Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

graynew napisał(a):
Energy dzieki Ci ze tutaj bywasz.
Ja ostatnio sie dosc slabo czuje i nie mam sily. A poza nami juz malo kto zaglada do biednej Adusi. Narazie wiesci ze schronu brak.

:loveu::loveu::loveu:
Czy Ciebie też dorwała grypa? Zdrowiej i nabieraj sił:p
Czyli o potencjalnym domku nic nie słychać?

Posted

graynew napisał(a):
nie, nie. Mnie grypa nie dorwala. Mam takiego malego "pasozyta" w brzuchu :evil_lol: i czasami daje mi niezle juz w kosc.

Ada biegnie na pierwsza.

Hi, hi no taki mały "pasożytek" potrafi dać nieźle w kość, ale jeszcze bardziej jak już opuści brzuch:evil_lol:

Posted

No prosze ciotka Elza sie pojawila.
No nie do konca na klamstwie. Bo jak sie widzialysmy to do tego czasu ciagle bylo ok, a po waszym wyjsciu do dzis juz nie jest ;)
Wiec wtedy nie klamalam poprostu sytuacja sie zmienila :cool3:

A z innej beczki to karma dzis o 18 zostala przekazana i pojechala gdzies dalej bialym busem :roll:

A dla Ady no coz trzeba bywac bo co biedna sunia zrobi..

Energy ja nie wiem co jest w tych kobietach, ale wszystkie chca miec dzieci wszystkie mowia ze dzieci sa cudne a jak przyjdzie co do czego to tylko strasza. Ja to zle sie czlowiek bedzie czul w ciazy jak utyje a potem jak juz urodzi co tez moze byc podobno niezlym koszmarem dzieco da w kosc. No nic tylko zachecanie do macierzynstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ADA biegnie na pierwsza strone mimo wszystkich dzieci swiata :eviltong:

Posted

graynew napisał(a):
Energy ja nie wiem co jest w tych kobietach, ale wszystkie chca miec dzieci wszystkie mowia ze dzieci sa cudne a jak przyjdzie co do czego to tylko strasza. Ja to zle sie czlowiek bedzie czul w ciazy jak utyje a potem jak juz urodzi co tez moze byc podobno niezlym koszmarem dzieco da w kosc. No nic tylko zachecanie do macierzynstwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ADA biegnie na pierwsza strone mimo wszystkich dzieci swiata :eviltong:

Nie ma nic cudowniejszego niż dzidziuś:loveu: Tylko czasami normalnie jak Cię wyprowadzi z równowagi to byś wyszła z siebie i stanęła obok:evil_lol: Coś o tym wiem bo mam prawie 18-latkę w domu:p Jest moją wspaniałą, ukochaną córką, ale czasami daje popalić:razz:

Na spacerek Adunia:lol:

Posted

graynew, nie denerwuj się. Strona może nie byc aktualizowana na bieżąco, sama wiesz że psy wracają do schronu. Jutro kupię gazetę i zobaczę jakie psy są ogłaszane - dam Wam znać

Posted

Ja chyba na glowe dostane.
Coli ktora mi kazali wystawic i ma juz nagrana adopcje do Niemiec na stonie schronu jest jako juz w nowym domku. A Ady wogole tam nie umiem znalezc.
Chyba im cos wkoncu zrobie. No nie mozna tak z ludzi wariatow robic.
Dzieki za info Beata J. poszukam watkow z osoba podajaca sie za szefa schronu.

Posted

Skaczace posty to na dogo normalka :lol:

A co do nerwow to nie chodzi o to, ze ktos o cos poprosil i my tu z watkiem walczymy jak umiemy.
Tylko o to, ze jak coli poszla do adopcji to ja bede oczami swiecic :razz:
No ale wazne zeby psu bylo dobrze od swiecenia oczami jeszcze nikt nie umarl :roll:

Dzieki za info i pomoc jeszcze raz. A ja napisalam pw do tej osoby od schronu.

ADA na spacerek poranny!!!

Posted

Zakupiłam gazetę i wygląda, ze strona www. jest w miarę aktualna.
W gazecie ogłoszonych jest kilka piesków, które mozna znaleźć na stronie.
Ada jest ogłoszona, ale bez zdjęcia. Collie natomiast w gazecie nie ma. Są za to w gazecie szczeniaki, które na stronie widnieja w dziale w nowym domu.
Tak czy inaczej najlepszy byłby kontakt bezposrednio ze schronem, bo z gazetami tez różnie bywa....

Posted

Ja zlapalam kontakt z ta dziewczyna o ktorej pisalas ze jest z dogo i ze schronu. To nie jest P. MArta ale dziewczyna ktora robi stronke schroniska i jest tam wolontariuszem.
Zawsze to jakis kontakt dodatkowy ;) dlatego bardzo dziekuje za informacje.

Dzis napisze maila do schronu co z Ada bo zaczynam sie niepokoic. A narazie wyprowadzam na drugi poranny spacerek bo widze ze bladym switem byla juz ciotka Energy z Ada :p

Posted

To fajnie, ze jest jakis dodatkowy punkt zaczepienia. Wdarła się nieścisłość, bo ona napisała że prowadzi- myśląc o stronie www, do której linka poodałam, a ja juz odebrałam że chodzi o prowadzenie przytuliska. Dobrze że się wyjaśniło.:lol:

Posted

Wiecie co oglupialam calkiem.
Podobno ADY juz nie ma w schronie zostala adoptowana.
Dzis pisze maila i wymusze 100% odpowiedzi!
No ale jak cos to sie powoli cieszymy z domku :multi:

Posted

graynew napisał(a):
Wiecie co oglupialam calkiem.
Podobno ADY juz nie ma w schronie zostala adoptowana.
Dzis pisze maila i wymusze 100% odpowiedzi!
No ale jak cos to sie powoli cieszymy z domku :multi:

Ojejejej, jaki bałagan :-o. To co w końcu z sunią ???????? Może lepiej zadzwonić ... a nie masz kontaktu z panią doktór, która prowadziła Adę ... ? Zadzwoń :modla::modla::modla:

Posted

Ja mam nadzieje ze fajnie. Ten schron w Olawie to takie bardziej male przytulisko. Tam nie ma duzo psow i dosc szybko ida do adopcji. P Marta ostatnio napisala miala z prosba o wsytawienie takiego bialego pieska bo on juz tak dlugo czeka jak rezydent prawie. Wiecie ze on jest pol roku w schronie!!! Ja wiem, ze dla psa to wiecznosc ale patrzac z perspektywy "normalnych" schronow to ledwo go przyjeli!!

Dzis sie nie moglam tam dodzwonic wiec jak nie dostane odpowiedzi mailowej to w poniedzialek bede dalej probowac.

A teraz jak ktos chce to niech zerknie jakie cudo tam maja.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-terier-rosyjski-dt-ds-potrzebny-132523/