Agata,Sonia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :cool2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
iwa77 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Wrociłam ze schronu. No i maluch nasz kochany pojechał ... po nowe życie i po miłość ! Pan bardzo sympatyczny w realu , tulił z gulą w gardle i ze łzami w oczach malucha . A maluch ,jak to on ,rozdawał buziaki i ciszył się niesamowicie ! Pożegnaliśmy się wszyscy ze schroniska z Tysonkiem , wszyscy dostaliśmy sprawiedliwie wielkie i mokre buziaki !Pan obiecał ,że da znać jak dojechali i że będzie ze mną w kontakcie ! U lekarza wszystko załatwiłam - termin kastracji i zabiegu przepukliny zaklepany! Quote
danka1234 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='iwa77']No i maluch nasz kochany pojechał ... po nowe życie i po miłość ![/quote] Niech sie robaczkowi wiedzie jak najlepiej w tym domku. Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Gratuluję teraz oficjalnie, zazdroszczę tych buziaczków od takiego uroczego psiaka. Quote
iwa77 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Właśnie dzwonił Pan Józef - dojechali cało i szczęśliwie ! Tysonek bardzo grzeczny w podróży , większość drogi spędził u Pana Józefa na kolanach śpiąc. Rozczulił mnie Pan Józef opowiadając jak Tyson po jedzeniu szykował się do drzemki - pokręcił się , to w tym miejscu to w innym ,aż w końcu ułożył się obok Pana Józefa i koniecznie szukał jego ręki .W końcu delikatnie wziął rękę Pana Józefa do pyszczka i tak trzymając zasnął .... Państwo zauroczeni Tysonem . Tyson chyba zostanie Kubusiem ! Quote
taxelina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No to moze napiszesz szczesliwa historie o nim na strone? Quote
iwa77 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Deer, chętnie ale trochę krucho z czasem . W schronie tyle biedaków i tam trochę zawsze schodzi czasu ... O Tysona pytają ludzie wiec odsyłam teraz wszystkich na Twoją stronkę adopcyjną ! Quote
marguerite Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 żal serce ściska widząc tak piękne psisko w schronisku; a może już znalazł swój dom??? niedawno odszeszła moja sunia Sarka 14 i 1/2 lat za tęczowy Most -byłyśmy razem do końca-wycierałam zmoczone podłogi gdyż pies już nie trzymał, ale nie dałam do uśpienia, odcierpiałam zmoczony tapczan; odeszła cichutko ze starości; zostały mi dwie kotki-też przygarnięte. Gdyby przypadkiem jamniczek jeszcze nie znalazł domu prawdziwego bez klatki-czekam na odpowiedź po e-mailem: [email protected] SERCE za SERCE ...:placz::placz::placz: Quote
marguerite Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeśli nie proszę o wiadomość: [email protected]:placz: Quote
gonia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='marguerite']żal serce ściska widząc tak piękne psisko w schronisku; a może już znalazł swój dom??? niedawno odszeszła moja sunia Sarka 14 i 1/2 lat za tęczowy Most -byłyśmy razem do końca-wycierałam zmoczone podłogi gdyż pies już nie trzymał, ale nie dałam do uśpienia, odcierpiałam zmoczony tapczan; odeszła cichutko ze starości; zostały mi dwie kotki-też przygarnięte. Gdyby przypadkiem jamniczek jeszcze nie znalazł domu prawdziwego bez klatki-czekam na odpowiedź po e-mailem: [email protected] SERCE za SERCE ...:placz::placz::placz: O Matko...a są dwa jamniczki do wzięcia ze schronu..tylko zaraz znajdę linka do wątku..jeden juz ma chyba tymczas..zostaje drugi... Quote
gonia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-jamnikowate-szczeniaki-marzna-w-budzie-ratunku-131065/ To jest link do tych jamniczków... Quote
pajda67 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I my się cieszymy że ten piękny chłopczyk znalazł swój domek.:multi::multi::multi: Trzymamy kciuki za jego szczęście:lol: Quote
taxelina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='marguerite'] Gdyby przypadkiem jamniczek jeszcze nie znalazł domu prawdziwego bez klatki-czekam na odpowiedź po e-mailem: [email protected] SERCE za SERCE ...:placz::placz::placz: jest tez strona jamnisiowa: Jamniki i mixy szukaja domow Quote
taxelina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A moze ktos napisze jego historie to dorzuce do dzialu "w nowym domu"? Jamniki i mixy szukaja domow Quote
iwa77 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tysonek jest już jakiś czas po kastracji i usunięciu przepukliny , doszedł do siebie i czuje się wyśmienicie . Zadomowił się na dobre i jest prawdziwym pupilkiem Państwa . Quote
Isadora7 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Iwonko dałaś dzisiaj nam pakiet Szczęśliwych Psiaków. Quote
taxelina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11885396-post115.html Quote
Recommended Posts