graynew Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Właśnie dostałam maila od Pani weterynarz, ze sunia ma na imie ADA i ma Nowy Dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wszystkim odwiedzajacym watek bardzo bardzo dziekuje!!!! A moda prosze o zamkniecie watku. Nie wiem jak to sie robi oficjalnie :oops: Quote
graynew Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='monia3a']ooo a co to za domek ?? musisz zmienic temat i mod sam przeniesie wątek[/quote] Domek nie wiem. To jakis znany tej Pani wet. Mysle ze nie oddala psa w ciemno. Ta pani ma swoja lecznice pewnie tam tez bylo ogloszenie. Zakladam, ze sie kobieta z choinki nie urwala i skoro zadala sobie tyle trudu zeby suke dostac i nie usypiac jej tylko ja leczyc to pewnie domku tez dopilnowala. A co do zmiany tematu to nie umie :oops: jak wchodze w edytuj pierwszy post to moge zmienic jego tresc ale nie temat. Napisz mi prosze jak to sie robi :modla: Quote
Guest monia3a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ooo a co to za domek ?? musisz zmienic temat i mod sam przeniesie wątek Quote
graynew Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Wielkie dzieki Monia. Burak jestem ale nie zauwazylam tego przycisku :) Juz zmienilam. Oby wszystkie adopcje szly tak szybko. Quote
Guest monia3a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='graynew']A co do zmiany tematu to nie umie :oops: jak wchodze w edytuj pierwszy post to moge zmienic jego tresc ale nie temat. Napisz mi prosze jak to sie robi :modla:[/quote] Edytuja a później zaawansowana edycja i wtedy możesz zmienić tytuł Quote
graynew Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No i kolps wlasnie dostalysmy info ze schronu, ze Ady jednak nikt nie odebral. Sunia nadal czeka a schron to mimo najlepszych staran Pani wet nie miejsce gdzie uszy moga sie zaleczyc:placz: POmocy w szukaniu domu!!!!! Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ojej, a ja myślałam, że sunia już w DS ... :shake: Do góry maleńka! :loveu: Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hop śliczna panienko po domek:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 I do góry po domek:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No i poza ciotkami z Lublina nikt do Ciebie nie zaglada :-( Jak ten Twoj wymarzony domek ma CIe wypatrzyc? Ada na pierwsza bo cudny domek. Quote
bico Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 graynew napisał(a):No i poza ciotkami z Lublina nikt do Ciebie nie zaglada :-( Jak ten Twoj wymarzony domek ma CIe wypatrzyc? Ada na pierwsza bo cudny domek. no i jest kolejna ciotka z Lublina:cool3: odznaczam sobie ten wątek. bosze, ale mi dziewczyny terapię szokową zafundowałyście:razz: najpierw dól - nowy link i kolejna bida, perspektywy na dom mocno niepewne:-( potem euforia - "to cud, domek się znalazł, tak szybko, a przecież było tak źle":multi:, czytam dalej i znów masakra - jednak domku nie ma, suczka wystawiona do wiatru:grab::-(:-(:-( tego "hodowcę" co ja tak zaniedbał i porzucił, to bym najchętniej:lmaa::mad::angryy: a ten pan, który miał ją zabrać, znajomy Pani wetki - nie może go ona jakoś "urobić" żeby dał szansę tej suni??:roll::roll: a może Panią wet "urobić"?:razz::roll: może ją przgarnie, dołożymy się do leków, zbiórkę zrobimy, no przecież ona nie może mieć serca jej uśpić!:shake::-(:placz::-( Quote
graynew Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No widzisz to nie takie proste. Hodowca sprzedal psa i nie mial przez 7 lat info od Pana ze cos nie tak. Pan wlasciciel potem postanowil sunie uspic. I to Pani wet jej zycie uratowala mowiac ze ja wezmie do schronu bedzie leczyc i znajdzie domek tylko zeby ja z calymi papierami zostawil. A hodowca jest dalej nie poinformowany bo tak zostalo obiecane wlscicielowi zeby sunie zostawil bo on ma jakiegos szczeniaka po niej i zeby na nastepny raz jak to sie mowi nie chcial psa ubic tylko jak cos to przyszedl. WIem ze to czasem glupio brzmi ale wiecei jacy sa ludzie. I dlatego Pani wet robi co moze ale poza szukaniem domu to na hodowce nie ma co liczyc. ADA po domek!!! Quote
Koperek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 graynew dlaczego wątek panienki jest na Już w nowym domu, a nie w odpowiednim dziale????????????????:mad: Przecież tutaj nie znajdzie ani domu, ani pomocy!!!! Natychmiast pisz do któregoś moda prośbę o przeniesienie do pomogę przy okazji Adusi, która jest u Helgi. Oczywiście potrzeba tekstu, tel. kontaktowego i aktualnego maila. Zobaczymy się wieczorem ;) Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ada Idziemy na góre po domek:loveu::Dog_run::Dog_run: Quote
graynew Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Koperek']graynew dlaczego wątek panienki jest na Już w nowym domu, a nie w odpowiednim dziale????????????????:mad: Przecież tutaj nie znajdzie ani domu, ani pomocy!!!! Natychmiast pisz do któregoś moda prośbę o przeniesienie do pomogę przy okazji Adusi, która jest u Helgi. Oczywiście potrzeba tekstu, tel. kontaktowego i aktualnego maila. Zobaczymy się wieczorem ;) Ojej Koperek dobrze ze zauwazylas. Ja sie ucieszylam tylko, ze mi watku calkiem nie zablokowali i nie sprawdzilam gdzie on teraz jest :oops:wiem sierota ze mnie. Zaraz napisze do moda jak mi sie uda bo jeszcze tego nie robilam :D A co do tekstu maila i tel kontaktowego to wpisz to co jest w pierwszym poscie. Jeszcze raz dzieki za spojrzenie trzezwym okiem. Quote
graynew Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Napisalam do moda ciekawe czy dobrze to zorbilam i znajdzie watek i sie uda Ade przesunac na wlasciwy watek. No i pomyslec ze jakby nie Koperek to bym sie pewnie dalej nie zorientowala :roll: Quote
Koperek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Rozumiem, że do ogłoszeń jest tylko to jedno zdjęcie z pierwszego postu?? Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ada biegamy na spacer hop do góry:loveu: Szukamy domku!!! :Dog_run::Dog_run: Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 J już widzę, że jest dobrze! Mam rację?????? Do góry malutka! Quote
graynew Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No super ze juz jestesmy we wlasciwym dziale :multi: Koperek tak mam tylko to zdjecie, prosilam schron juz 3 razy o jakiekolwiek inne, ale jak widac bez skutku. Jezli mozesz ja gdzies pooglaszac to bede bardzo wdzieczna. Ada na nocny spacer na pierwsza strone marsz ;) Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hej śmigamy do góry po domek Ada:p :Dog_run::Dog_run: Quote
__Lara Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dziewczyny, chce znać Wasze nastawienie, czy byłybyście zainteresowane adopcją suczki do Niemiec, przez fundację niemiecką? Quote
graynew Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Lara nie jestem pewna ale sunia chyba jest juz zgloszona do Niemiec nie wiem czy to ta sama fundacja. Przez Negri. Ale jezli nie jest, albo to inna fundacja to mysle ze jak najbardziej moze jechac do Niemiec. ADA do gory po domek!!!! Quote
graynew Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Biegusiem na pierwsza strone po Nowy domek dla ADY Quote
Recommended Posts