Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 I na wieczorny spacer hopaj Adunia szukaj domku :loveu: :Dog_run: Quote
graynew Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Energy dzieki Ci ze tutaj bywasz. Ja ostatnio sie dosc slabo czuje i nie mam sily. A poza nami juz malo kto zaglada do biednej Adusi. Narazie wiesci ze schronu brak. Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 graynew napisał(a):Energy dzieki Ci ze tutaj bywasz. Ja ostatnio sie dosc slabo czuje i nie mam sily. A poza nami juz malo kto zaglada do biednej Adusi. Narazie wiesci ze schronu brak. :loveu::loveu::loveu: Czy Ciebie też dorwała grypa? Zdrowiej i nabieraj sił:p Czyli o potencjalnym domku nic nie słychać? Quote
graynew Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nie, nie. Mnie grypa nie dorwala. Mam takiego malego "pasozyta" w brzuchu :evil_lol: i czasami daje mi niezle juz w kosc. Ada biegnie na pierwsza. Quote
ElzaMilicz Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='graynew'] Ja ostatnio sie dosc slabo czuje i nie mam sily. Przyłapałam Cię na kłamstwie dzielna kobieto. :cool3: :diabloti: Czego się nie robi dla Adusi! ;) Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 graynew napisał(a):nie, nie. Mnie grypa nie dorwala. Mam takiego malego "pasozyta" w brzuchu :evil_lol: i czasami daje mi niezle juz w kosc. Ada biegnie na pierwsza. Hi, hi no taki mały "pasożytek" potrafi dać nieźle w kość, ale jeszcze bardziej jak już opuści brzuch:evil_lol: Quote
graynew Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 No prosze ciotka Elza sie pojawila. No nie do konca na klamstwie. Bo jak sie widzialysmy to do tego czasu ciagle bylo ok, a po waszym wyjsciu do dzis juz nie jest ;) Wiec wtedy nie klamalam poprostu sytuacja sie zmienila :cool3: A z innej beczki to karma dzis o 18 zostala przekazana i pojechala gdzies dalej bialym busem :roll: A dla Ady no coz trzeba bywac bo co biedna sunia zrobi.. Energy ja nie wiem co jest w tych kobietach, ale wszystkie chca miec dzieci wszystkie mowia ze dzieci sa cudne a jak przyjdzie co do czego to tylko strasza. Ja to zle sie czlowiek bedzie czul w ciazy jak utyje a potem jak juz urodzi co tez moze byc podobno niezlym koszmarem dzieco da w kosc. No nic tylko zachecanie do macierzynstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ADA biegnie na pierwsza strone mimo wszystkich dzieci swiata :eviltong: Quote
Energy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 graynew napisał(a):Energy ja nie wiem co jest w tych kobietach, ale wszystkie chca miec dzieci wszystkie mowia ze dzieci sa cudne a jak przyjdzie co do czego to tylko strasza. Ja to zle sie czlowiek bedzie czul w ciazy jak utyje a potem jak juz urodzi co tez moze byc podobno niezlym koszmarem dzieco da w kosc. No nic tylko zachecanie do macierzynstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ADA biegnie na pierwsza strone mimo wszystkich dzieci swiata :eviltong: Nie ma nic cudowniejszego niż dzidziuś:loveu: Tylko czasami normalnie jak Cię wyprowadzi z równowagi to byś wyszła z siebie i stanęła obok:evil_lol: Coś o tym wiem bo mam prawie 18-latkę w domu:p Jest moją wspaniałą, ukochaną córką, ale czasami daje popalić:razz: Na spacerek Adunia:lol: Quote
Beata J. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Oto strona schroniska w Oławie Schronisko Dla Zwierząt Wczoraj na innym wątku osoba o nicku YoungLADY napisała, że prowadzi to przytulisko. Quote
Beata J. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 graynew, nie denerwuj się. Strona może nie byc aktualizowana na bieżąco, sama wiesz że psy wracają do schronu. Jutro kupię gazetę i zobaczę jakie psy są ogłaszane - dam Wam znać Quote
graynew Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ja chyba na glowe dostane. Coli ktora mi kazali wystawic i ma juz nagrana adopcje do Niemiec na stonie schronu jest jako juz w nowym domku. A Ady wogole tam nie umiem znalezc. Chyba im cos wkoncu zrobie. No nie mozna tak z ludzi wariatow robic. Dzieki za info Beata J. poszukam watkow z osoba podajaca sie za szefa schronu. Quote
graynew Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Skaczace posty to na dogo normalka :lol: A co do nerwow to nie chodzi o to, ze ktos o cos poprosil i my tu z watkiem walczymy jak umiemy. Tylko o to, ze jak coli poszla do adopcji to ja bede oczami swiecic :razz: No ale wazne zeby psu bylo dobrze od swiecenia oczami jeszcze nikt nie umarl :roll: Dzieki za info i pomoc jeszcze raz. A ja napisalam pw do tej osoby od schronu. ADA na spacerek poranny!!! Quote
Beata J. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zakupiłam gazetę i wygląda, ze strona www. jest w miarę aktualna. W gazecie ogłoszonych jest kilka piesków, które mozna znaleźć na stronie. Ada jest ogłoszona, ale bez zdjęcia. Collie natomiast w gazecie nie ma. Są za to w gazecie szczeniaki, które na stronie widnieja w dziale w nowym domu. Tak czy inaczej najlepszy byłby kontakt bezposrednio ze schronem, bo z gazetami tez różnie bywa.... Quote
Energy Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Na spacer po domek Ada hop:Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Do góry biegiem Adunia może cię ktoś wypatrzy:Dog_run: Quote
graynew Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ja zlapalam kontakt z ta dziewczyna o ktorej pisalas ze jest z dogo i ze schronu. To nie jest P. MArta ale dziewczyna ktora robi stronke schroniska i jest tam wolontariuszem. Zawsze to jakis kontakt dodatkowy ;) dlatego bardzo dziekuje za informacje. Dzis napisze maila do schronu co z Ada bo zaczynam sie niepokoic. A narazie wyprowadzam na drugi poranny spacerek bo widze ze bladym switem byla juz ciotka Energy z Ada :p Quote
Beata J. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To fajnie, ze jest jakis dodatkowy punkt zaczepienia. Wdarła się nieścisłość, bo ona napisała że prowadzi- myśląc o stronie www, do której linka poodałam, a ja juz odebrałam że chodzi o prowadzenie przytuliska. Dobrze że się wyjaśniło.:lol: Quote
graynew Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Wiecie co oglupialam calkiem. Podobno ADY juz nie ma w schronie zostala adoptowana. Dzis pisze maila i wymusze 100% odpowiedzi! No ale jak cos to sie powoli cieszymy z domku :multi: Quote
Energy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to trzymam kciuki, żeby sę okazało, że ma domek:thumbs: Quote
Beata J. Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Znalazłam taki wątek, ale Ady też tam nie ma, ogólnie cisza na wątku :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-olawskiego-przytuliska-125984/#post11876030 Quote
warsawmoo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 graynew napisał(a):Wiecie co oglupialam calkiem. Podobno ADY juz nie ma w schronie zostala adoptowana. Dzis pisze maila i wymusze 100% odpowiedzi! No ale jak cos to sie powoli cieszymy z domku :multi: Ojejejej, jaki bałagan :-o. To co w końcu z sunią ???????? Może lepiej zadzwonić ... a nie masz kontaktu z panią doktór, która prowadziła Adę ... ? Zadzwoń :modla::modla::modla: Quote
Koperek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Coś niefajnie się narobiło... W każdym razie czekam na odp.- może to tylko tak "nerwowo" wygląda ;) BEZ PANIKI! Quote
graynew Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ja mam nadzieje ze fajnie. Ten schron w Olawie to takie bardziej male przytulisko. Tam nie ma duzo psow i dosc szybko ida do adopcji. P Marta ostatnio napisala miala z prosba o wsytawienie takiego bialego pieska bo on juz tak dlugo czeka jak rezydent prawie. Wiecie ze on jest pol roku w schronie!!! Ja wiem, ze dla psa to wiecznosc ale patrzac z perspektywy "normalnych" schronow to ledwo go przyjeli!! Dzis sie nie moglam tam dodzwonic wiec jak nie dostane odpowiedzi mailowej to w poniedzialek bede dalej probowac. A teraz jak ktos chce to niech zerknie jakie cudo tam maja. http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-terier-rosyjski-dt-ds-potrzebny-132523/ Quote
warsawmoo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to dobrze... Dzwoń, dzwoń :loveu: Na gębę inaczej się załatwia sprawy.. Quote
Recommended Posts