Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][quote name='Asiaczek']Widziałam brykanko, latanko, bieganko, kąpanko.... eh, taki poligon to dla psiaków super sprawa![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Była też nauka czołgania... - jak to na poligonie :mdrmed:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Patrz Młody - pokażę Ci jak należy się czołgać w kałuży...[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]…kładziesz się płasko, podciągasz łapy pod siebie…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]… odpychasz się jedną tylną łapą…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]…podciągasz się na przednich łapkach, pomagasz sobie jęzorem…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]…odpychasz się i prostujesz drugą tylną łapę, podciągasz klatę, jak jesteś spragniony, możesz się napić…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

[FONT=Verdana]…podciągasz klatę przednimi łapami, chowasz pod siebie jedną tylną nogę…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]…przesuwasz się do przodu, chowasz drugą tylną łapę…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]…przesuwasz do przodu całe ciało i przednie łapy…[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]...i już jesteś metr do przodu, i zaczynasz od nowa tak samo… Zrozumiałeś?[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Times New Roman][quote name='wojtekdu']Super filmik. Rewelacja. Trzeba mu było jeszcze trochę dać "poplewić". [/FONT]
[FONT=Times New Roman]On już tak "plewił" dłuższy czas, na filmiku jest już końcówka akcji... :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Verdana]:turn-l:Ale o co chodzi?????[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]:cool2:[/FONT]

Posted

Czy po relacji z czołgania przez pełzanie są jeszcze właściciele miłych i czyściutkich piesków, którzy chcą zapoznać swoje pociechy z moim rudym pomysłowym czyścioszkiem?

Posted

Podobno dzieci dzielą się na te czyste i na te szczęśliwe- może z psami też tak jest?

Moje psy dalej są chętne na bieganie z Twoimi :)

Posted

Instrukcja kąpieli błotnych Lokisia -:lol: rewelacyjna. Ucznia tylko nie było widać, oby nie okazał się zbyt gorliwy i pojętny bo dwa szczęśliwe psy w domu to dla Darii może być trudne :evil_lol:.

Posted

Darianna napisał(a):
a nieprawda, bo zanim doszedł do domu był suchutki i czysty, tak jak i Karmel, za to Shila i Lokis (dalmatynka i ogar) - nadawali się do prania :D

i to jest wielka zaleta seterów że nawet jak są całe ubłocone to jak wyschnie i sie wykruszy to pies jest czysty :cool3:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Niektórzy mówią, że z goldenami też tak jest, a ja wiem, że to niestety nieprawda :placz:

Niestety to nie jest cecha żadnego gatunku tylko poszczególnych egzemplarzy, bo mój seter każdy spacer musi skończyć w wannie, a po kąpiekach płotnych sierść mu się tylko filcuje. :-(

Posted

[quote name='Lokis'][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Była też nauka czołgania... - jak to na poligonie :mdrmed:[/FONT]

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne :eviltong::loveu:[/FONT]
http://img682.imageshack.us/img682/5620/p1410159.jpg

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Ło jeee :crazyeye: tymu wele robisz :evil_lol::evil_lol: na wałki mu kręcisz :crazyeye::evil_lol::eviltong:[/FONT]
http://img121.imageshack.us/img121/1500/img2102x.jpg