psiulka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeDxBm_38lI/AAAAAAAABu8/-qAQxx5rT7U/s512/Obraz%20007.jpg[/URL] - Potfforek :loveu: Mizianka dobranocne :buzi: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Moniek193']A co to jakis punk:evil_lol: [URL]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeDw8LsyPWI/AAAAAAAABuU/WQafjf-Gyxs/s640/Obraz%20001.jpg[/URL][/quote] [quote name='psiulka'][URL]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeDxBm_38lI/AAAAAAAABu8/-qAQxx5rT7U/s512/Obraz%20007.jpg[/URL] - Potfforek :loveu: Mizianka dobranocne :buzi:[/quote] No dziewuchy kiedy do mnie wpadacie hmm:mad: już cieplutko wiec nie widze przeszkód:cool3: Quote
cockermaister Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [url]http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeDxBm_38lI/AAAAAAAABu8/-qAQxx5rT7U/s512/Obraz%20007.jpg[/url] śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hej !! Boskie ma dziewczynka fryzury :evil_lol: Jak po śniadanku :cool3:? Quote
Karolina. Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [URL="http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Se...braz%20001.jpg"][COLOR=#000000]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Se...braz%20001.jpg[/COLOR][/URL] [FONT=Century Gothic]U jakiego fryzjera byliście? :cool3: Bo może ja bym tam Lucky'ego zapisała. :evil_lol:[/FONT] Quote
Lucky. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Tyle fotek, aż nie wiem którą zacytować :P Ślicznie. Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [B]Cockermaister[/B]- dziekujemy:loveu: [B]Onomato-Peja[/B]- hello:loveu: dziękować, A po śniadanku ...... najedzonaa:diabloti: [B]Karolina&Lucky[/B]- Hej:loveu: również dziękujemy ... A fryzjer .... no wiesz my chodzimy do najlepszego :eviltong: [B]Lucky [/B]- hej:multi: dziękujemy:loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [B]Kaya93 [/B]Współczuje :evil_lol: Chociaż ja dziś też nie miałam fajnie :roll: Wyszłam z psami o 8:30 i myślę sobie, że tak wcześnie to nie będą jeszcze lać. Wychodzę taka zaspana, idę i cisza. Nagle wiadro na mnie wylewają :roll: Ja całe włosy mokre. Psy też. Musiałam je puścić i na Karola [ ten co mnie oblał ] poleciały :diabloti: Moje skarby :loveu: Potem biegaliśmy i się laliśmy wodą i tak do 11 ileś. Potem uciekam do domu i furtki nie zamknęłam i wbiega za mną Karol z wiadrem, a ja do domu i do kuchni zwiałam a mój brat szedł zamknąć drzwi za mną i Karol na niego wodę wylał :evil_lol: Mój brat wnerw i kazał mu sprzątać tą wodę,a potem rodzice mnie oblali wiadrem:roll: Wiec cała byłam mokra. Ubranie, włosy . A moja koleżanka miała tylko jajko na wodę :evil_lol: Ja oczywiście poszłam do mamy i się na tego debila Karola poskarżyłam :cool1: A święta spokojnie minęły . Tylko czwórka gości przyszła :p a potem do babci pojechaliśmy i nam dała chyba z kilo słodyczy :cool3: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Ja dziś idę grzecznie do kościoła, z rodzicami, i zupełnie zapomniałam, że dziś lany poniedziałek :oops: idziemy a od tyłu 3 kolesi widro na mnie wylali myślałam, że pozabijam debili:mad:, mojej siostrze sie tylko po butach dostało, rodzice w ogóle obeszli sucho a ja cała :angryy: i jeszce tak zimno było :placz:, Musiałam do domu wracać, najgorsze to, że nocowaliśmy u babci i miałam tylko bluzke i bielizne na zmiane :placz: to ciocia mi spodnie pożyczać musiała :roll:. Ale to jeszce nic.... jak to w święta pojechaliśmy do drugiej babci tak ok 12, wszystko dobrze, obiadek i ja juz spokojna bo stwrierdziłam, że zazwyczaj leją sie do 12-13, i wyszłam z Mają na spacer i to długi :p idę spokojnie (Maji nawet przy nodze udawało sie iść:diabloti:) a dwuch gości na rowerach przejechali i balona na mnie z wodą :placz: szłam chyba z poł godziny do domu a ludzie sie tylko śmiali:placz: (mogłam spuścić Majke, żeby ich pogoniła, ale ona to by na nich uwagi nie zwróciła tylko bziuuum z pola jakieś:diabloti:) A tak w ogóle to jak Wam, święta mineły:cool3: i dzisiejszy dzień :evil_lol: :eviltong: Quote
Dynamique Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Kaya93']Ja dziś idę grzecznie do kościoła, z rodzicami, i zupełnie zapomniałam, że dziś lany poniedziałek :oops: idziemy a od tyłu 3 kolesi widro na mnie wylali myślałam, że pozabijam debili:mad:, mojej siostrze sie tylko po butach dostało, rodzice w ogóle obeszli sucho a ja cała :angryy: i jeszce tak zimno było :placz:, Musiałam do domu wracać, najgorsze to, że nocowaliśmy u babci i miałam tylko bluzke i bielizne na zmiane :placz: to ciocia mi spodnie pożyczać musiała :roll:. Ale to jeszce nic.... jak to w święta pojechaliśmy do drugiej babci tak ok 12, wszystko dobrze, obiadek i ja juz spokojna bo stwrierdziłam, że zazwyczaj leją sie do 12-13, i wyszłam z Mają na spacer i to długi :p idę spokojnie (Maji nawet przy nodze udawało sie iść:diabloti:) a dwuch gości na rowerach przejechali i balona na mnie z wodą :placz: szłam chyba z poł godziny do domu a ludzie sie tylko śmiali:placz: (mogłam spuścić Majke, żeby ich pogoniła, ale ona to by na nich uwagi nie zwróciła tylko bziuuum z pola jakieś:diabloti:) A tak w ogóle to jak Wam, święta mineły:cool3: i dzisiejszy dzień :evil_lol: :eviltong:[/quote] Pechowy 13 poniedziałek :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Mqrtynq'][B]Kaya93 [/B]Współczuje :evil_lol: Chociaż ja dziś też nie miałam fajnie :roll: Wyszłam z psami o 8:30 i myślę sobie, że tak wcześnie to nie będą jeszcze lać. Wychodzę taka zaspana, idę i cisza. Nagle wiadro na mnie wylewają :roll: Ja całe włosy mokre. Psy też. Musiałam je puścić i na Karola [ ten co mnie oblał ] poleciały :diabloti: Moje skarby :loveu: Potem biegaliśmy i się laliśmy wodą i tak do 11 ileś. Potem uciekam do domu i furtki nie zamknęłam i wbiega za mną Karol z wiadrem, a ja do domu i do kuchni zwiałam a mój brat szedł zamknąć drzwi za mną i Karol na niego wodę wylał :evil_lol: Mój brat wnerw i kazał mu sprzątać tą wodę,a potem rodzice mnie oblali wiadrem:roll: Wiec cała byłam mokra. Ubranie, włosy . A moja koleżanka miała tylko jajko na wodę :evil_lol: Ja oczywiście poszłam do mamy i się na tego debila Karola poskarżyłam :cool1: A święta spokojnie minęły . Tylko czwórka gości przyszła :p a potem do babci pojechaliśmy i nam dała chyba z kilo słodyczy :cool3:[/quote] Ha:evil_lol: to też fajnie miałaś :diabloti: E ale podzieliłabyś sie tymi słodyczami więsz:eviltong: [quote name='Dynamique']Pechowy 13 poniedziałek :evil_lol:[/quote] Haha :evil_lol: dla mnie każdy dzień jest 13 xD.... albo może ja taka nie udana:roll::diabloti: Quote
Tequila1017 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Kaya93']Ha:evil_lol: to też fajnie miałaś :diabloti: E ale podzieliłabyś sie tymi słodyczami więsz:eviltong: [/quote] Chcesz co ci je dam . :cool3: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No Paulina myslalam zes umarla albo cos:evil_lol:Tyle Cie nie bylo:evil_lol: A mnie nie oblali bom jechala autem:loveu:I suchutka przezylam:loveu: A jutro szkola wiem ze sie cieszysz:cool3: Quote
Kaya93 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='cockermaister']Hej :D kiedy fotki??[/quote] hej:multi: fotkek narazie brak:oops: bo po pierwsze duzo nauki mam a po drugie i tak ze 2 osoby ogadaja te zdjęcia xD wiec sie wysilać nie będe tak często:eviltong: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej wam :p[/FONT][/quote] Hejka:loveu: [quote name='Mqrtynq']Chcesz co ci je dam . :cool3:[/quote] No to ba pytanie xD sie właśnie ucze a bez słodyczy jakoś mi nie idze xD:evil_lol: [quote name='Moniek193']No Paulina myslalam zes umarla albo cos:evil_lol:Tyle Cie nie bylo:evil_lol: A mnie nie oblali bom jechala autem:loveu:I suchutka przezylam:loveu: A jutro szkola wiem ze sie cieszysz:cool3:[/quote] Byłm u babci i intensywnie spędzałam święta, a nie tak jak Ty na dogomani xD :evil_lol: i kto tu jest uzależniony hmmm:diabloti::eviltong: A o poniedziałku mi nie wspominaj:angryy: gardło mnie boli przez tych debili:placz: jeszce jakby cieplo bylo a tu co kurde 7 stopni :mad: Ta jutro szkoła 2 kartkówki i spr, a ja sie wczoraj dowiedziałam, że dziś mam egzamin diecezjalny do bierzmowania :placz: a ja polowy rzeczy nie umiem juz nie bedzie nas pytal ksaaidz co wszystko za mnie powedział :placz: tylko jakaś brzytwa podobno:shake: (no i sie ucze i ucze ale na dogo weszłam xD:diabloti:) Quote
Kaya93 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Moniek193']Heh ja jutro prawie nie mam nauki:cool3:Wiec więsz:loveu: Nie ja Ci nic nie mowie o poniedzialku:diabloti: Ucz sie ucz ja tez mam niedlugo egzaminy:placz:Wiec Cie nieco rozumiem:roll:[/quote] No ale nie masz jutro:placz: a ja jak zwykle mam najgorzej :shake: Ty na luzach zdawać se będziesz po testach a ja sie morduje:roll: ...no ide ide, koniec dogo na dzis żegnajcie:placz: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Heh ja jutro prawie nie mam nauki:cool3:Wiec więsz:loveu: Nie ja Ci nic nie mowie o poniedzialku:diabloti: Ucz sie ucz ja tez mam niedlugo egzaminy:placz:Wiec Cie nieco rozumiem:roll: Quote
Magda&Bloom Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 u nas też już są kleszcze na początku miesiąca psiaki dostały środek między łopatki i jak na razie odpukać nie czepiają się, a jak się przyczepią to szybko zdychają hehe potem znajduję na podłodze takie trupy :cool3: pozdrawiam Quote
Kaya93 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 A dziś jedziemy z Mają do weta :roll: bo ma już 4 kleszcza ja nie wiem co sie dzieje :shake: co wyciągniemy to znów :shake: musi pani dać nam coś mocniejszego na te gady, i pazurki jedziemy obciąć bo sie lekko zapuściły :diabloti: No a w ogóle mi jakoś idze :evil_lol: jestem przy 32/120 pytaniu :eviltong: i jeszcze musze sie jakiś modlitw nauczyć, ja nie wiem po co to komu :roll: Quote
Feigned Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 heej :loveu: 32/120 pytań, ale z czego ? jakiś test rozwiązujesz? :razz: Quote
cockermaister Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Kaya93']A dziś jedziemy z Mają do weta :roll: bo ma już 4 kleszcza ja nie wiem co sie dzieje :shake: co wyciągniemy to znów :shake: musi pani dać nam coś mocniejszego na te gady, i pazurki jedziemy obciąć bo sie lekko zapuściły :diabloti: No a w ogóle mi jakoś idze :evil_lol: jestem przy 32/120 pytaniu :eviltong: i jeszcze musze sie jakiś modlitw nauczyć, ja nie wiem po co to komu :roll:[/QUOTE] Paulina to ja polecam obroże [B]Preventic[/B], moja Koki nie ma rzadnego kleszcza a chodzimy po lesie, polu, i biega po dworze i nie ma kleszczy:multi::multi: Quote
Kaya93 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Magda&Bloom']u nas też już są kleszcze na początku miesiąca psiaki dostały środek między łopatki i jak na razie odpukać nie czepiają się, a jak się przyczepią to szybko zdychają hehe potem znajduję na podłodze takie trupy :cool3: pozdrawiam[/quote] Nam wet daje takie jakieś kropeli, (nawet nazwy nie znam:p) na grzbiet i to miesiąc ma działać :roll: ale jakoś nie skutkuje, Maja non stop sie drapie, gryzie, a ja kleszcze znajduje. Trupki xD [quote name='Feigned']heej :loveu: 32/120 pytań, ale z czego ? jakiś test rozwiązujesz? :razz:[/quote] Helo:loveu: A nie:eviltong: na bierzmowanie, wczoraj egzamin diecezjalny miałam:cool1:, uczyłam sie cały dzień tych pytań, a egzamin wyglądał mniej wiecej tak, że po mszy ksiądz wywoływał na środek dane osoby i biskup egzaminator, pytał sie o imie, imie do bierzmowania, i indeks przegladał, a ja sie tak stresiłam i tyle uczyłam:placz: no ale już jest po xD [quote name='cockermaister']Paulina to ja polecam obroże [B]Preventic[/B], moja Koki nie ma rzadnego kleszcza a chodzimy po lesie, polu, i biega po dworze i nie ma kleszczy:multi::multi:[/quote] Dzięki, musze spróbować:loveu: śliczny banerek;):loveu: Quote
Kaya93 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Znalazłam jakieś fotki zaległe :cool3: to potem wkleje ;) i na dniach bede musiała Maje wykąpać bo chyba sie spociła :evil_lol::eviltong: Quote
Kaya93 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Właśnie wróciłyśmy od weterynarza :roll: i pierwszy raz spotykam sie z takimś czymś :shake: Przed wejściem czekaliśmy chyba 15 min aż przyjedzie, bo w czasie pracy jeździ sobie po mieście :mad: ale w końcu weszłiśmy powiedziałam, że chcieliśmy wyrwać kleszcze, ...ok wyrwał, i mówie, że na obcięcie paznokci, a on na to że nie ma czasu, a pozatym przy takim ''zabiegu'' psa trzeba usypiać, a on nie będzie sie w takie coś bawił :angryy:, pytam sie czy ma coś na kleszcze, i takie różne a on - że nie :roll: Maja ma jeszcze takiego małego guzka na przedniej łapce i cały czas to gryzie:roll: chciałam to pokazać a on już zaczął nas wypraszać bo musi szybko gdzieś pojechać i zamyka gabinet :angryy:... fajne podejście do klienta :p. W domu sprawdziłam te miejsca po kleszcach i ja sie nie znam ale w tych miejscach ma w około czerwone a w środku czarne, i nie wiem czy to całego jej wyrwał czy nie :roll:, Obszukałam ją kolejny raz i oczywiście znalazłam kolejnego kleszcza :angryy: kurde ja nie wie jakaś epidemia :placz: ale postanowiłam, że sama wyciągne męczyłam go chyba z 10 min ale wyszedł:multi: CAŁY:multi: jestem z siebie dumna :evil_lol: Quote
Recommended Posts