Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Hej :multi:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ja też jutro mam egzamin do bierzmowania :roll:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Filmik fajny :loveu::lol: Ja jak dałam Lakiemu balona, to on na niego skakał :razz: Wogóle się nie bał. Ale jak skakał, to wbijał pazury w tego balona, i balon zrobił buuum :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/quote]

Witam:loveu:
O no prosze :cool3:
A jakie imię sobie bierzesz :cool3: ... ja przed chwilą wybrałam:eviltong:

Dziękujemy:loveu:
Maja na początku też sie nie bała balonów, jak jej nadmuchałam to tak sie cieszyła, a bawiła sie może 5 min :evil_lol: bo balon nagle nie wytrzymała i zrobił wielkie buuum a wtedy moje dziecko przez 20 min pod fotelem siedziała i sie nie ruszała :cool3: no a teraz tak jakoś balony przestały jej sie podobać... :diabloti:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']Witam:loveu:
O no prosze :cool3:
A jakie imię sobie bierzesz :cool3: ... ja przed chwilą wybrałam:eviltong:

Dziękujemy:loveu:
Maja na początku też sie nie bała balonów, jak jej nadmuchałam to tak sie cieszyła, a bawiła sie może 5 min :evil_lol: bo balon nagle nie wytrzymała i zrobił wielkie buuum a wtedy moje dziecko przez 20 min pod fotelem siedziała i sie nie ruszała :cool3: no a teraz tak jakoś balony przestały jej sie podobać... :diabloti:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]A o której masz spotkanie? Ja o 15.00 :cool1:
Jeszcze nie wiem jakie imię...myślałam nad Magdą albo Agnieszką :p Ale to jeszcze nie jest pewne, jeszcze może mi się z 10 razy zmienić :lol:
A ty jakie imię wymyśliłaś? :cool3:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izuuus']Haha, a już po bierzmo.. :evil_lol:[/quote]
Dobra dobra już sie nie chwal wieszz :eviltong::evil_lol: ale tak na serio to zazdroszcze:eviltong: i to bardzo :roll: już mnie męczą te chodzenia na spotkania i ta nauka:angryy:
Wiem że już wspominałaś, albo możliwe, że pyatałam:oops: ale jak masz na trzecie ... bo chyba zapomniałam.... tzn pamiętam, że któraś z dogo Julia sobie wzieła, ale nie wiem kto...:oops:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]A o której masz spotkanie? Ja o 15.00 :cool1:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Jeszcze nie wiem jakie imię...myślałam nad Magdą albo Agnieszką :p Ale to jeszcze nie jest pewne, jeszcze może mi się z 10 razy zmienić :lol: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]A ty jakie imię wymyśliłaś? :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote]
O 15 :crazyeye: ale Ci dobrze :placz: ja musze o 6 wstać mam na 9.00 :placz:
ale przynajmniej na pocieszenie do schroniska po tym pojade :loveu:
Ja będę mieć .... Matylda na 99% :loveu: podobno do mnie pasuje ... w sumie mówiła mi to tylko 1 osoba ale powiedziała, że powinnam mieć tak na pierwsze bo Paulina do mnie w ogóle nie psauje :evil_lol:

PS a tak poza tym to właśnie jem mrozone pierogi:diabloti: które sama ugotowałam.... pomijając to, że przesoliłam i jem same ciasto (rozgotowane), bo farsz jakoś dziwnie wypłyną przy gotowaniu:evil_lol:
i jest pysznie naprawde :cool3: chce ktoś sprubować :evil_lol: :razz:

Posted

[quote name='Moniek193']Ale swietny filmik:evil_lol:
A moze jeszcze jakies foty:diabloti:[/quote]

Dziękujemy:p
foty były na poprzedniej str;)
narazie nie mam zadych zrobionych :oops:

Uff skończyłam sie uczyć, ale i tak połowy nie pamiętam :shake: a łeb mnie tak boli:roll: ...ja nie wiem jak jutro funkcjonować bede, ostatnio mój mużdzek przekracza swoje mozliwości i sie przegrzewa :evil_lol:... no cóż bywa...:roll:

Posted

[quote name='Kaya93']Dziękujemy:p

Uff skończyłam sie uczyć, ale i tak połowy nie pamiętam :shake: a łeb mnie tak boli:roll: ...ja nie wiem jak jutro funkcjonować bede, ostatnio mój mużdzek przekracza swoje mozliwości i sie przegrzewa :evil_lol:... no cóż bywa...:roll:[/quote]
Tyle fot mnie nie zadowala:evil_lol:
Ja narazie nie musze sie uczyc ale.......wszytsko przede mna no ale mam jeszcze miesiac:loveu:

Posted

Maja jest prze na tym filmiku, boska! :loveu: :evil_lol:

Żałuj, że nie byłaś dziś w schronisku, wiesz kto był? A Ty straciłaś takie spotkanie, jak możesz z tym wytrzymać. :shake:

[quote name='Kaya93']Dziękujemy:p

Uff skończyłam sie uczyć, ale i tak połowy nie pamiętam :shake: a łeb mnie tak boli:roll: ...ja nie wiem jak jutro funkcjonować bede, ostatnio mój m[COLOR=red][B]u[/B][/COLOR]żdzek przekracza swoje mozliwości i sie przegrzewa :evil_lol:... no cóż bywa...:roll:[/quote]

"ó" ma być :D Widać, że się już trochę przegrzewa... :evil_lol:

Jak można wstawać o 6 w sobotę? :crazyeye: Ja w normalne dni o tej nie wstaję, a co dopiero w sobotę, weź... :diabloti:

[QUOTE]Ja będę mieć .... Matylda na 99% :loveu: podobno do mnie pasuje ... w sumie mówiła mi to tylko 1 osoba ale powiedziała, że powinnam mieć tak na pierwsze bo Paulina do mnie w ogóle nie psauje [/QUOTE]

Weź sobie tak, jak Ci mówiłam ostatnio w schronisku, że by do Ciebie pasowało.... ;>

Powodzenia na egzaminie! :kciuki:

Posted

[quote name='Moniek193']Tyle fot mnie nie zadowala:evil_lol:
Ja narazie nie musze sie uczyc ale.......wszytsko przede mna no ale mam jeszcze miesiac:loveu:[/quote]

Przykro mi musi Cie zadowolić:eviltong: .... nie mam więcej :cool1:
Oj nie ominie Cie nie:evil_lol: ja juz będę po a Ty nie haha :diabloti: wiem wredna jestem :p

Posted

[quote name='psiulka']Maja jest prze na tym filmiku, boska! :loveu: :evil_lol:

Żałuj, że nie byłaś dziś w schronisku, wiesz kto był? A Ty straciłaś takie spotkanie, jak możesz z tym wytrzymać. :shake:

"ó" ma być :D Widać, że się już trochę przegrzewa... :evil_lol:

Jak można wstawać o 6 w sobotę? :crazyeye: Ja w normalne dni o tej nie wstaję, a co dopiero w sobotę, weź... :diabloti:

Weź sobie tak, jak Ci mówiłam ostatnio w schronisku, że by do Ciebie pasowało.... ;>

Powodzenia na egzaminie! :kciuki:[/quote]
Hejooo:loveu: ale Cie tu dawno nie było, prawie o Tobie zapomniałam :evil_lol:

Dziękować:-D w ogóle Maja ostatnio przechodzi samą siebie :evil_lol:
Wiesz co.... jakoś nie żałuje, :evil_lol: dziś też było super :loveu: taki spokoj nikt mi zdjęć nie robił :eviltong: a panna B ostatnio mnie baardzo wkurza, wiec ciesze sie, że nie musiałam jej widzieć :cool1: aaa zapomniałam powiedzeć Ci, że panna B jest na dogomani tylko nie wie jak sie na wątki wchodzi:evil_lol: nick ma jakiś taki błaźniący mmmm coś Basia/jakiś numer/ niuniu czy jakos tak :diabloti:
... Ilona wez dziecko Ty wszystko zauważysz :diabloti::diabloti: ó czy u wielkie rzeczy :eviltong: czyta sie tak samo :eviltong:

ja w normalne dni o 5 wstaje :cool3: a dziś miałąm na 9 ale chciałam sobie poprzypominać i w ogóle:eviltong:

Yyyy już nie pamiętam jak mi radziłaś:oops: ale już i tak za późno ksiądz wpisał Matylda :loveu:

Posted

[quote name='Aga&Ganja'][B]Kaya93[/B], na pewno dasz radę! ;) będę trzymać za cb kciuki! ;)[/quote]
[quote name='psiulka']Powodzenia na egzaminie! :kciuki:[/quote]

A więc dziękuje za wsparcie:loveu: i oczywiście dzięki Wam:diabloti: zdałam na 5 :multi:
[quote name='Izuuus']Hej :loveu:
Co tam u was? Jak mija sobota?
Ja na pizze czekam :loveu:

ps. Tak to ja, nie zauważyłam,że pytałaś czy to ja :evil_lol:[/quote]
Hej:loveu:
U nas wery gud :evil_lol: Ja wkońcu mam luźniej moge na dogo posiedzieć, a Majka ma chłopaka :evil_lol:
Nie mów mi o pizzie:placz: taka ochote dzis miałam a musiałam sie [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]jabłkiem[/FONT][/COLOR] zadowolić

[quote name='Moniek193']No i jak tam egzamin:cool3:??
No zgadzam sie z psiulka zaluj ze Cie wczoraj w schronie nie bylo przeciez panna B byla:evil_lol:Dzis juz tego nie doswiadczysz:eviltong:[/quote]
A dobrze dobrze jak juz pisałam i zresztą na gg też sie pochwaliłam, że zdałam na 5 :multi:
No i uwierz.... nie żałuje:eviltong: chyba częściej bede w soboty jeżdzić :loveu:

Posted

[quote name='Izuuus']Gratuluje ci 5 :evil_lol:
Kiedy fotk ? :mad:[/quote]
No nie kolejna :eviltong: nie wiem kiedy fotki :eviltong: będą jak zrobie xD
Dziękuje:loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']No nie kolejna :eviltong: nie wiem kiedy fotki :eviltong: będą jak zrobie xD
Dziękuje:loveu:[/QUOTE]

No to na co czekasz? Idź i rób foty! Duuużo fot :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']A więc dziękuje za wsparcie:loveu: i oczywiście dzięki Wam:diabloti: zdałam na 5 :multi:

U nas wery gud :evil_lol: Ja wkońcu mam luźniej moge na dogo posiedzieć, a Majka ma chłopaka :evil_lol:
Nie mów mi o pizzie:placz: taka ochote dzis miałam a musiałam sie [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]jabłkiem[/FONT][/COLOR] zadowolić

A dobrze dobrze jak juz pisałam i zresztą na gg też sie pochwaliłam, że zdałam na 5 :multi:
No i uwierz.... nie żałuje:eviltong: chyba częściej bede w soboty jeżdzić :loveu:[/quote]
Hah ja nieraz jezdzilam w soboty ale jednak piatki sa lepsiejsze:diabloti:Jak dla mnie:multi: No i wogole:loveu:Fajnie bylo:loveu:Bo znasz mnie spanie to moja mocna strona:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']No to na co czekasz? Idź i rób foty! Duuużo fot :cool3:[/quote]
Nie no zlituj sie :evil_lol: nie mam czasu dodaje narazie zdjęcia ze schronu, może jutro coś dodam :cool3: do Majki przyjdzie narzeczony to Wam go przedstawie :evil_lol:

[quote name='Moniek193']Hah ja nieraz jezdzilam w soboty ale jednak piatki sa lepsiejsze:diabloti:Jak dla mnie:multi: No i wogole:loveu:Fajnie bylo:loveu:Bo znasz mnie spanie to moja mocna strona:evil_lol:[/quote]

No tak :evil_lol:, mi sie tam soboty podobają :loveu: ja i tak o 7-8 wstaje wiec mi to róznicy nie robi :cool3::eviltong:

[quote name='Paulina_mickey']Aleście dziewuchy nagadały :mad:[/quote]
Hejka:loveu:
My? no coś Ty :evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']A jej narzeczony to też spaniel? :cool3:
A ja chce zobaczyć foty ze schrony :evil_lol::evil_lol::loveu:[/quote]

O ja post przeskoczył i nie zauważyłam :oops: sorki
Nie niestety nie spaniel :eviltong: samam nie wiem jaka rasa, bo ja go nie widziałam, siostra mi wszystko opowiadała, i jej zdaniem to jest Beagel, a mama twierdzi, że Basset :evil_lol: wiec nie wiem :eviltong: jutro zobacze to powiem, w każdym razie Borys sie zakochał w Majce ale Maja go tylko lubi :evil_lol: chodził za nia krok w krok lizał ja wszędzie i to dosłownie jadł jej ... kopki :diabloti:, kładł sie na nią, a Maji sie to podobało przez pól godzinki, potem ciągneła do domku i uciekała przed nim :diabloti:......

ze schronu :cool3: nie ma żadnych nowości :eviltong: teraz najwięcej strauszków jest;)

Posted

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :p
I jak egzamin? :cool3:

Ja... Z D A Ł A M !!!:cunao:

Ale ciężko było, tzn. głupio. Jeszcze coś mnie się czepiał, że nie chodziłam na Drogę Krzyżową :cool1:

Ale bałam się tak że nie wiem :nerwy: Już mi się wszystko plątało.

Jednak mi nie ulżyło, bo dowiedziałam się, że w czewcu mam mieć kolejny egzamin...:watpliwy: :angryy: I tym razem nie będzie się można ani razu pomylić :smhair2:

No i on zaznaczał na swojej kartce te osoby co zdały, ale właśnie najgorsze jest to, że nie wiem czy mnie zaznaczył :icon_roc: Będę musiała się go jutro zapytać, buuu...

[/COLOR][/FONT]

Posted

Ech ale martwi mnie jedna sprawa :shake:, na przeciwko mnie stoi dom.... mieszka wydawało mi sie porządna rodzina i mają psa....., prawdopodobnie jest to czarny Cocker Spaniel ... nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale od kąd mam Maje i wychodze na pole zauważyłam niepokojącą mnie sprawe, a więc ten pies non stop jest na polu (dom nie ogrodzony) buda taka jakaś z drewna, przemoknięta, dziurawa, koło budy jest wysokie drzewo, pies przywiązany na hmmm trudno mi powiedzieć bo z daleka widziałam, może z 2,3 metrowej lince, która jest przywiązana do gałęzi drzewa, pies zaniedbany, pierwszy raz nie mogłam rozpoznać jaka to rasa wydawało mi sie, że czarny pudel, :-( non stop piszczy, szczeka..... myślałam o tym cały czas, wkońcu doszłam do wniosku, że jestem przewrażliwiona, może pies jest też w domu tylko ja nie widze, i dałam sobie spokuj, ale teraz ta właścicielka Borysa, opowiadała mojej siostrze o nim, podobno pies jest głodzony, strasznie zaniedbany, na polu jest cały czas, nikt sie nim nie zajmuje, nie bawi :-( ta dziewczyna podkarmia go jak nikt nie widzi :roll:.... i faktycznie to Spaniel...
Mogłam odrazu podjeść i zobaczyć co sie dzieje, a ja głupia zrezygnowałam, bo myślałam, że to moje jakieś chore urojenia :placz:
musze zadzwonić do schroniska, nie wiem żeby to sprawdzili, jakaś interwencja, kontrola nie wiem jak to sie nazywa :roll:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Hej :p[/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]I jak egzamin? :cool3:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ja... Z D A Ł A M !!!:cunao:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ale ciężko było, tzn. głupio. Jeszcze coś mnie się czepiał, że nie chodziłam na Drogę Krzyżową :cool1: [/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ale bałam się tak że nie wiem :nerwy: Już mi się wszystko plątało.[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Jednak mi nie ulżyło, bo dowiedziałam się, że w czewcu mam mieć kolejny egzamin...:watpliwy: :angryy: I tym razem nie będzie się można ani razu pomylić :smhair2:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]No i on zaznaczał na swojej kartce te osoby co zdały, ale właśnie najgorsze jest to, że nie wiem czy mnie zaznaczył :icon_roc: Będę musiała się go jutro zapytać, buuu...[/COLOR][/FONT]

[/quote]

ja też zdałam:cool3:
u mnie tak jakoś łatwo było :cool3: miałam super księdza, wszystko podpowiadał.
dopiero w czerwcu kolejny egzamin:crazyeye:, ja mam 14 kwietnia, a 19 mam juz bierzmowanie:eviltong: