BajkaB Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dostałam powiadomenie,ze w Siewierzu przed jednym z domów od tygodnia koczuje mały,czarny kundelek,którego wyrzucono z auta.Ludzie dokarmiali go,ale zabrac nie mogliSpał pod ławka i płakał po nocach..Psiaczek z nadzieja biegł do każdego samochodu.A może jednak ktoś wrócił aby go zabrac?Poprosiłam Petera o sprawdzenie.Peter pojechał i stwierdził,ze trzeba chłopaczka przygarnąć.Ustaliliśmy,ze spotkamy sie w lecznicy.Weterynarz okreśłił,ze ma około 9 miesiecy.Jest zdrowy i wesoły.Psie dziecko zawiozłam do Alicji.Został odrobaczony i odpchlony.Jest czyściutki,pogodny i gotowy do zamieszkania w rodzinie. Kto pokocha słodkiego Kajtusia? Quote
Lilmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Przepiękny pies! Mam nadzieję, że szybko uda się znaleźć dla niego dom, bo aż serce boli,że ktoś się pozbył tak ślicznej psinki!:-( Quote
tekilla12 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kajtus trzymaj sie cieplutko ,niech odmieni sie twoj swiat....:loveu: Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 kajtus to taki słodki murzynek ..hopaj do domku Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 trzeba by te pieknosci poogłaszac :shake::shake::shake: Quote
BajkaB Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Kazdy kto byłby zainteresowany losem Kajtka moze skontaktowac sie pod numerem: tel. kontaktowy: 666 014 919 Jeśłi ktoś chciałby wesprzeć sunie finansowo i pomóc w jego leczeniu i wyżywieniu prosimy o wpłaty na konto: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz. 59 1050 1924 1000 0090 6204 7718 z dopiskiem:dla Kajtka z Koła Siewierz Quote
israel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Możemy zapewnić allegro, alegratkę i adopcje.org Jakiś ogłoszeniowy tekst by się przydał ;) Quote
Lidan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 O jaka ślicznota :loveu: Powinien szybko zanleźć nowy domek. Banerek dla Kajtusia Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Słodziutki maluch! Absolutny smoluszek! CUDO! Pokaż się! Quote
grazyna9915 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Piękny jest ten malec, ludzie są bez serca. Quote
ANETTTA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 israel wyczaruj cos plisssssssssss.. szczeniak czeka ..ludzie komu czarnulka do domku Quote
BajkaB Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Czarnuszek jest cudny,wesoły i chyba...z gumy:evil_lol:Skacze ponad głowe,biega jak chart,wogóle jest świetny.Odwiedziliśmy go dzisiaj ja i Tomek,bo zawoziłam mu puszki.Wreszcie Bajka miała z kim pobiegac.Wyglądało to tak: czarne z czarnym,czarne z czarnym,czarne za czarnym,czarne na czarnym,a to wszystko na białym,bo śnieg jest:evil_lol::evil_lol: Fotki i filmik wstawie Quote
Lidan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Czekam niecierpliwie na fotorelację z odwiedzin u ślicznego pieseczka :-) Quote
BajkaB Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Obiecane fotki Kajtka Jeszcze będzie filmik Quote
Lilmo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Chcę pomóc w szukaniu domu dla Kajtka i chciałabym zacząć w dość skromny sposób , lecz od ogłoszeń na jakiś serwisach. Czy szukamy kogoś z danego rejonu Polski czy istnieje opcja transportu ? No i jeszcze chciałabym wiedzieć gdzie już są ogłoszenia :) Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Słodki psiak! Możesz zacząć z danego regionu,ale i ogólnopolskie! Transport to trudna rzecz,ale nie niemożliwa! Da się zrobić. nie wiem czy ma jakieś ogłoszenia! Pokaż się czarnuszku!:loveu: Quote
BajkaB Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Na razie Kajtek ma ogłoszenia tylko na Dogo i na stronie Emira Można wszędzie ogłaszac,w całej Polsce,transport to sprawa która zawsze mozna zorganizowac Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Pokaż się smolasty Kajtusiu! Po domek...szybko po domek!:multi: Quote
Lidan Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No, czarny piesu, hopaj do góry :sweetCyb: (co podobno potrafisz doskonale :evil_lol: ) i skacz do jakiegoś dobrego domku :Dog_run: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kajtuś...kochany czarniutki chłoptasiu....pokaż się!!! :multi: Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 co tam u naszego czarnulka ..psie dziecko błaga o dom Quote
Lilmo Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Przepraszam, bo nie wiem czy nie doczytałam czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale gdzie aktualnie przebywa Kajtek ? :oops: Chodzi mi o miasto bądź region Polski, bo chciałabym się zabrać za te ogłoszenia i przepraszam, że tyle dni milczałam, ale miałam problem z dostaniem się na forum przez ostatnie dni. Quote
BajkaB Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Kajtuś jest w Sosnowcu wij.Śląskie. Ma sie dobrze,zdrowy,grzeczny ,wesoły i ...samotny! Nikt nie przytuli czarnuszka do serca?Nie znajdzie sie ciepły kącik?Jest taki nieduzy.Czy musi marznąc w hotelikowej budzie?:-( Quote
Recommended Posts