acha44 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Do widzenia dobry piesku...................:bluepaw: Quote
Klaudus__ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [I]Często o Tobie myślę Bandziorku...[/I] Quote
Certusowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 I my tez.... Niedaleko nas jest wybudowany domek klocek. Ludzie nie tak biedni. Maja starego, wilczurowatego psa miedzy domem a plotem sasiadow. Ma bude, pewnie jest regularnie karmiony. Czasem jest spuszczany w obecnosci wlasciciela. Biega wowczas wzdluz plotu i szczeka na wszystkich zajadle. To jest bardzo rzadko.... Tam gdzie ma bude, na tym waskim pasmie terenu jest zawsze mrok, tam w ogole nie dociera slonce. Jest na lancuchu... Nie lubi nikogo. Tak pewnie zyl kiedys Bandzior. Ten pies pewnie kiedys skonczy na tym lancuchu uwiazany do swojej budy, nie bedzie mial nawet tego, co Bandziorek w ostatnich latach swojego zycia i miesiacach, gdy w dodatku mial jeszcze szanse na kochajacy dom. Napisalam kiedys do tych ludzi list, ale widze ze niczego nie zrozumieli. (Nie chcialam sie nim "osobiscie" interesowac, bo to ten rodzaj ludzi, ze pozbeda sie psa, jak sie ktos zacznie czepiac.) Bandziorek mial choc wybieg, nie byl na lancuchu, a przede wszystkim mial przychylny personel schroniska.... Quote
ewatr Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Certusowa'] Bandziorek mial choc wybieg, nie byl na lancuchu, a przede wszystkim mial przychylny personel schroniska....[/quote] Masz racje Certusowa też mnie nachodza coraz czesciej takie refleksje , że częsc psów dobroc ludzi poznaje dopiero w schronisku ..od pracowników i oddanych im wolontariuszy ...czasem to juz sie można w tym wszytskim pogubić - chyba chodzi o serce czy to w domu czy w schronie ... Bandus ['] pamiętamy twoj usmiech choc ze zdjecia . Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Już ponad 4 miesiące Cię nie ma Bandziorku... [*]:-( Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [I]Ale w naszych sercach jest cały czas... Ja też pamiętam... I często o Nim myślę...[/I] Quote
kaskadaffik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Twój uśmiech Piesku zostanie z nami na zawsze:-(ile takich Bandziorków jest to nawet nie chce się myśleć, bo serce ściska... Quote
kaskadaffik Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bandi ogldądałam Twoje zdjęcia i mi się strasznie płakać zachciało kochany, takie smutne te psie życia ... Quote
Klaudus__ Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Pamiętam o Tobie Bandi... Pilnuj tam Mikusia... Ty już zdążyłeś poznać nowy świat. Mikuś dopiero od niedawna tam jest... Miej na Niego oko... Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Klaudus__']Pamiętam o Tobie Bandi... Pilnuj tam Mikusia... Ty już zdążyłeś poznać nowy świat. Mikuś dopiero od niedawna tam jest... [B]Miej na Niego oko.[/B]..[/QUOTE] I na mojego Antosia,który niedawno do Ciebie i innych psiaczków dolączył:-(.... Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='Renata5']I na mojego Antosia,który niedawno do Ciebie i innych psiaczków dolączył:-(....[/QUOTE] i na wszystkie inne nasze Gadziorki :( Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [IMG]http://images1.hiboox.com/images/3407/inay430h.gif[/IMG] Quote
kaskadaffik Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bandi już tyle minęło [INDENT] [IMG]http://0f.img.v4.skyrock.net/0f4/zipepette/pics/2099553793_1.gif[/IMG] [/INDENT] Quote
Recommended Posts