Foxowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej :loveu: Prosiłaś o zdjęcia miśka to masz u nas w galerii :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czesc :multi: Dawno Maji coś nie było :roll: Quote
Karolina. Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kaya93 napisał(a):Cześć! U nas ok;) Taa zdjęcia, zawsze chcecie, a potem nie oglądacie:eviltong::evil_lol: A skąd wiesz że nie oglądamy? :eviltong: Oglądamy, [SIZE="1"]tylko nie zawsze komentujemy, o! :oops: Quote
Cavy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Buuu, a gdzie są fotki !? :shake: :angryy: Ja tu przyszłam z nadzieja że będę podziwiać piękna Maję, a tu masz babo placek :placz: :evil_lol: U nas nowe fotki, zapraszamy :razz: Quote
Kaya93 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Foxowa napisał(a):Hej :loveu: Prosiłaś o zdjęcia miśka to masz u nas w galerii :diabloti: Hej:loveu: Byłam widziałam - śliczne:loveu: cockermaister napisał(a):Hej, hej, hej :multi: Hello:cool3: fuksowata napisał(a):hej! hej! hej ! :multi: co tam nowego? Hejka:multi: a dziękujemy jakoś leci :D jutro trace okazje poznania Fuksia :placz: (Foxowej) mam gości i pasowło by być :roll: a tak poza tym to szykuje sie ciekawy tydzień :cool3: schronisko, potem do Psiulki, miasto, znów do Psiulki pod namioty:loveu:, miasto, i schronisko:evil_lol::loveu: pewnie jeszcze coś sie nawinie ciekawszego:cool1::loveu: Foxowa napisał(a):Odpowiedz na PW :evil_lol: GG :cool3: Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :multi: Dawno Maji coś nie było :roll: Hej:loveu: Maja będzie jutro:cool3: tzn dziś :diabloti: tylko sie zdrzemne chwilke :evil_lol::loveu: Karolina&Lucky napisał(a):A skąd wiesz że nie oglądamy? :eviltong: Oglądamy, tylko nie zawsze komentujemy, o! :oops: Nie mówie tylko o Was - tak ogólnie :diabloti: ale fotki będą i tak:cool1: Quote
Kaya93 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 cockermaister napisał(a):Cześć ;) co tam porabiacie ??? Hej :D właśnie próbuje zasnąć:cool3: bianka19 napisał(a):Heej :hand: Heloł:multi: Feigned napisał(a):Cześć dziewczęta :loveu: Witaj dziewuszko:loveu::loveu: Moniek193 napisał(a):Bruuum :diabloti: Hejaski:multi: Bum:cool1: hej:cool3: Cavy napisał(a):Buuu, a gdzie są fotki !? :shake: :angryy: Ja tu przyszłam z nadzieja że będę podziwiać piękna Maję, a tu masz babo placek :placz: :evil_lol: U nas nowe fotki, zapraszamy :razz: Witaj :cool3: nie krzycz:roll::oops: prosze:oops::evil_lol: a placek jest dobry:loveu: ...mniam Ania :) napisał(a):Hej wam :loveu: :cool3: Hej Ci:loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dobranoc:loveu::loveu: a w sumie to dzień dobry :loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Heej:hand::hand: Żyjecie tam jeszcze ? :razz: Bo się wogóle mnie odzywacie do nas..:shake: Quote
LadyK Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [CENTER]Cześć :hand: Może jakieś nowe fotki, co? :eviltong::diabloti:[/CENTER] Quote
Kaya93 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dobranoc:loveu::loveu: a w sumie to dzień dobry :loveu::loveu: Hmm :P dzień dobry:cool3::loveu: bianka19 napisał(a):Heej:hand::hand: Żyjecie tam jeszcze ? :razz: Bo się wogóle mnie odzywacie do nas..:shake: Helo:p Jeszcze odycham i chyba żyje:eviltong: Jutro ponadrabiam wszystko:oops: ostatnio mnie leń opętał:roll: Izuuus napisał(a):Heej :eviltong::cool3: Oo:crazyeye: kto tu zaglądną, nie wierze:evil_lol: Hejcia:loveu: Owczarkowa napisał(a):Cześć :hand: Może jakieś nowe fotki, co? :eviltong::diabloti: Hej:loveu: będą fotki.... zaraz:cool3: Dynamique napisał(a):Hej, hej :razz::razz::razz: Witaj:cool3: Quote
Izuuus Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Zgadnij :P Nie no nie ważne :D:diabloti: Nie wiem, nie pamiętam zakazu wstępu :oops::eviltong: A na zgadywanie troszkę za późno :siara: Maja :loveu: Quote
Izuuus Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Oo:crazyeye: kto tu zaglądną, nie wierze:evil_lol: Hejcia:loveu: Dlaczego? :-o:-o Quote
Kaya93 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Izuuus napisał(a):Dlaczego? :-o:-o Zgadnij :P Nie no nie ważne :D:diabloti: Moje ukochane zdjęcie:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts