Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Kochana to juz nieaktualne i tak:eviltong: a poza tym pisze do Cie na gg a Ty nic:mad: nawet nie odpiszesz :cool1: pfy:obrazic: tralalalalala:bigcool: um sia lala :bigcool: Nie piszesz do mnie od dobrych 2 tygodni! o :mad: :D:D tidid di da di di dum dum :bigcool: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Izuuus napisał(a):Nie piszesz do mnie od dobrych 2 tygodni! o :mad: :D:D tidid di da di di dum dum :bigcool: Jak nie :-o pare dni temu przecież pisalam:mad: kurde :angryy: :wallbash: ostatnio archiwum skasowałam :wallbash: ti di di di:bigcool: dim dam dare uła:bigcool: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja sie nie wykrecam :mad: mowie prawde i tylko prawde:placz: dobra mowisz ze jutro impreza ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedzmy, że Ci wierze:diabloti: ej hola hola :evil_lol: kochana, nie zapędzasz sie :evil_lol:? może nie koniecznie jutro, ale na tych wakacjach i owszem:lol: Izuuus napisał(a):Nie mi nic nie pisałaś! A przynajmniej nic mi nie doszło :roll: lalala.. arka noego zaraz zacznoie rejs :bigcool: Pisałam:placz: a poza tym tez mogłabys sie odezwać, Ty jedna!:evil_lol: sialalala ...emmm taki mały taki duży może świetym być:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Może lepiej nie:evil_lol: Um siala lala :Cool!: A dziękujemy:loveu: Hej:multi: Dzięki ;) :oops: Noo ale jeszcze to powtórzymy :cool3: jasne już sie nie wykręcaj:evil_lol: ja sie nie wykrecam :mad: mowie prawde i tylko prawde:placz: dobra mowisz ze jutro impreza ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Jak nie :-o pare dni temu przecież pisalam:mad: kurde :angryy: :wallbash: ostatnio archiwum skasowałam :wallbash: ti di di di:bigcool: dim dam dare uła:bigcool: Nie mi nic nie pisałaś! A przynajmniej nic mi nie doszło :roll: lalala.. arka noego zaraz zacznoie rejs :bigcool: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no ja myśle że mi wierzysz wkońcu kiedyś należałam do twej rodziny a rodzinie sie wierzy:evil_lol::evil_lol:ja sie zapedzam ssama powiedzialas jutro impreza :D:D:D:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Kiedyś:angryy: nie lubim Cie :placz: nie liczysz sie z uczuciami matki :shake: Ja tak powiedziałam:-o udowodnij :P bo jakoś sobie nie przypominam:diabloti: Izuuus napisał(a):No właśnie ja nie pisałam stwierdzając, że koniec i nie będę Ci zawracać głowy i dam Ci spokój. Abyś była hepi :multi: tak ja i taki ty może świętym być :diabloti: niezły żart.. :evil_lol: O Ty dooopo:mad: a ja myślałam, że sie obraziłaś i wcale nie byłam hepi:shake: Ej wgl Ty masz nieraz jakieś dziwne pomysły :mad: zaraz i tak lece, więc nie napisze do Cie, ale przygotuj sie bo wieczorem będę:cool1: No fajny joke:evil_lol: też mi sie podoba:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Powiedzmy, że Ci wierze:diabloti: ej hola hola :evil_lol: kochana, nie zapędzasz sie :evil_lol:? może nie koniecznie jutro, ale na tych wakacjach i owszem:lol: no ja myśle że mi wierzysz wkońcu kiedyś należałam do twej rodziny a rodzinie sie wierzy:evil_lol::evil_lol:ja sie zapedzam ssama powiedzialas jutro impreza :D:D:D:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Pisałam:placz: a poza tym tez mogłabys sie odezwać, Ty jedna!:evil_lol: sialalala ...emmm taki mały taki duży może świetym być:diabloti: [SIZE="1"]No właśnie ja nie pisałam stwierdzając, że koniec i nie będę Ci zawracać głowy i dam Ci spokój. Abyś była hepi :multi: tak ja i taki ty może świętym być :diabloti: niezły żart.. :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mój Mickey też kocha się bawić butelką http://lh5.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sk4XFgqQ5KI/AAAAAAAAEGA/BYDzCzwGHJ0/s400/Obraz%20025.jpg Jaki słodki diabełek:evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj5wo6B5PI/AAAAAAAAEmY/ts3GaSYiHDA/s512/Obraz%20095.jpg A czemu taka smutna? http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj6DLB2ntI/AAAAAAAAEnQ/o83SyM1ZAPs/s512/Obraz%20111.jpg Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):O Ty dooopo:mad: a ja myślałam, że sie obraziłaś i wcale nie byłam hepi:shake: Ej wgl Ty masz nieraz jakieś dziwne pomysły :mad: zaraz i tak lece, więc nie napisze do Cie, ale przygotuj sie bo wieczorem będę:cool1: No fajny joke:evil_lol: też mi sie podoba:evil_lol: Co za zbieg okoliczności :cool3: Okej ja też i tak zaraz wychodze :diabloti: A ja teraz nie miałam pomysłu.. nie wiem o jaki ci chodzi.. :shake: :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):Kiedyś:angryy: nie lubim Cie :placz: nie liczysz sie z uczuciami matki :shake: Ja tak powiedziałam:-o udowodnij :P bo jakoś sobie nie przypominam:diabloti: O Ty dooopo:mad: a ja myślałam, że sie obraziłaś i wcale nie byłam hepi:shake: Ej wgl Ty masz nieraz jakieś dziwne pomysły :mad: zaraz i tak lece, więc nie napisze do Cie, ale przygotuj sie bo wieczorem będę:cool1: No fajny joke:evil_lol: też mi sie podoba:evil_lol: poprawka z uczuciami byłej matki :evil_lol::evil_lol: hmmm a co to jakies dowody zbrodni powiedzialas i juz !!:evil_lol::evil_lol::lol::loveu: ja tez cie nie lubim :p:razz: Quote
dagusiek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy witamy :diabloti: Przyszłyśmy odwiedzić naszą nową koleżankę- Majkę rzecz jasna! :cool1: :eviltong: Wybacz, ale muszę wstawić to zdjęcie :diabloti: UWAGA! MAJKA ODLATUJE! :crazyeye: No, to trzymajcie się zdrowo :loveu: Quote
dagusiek Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Tak, to JA :diabloti: Ależ proszę bardzo KRADZIEJU :diabloti: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Mój Mickey też kocha się bawić butelką http://lh5.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sk4XFgqQ5KI/AAAAAAAAEGA/BYDzCzwGHJ0/s400/Obraz%20025.jpg Jaki słodki diabełek http://lh4.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj5wo6B5PI/AAAAAAAAEmY/ts3GaSYiHDA/s512/Obraz%20095.jpg A czemu taka smutna? http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Slj6DLB2ntI/AAAAAAAAEnQ/o83SyM1ZAPs/s512/Obraz%20111.jpg Hej! dzięki:loveu: smutna... pewnie udzielił jej sie nastrój pańci :eviltong: Izuuus napisał(a):Co za zbieg okoliczności :cool3: Okej ja też i tak zaraz wychodze :diabloti: A ja teraz nie miałam pomysłu.. nie wiem o jaki ci chodzi.. :shake: :eviltong: No taki dziwny zbieg okoliczności:cool3: ja nie lubim takich:shake: A ja już jestem i zaraz do Cie napisze:diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):poprawka z uczuciami byłej matki :evil_lol: hmmm a co to jakies dowody zbrodni powiedzialas i juz !!:evil_lol: ja tez cie nie lubim :razz: Ty jesteś wyrodna córka więsz! Tyle Ci powiem o!:placz: bianka19 napisał(a):Heej wam!:loveu: Hey!:multi: Foxowa napisał(a):Heej mamuśka :loveu: Co tam u was? Hej córuśka:loveu: nic u nas, niedługo będę u Cie:diabloti::multi: dagusiek napisał(a):Witamy witamy :diabloti: Przyszłyśmy odwiedzić naszą nową koleżankę- Majkę rzecz jasna! :cool1: :eviltong: Wybacz, ale muszę wstawić to zdjęcie :diabloti: http://lh6.ggpht.com/_rbae4-L_kzg/SlnY0E6YVdI/AAAAAAAAEvE/04cbROQbXRQ/s512/DSCF4490.JPG UWAGA! MAJKA ODLATUJE! :crazyeye: No, to trzymajcie się zdrowo :loveu: O prosze :diabloti: witaj :buzi: ekhem, no więsz:evil_lol: Haha genialne to foto :diabloti: Lea ją podwąchuje a ta odlatuje :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 dagusiek napisał(a):Tak, to JA :diabloti: Ależ proszę bardzo KRADZIEJU :diabloti: Normalnie nie wierze:diabloti: Ależ bardzo dziękuję:loveu: A więc zdjęcia: by dagusiek :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kaya93 napisał(a):No taki dziwny zbieg okoliczności:cool3: ja nie lubim takich:shake: A ja już jestem i zaraz do Cie napisze:diabloti: Dobrze, że już zjadłam kolacje bo mogłabym być w wielkim szoku i sie udusić pomidorkiem :diabloti: A fotki by Kaya to kto to? Bo nie kojarze :siara: [SIZE="1"]wryje sie. Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Izuuus napisał(a):Dobrze, że już zjadłam kolacje bo mogłabym być w wielkim szoku i sie udusić pomidorkiem :diabloti: A fotki by Kaya to kto to? Bo nie kojarze :siara: wryje sie. :diabloti: to sie strzesz, skończe tylko dodawać :cool3: Kaya:hmmmm: wiesz, że nie wiem :evil_lol: jakaś taka menda przyszła porobiła zdjęcia i myśli, że fajna ^^:diabloti: nic sie nie stało:cool3: :diabloti::loveu: Quote
Kaya93 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Maja nawet odstąpiła swoją miske z wodą koleżance:diabloti::loveu: ''O wypiła wszystko:roll: nic mi nie zostawiła'' :evil_lol: Aaa Maja atakuje! Quote
Recommended Posts