Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

graynew napisał(a):
Lara nie jestem pewna ale sunia chyba jest juz zgloszona do Niemiec nie wiem czy to ta sama fundacja. Przez Negri. Ale jezli nie jest, albo to inna fundacja to mysle ze jak najbardziej moze jechac do Niemiec.
ADA do gory po domek!!!!

Dzięki Graynew za odpowiedź dla Lary:lol:
bo obojętnie jak ktoś jest nastawiony(popiera lub nie popiera) do tzw. "opcji adopcji niemieckich", no to zawsze trzeba odpowiedzieć pytającej osobie. Dzięki za to:loveu::lol::loveu:

a to sprawia, że wątek żyje, jest przejrzysty i suńka ma zawsze większe szanse na dostrzeżenie jej i znalezienie dobrego domu:cool3::cool3::cool3:

bo co ona bidulka zrobi bez tego domku?:-(:-(:-(

ADA hopaj po dom!:painting:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Ci dobra kobieto :)
Wiesz co nie chce popelnic gafy wiec napisalam maila do schronu do Marty. O tel mysle ze bede miec szybka odpowiedz. Wtedy wstawie do pierwszego posta tel kontaktowy.

Ada na pierwsza po domek

Posted

warsawmoo napisał(a):
A co tu taka cisza ... ???? Gdzie te wszystkie ciotki sie podziały???? :diabloti:
Na pierwszą bidulko! hooooop!

ja jestem;)

a co z Adą, brać ją pod uwagę w związku z fundacją p. Agnieszki, czy też nie?

Posted

Bico no widzisz nie wiem. Bo ta Twoja znajoma nie napisala czy zna Negri z dogo i czy to ta sama fundacja. Chociaz z tego co poczytalam na watku Scootera to chyba sa rozne organizacje. Bo ta od Negri umieszcza psy na stronie i dopiero w momencie jak sie ktos z Niemiec zdecyduje i odbedzie sie u niego wizyta przedadopcyjna to pies wyjezdza z Polski.

Ada jest wyslana do Negri i chyba jest juz na stronce. Wczoraj dostalam info ze sunia owczarka szkockiego, ktora Negri ode mnie wystwiala ma 28 jechac do Niemiec do domku. Moze Adzie tez sie tak szybko uda ;)

Zapytaj kolezanke czy pies juz teraz musi jechac i czekac w Niemczech. Jezli nie musi tylko jest wystwiany na stronie to oczywiscie sie zgadzam na to, ale zeby tam jechala i czekala to ze wzgledu na jej uszy bym nie chciala. Tutaj ma dobra opieke stala, kontrola Pani wet, ktora sie nia opiekuje.
Ale bardzo dziekuje za chec pomocy i zainteresowanie!!!!
JEzeli znajdzie sie dom w Niemczech juz staly to Ada moze tam pojechac!

Posted

graynew napisał(a):

Zapytaj kolezanke czy pies juz teraz musi jechac i czekac w Niemczech. Jezli nie musi tylko jest wystwiany na stronie to oczywiscie sie zgadzam na to, ale zeby tam jechala i czekala to ze wzgledu na jej uszy bym nie chciala. Tutaj ma dobra opieke stala, kontrola Pani wet, ktora sie nia opiekuje.
Ale bardzo dziekuje za chec pomocy i zainteresowanie!!!!
JEzeli znajdzie sie dom w Niemczech juz staly to Ada moze tam pojechac!

dobrze zapytam o to _Larę, żeby nie robić niepotrzebnie zamieszania i nie dublować psa np. w tej samej fundacji, jeśli tak by się okazało.
_Lara ten weekend miała zapchany akcją adopcyjną na Śląsku - 15 piesków znalazło nowe domki:multi:

Posted

Bico zapytaj przede wszystkim czy pies musi jechac do Niemiec i tam czekac na znalezienie wlasciciela?????
Ja bym chciala zeby wyjechala jak juz bedzie wiadomo, ze jest nowy dom i ona jedzie prosto do niego.

Ada sie przypomina i na pierwsza strone biegnie:Dog_run:

Posted

graynew napisał(a):
Bico zapytaj przede wszystkim czy pies musi jechac do Niemiec i tam czekac na znalezienie wlasciciela?????
Ja bym chciala zeby wyjechala jak juz bedzie wiadomo, ze jest nowy dom i ona jedzie prosto do niego.

Ada sie przypomina i na pierwsza strone biegnie:Dog_run:

Poczytaj na stronie fundacji. Niestety, jadą do DT.

Posted

Już odpowiadam, sorki, ale nie wyrabiam :oops:

graynew, niekoniecznie, jesli ma jakiś poważny problem z uszami to mogłaby nie być w dt, jakimś hotelu np. tylko mieszkać u Agnieszki, ona mieszka z pieskami, a potem przygotowywac i szukać mu domu przez umieszczenie do w necie. Możnaby też spróbować np. umieścić go w necie tylko narazie, dziewczyny, tego musiałabym się dowiedzieć, dajcie mi trochę czasu, proszę.

Posted

Lara to sie dowiedz. Ja chcialabym, zeby Ada wyjechal juz do swojego docelowego domu. Mysle ze nie ma sensu jej wczesniej wywozic bo teraz jest pod stala opieka pani wet i naprawde dbaja o uszy nie chcialbym tego tak urywac. A jak sie znajdzie domek to on juz bedzie dbal o uszy bo takiego psa bedzie brac.
Jestem zainteresowana ogloszeniem w necie na stronie Niemieckiej i czekaniem.

Posted

Tak po cichu napisze, ze podobno jest ktos kto sie sunia interesowal, ale narazie nie ma jeszcze ustalen. No ale wogole ktos bywa.

A Ada biegnie na pierwsza strone i sie przypomina.