? No i jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie już są ogłoszenia :)

Posted

Słodki psiak!

Możesz zacząć z danego regionu,ale i ogólnopolskie!
Transport to trudna rzecz,ale nie niemożliwa! Da się zrobić.
nie wiem czy ma jakieś ogłoszenia!

Pokaż się czarnuszku!:loveu:

Posted

Na razie Kajtek ma ogłoszenia tylko na Dogo i na stronie Emira
Można wszędzie ogłaszac,w całej Polsce,transport to sprawa która zawsze mozna zorganizowac

Posted

Przepraszam, bo nie wiem czy nie doczytałam czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale gdzie aktualnie przebywa Kajtek ? :oops: Chodzi mi o miasto bądź region Polski, bo chciałabym się zabrać za te ogłoszenia i przepraszam, że tyle dni milczałam, ale miałam problem z dostaniem się na forum przez ostatnie dni.

Posted

Kajtuś jest w Sosnowcu wij.Śląskie.
Ma sie dobrze,zdrowy,grzeczny ,wesoły i ...samotny!

Nikt nie przytuli czarnuszka do serca?Nie znajdzie sie ciepły kącik?Jest taki nieduzy.Czy musi marznąc w hotelikowej budzie?:-(