Jump to content
Dogomania

Wrocław.Piękny i kochany jamnik za kratkami.... TYSON MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrociłam ze schronu. No i maluch nasz kochany pojechał ... po nowe życie i po miłość !
Pan bardzo sympatyczny w realu , tulił z gulą w gardle i ze łzami w oczach malucha . A maluch ,jak to on ,rozdawał buziaki i ciszył się niesamowicie !
Pożegnaliśmy się wszyscy ze schroniska z Tysonkiem , wszyscy dostaliśmy sprawiedliwie wielkie i mokre buziaki !Pan obiecał ,że da znać jak dojechali i że będzie ze mną w kontakcie !
U lekarza wszystko załatwiłam - termin kastracji i zabiegu przepukliny zaklepany!

Posted

Właśnie dzwonił Pan Józef - dojechali cało i szczęśliwie !
Tysonek bardzo grzeczny w podróży , większość drogi spędził u Pana Józefa na kolanach śpiąc. Rozczulił mnie Pan Józef opowiadając jak Tyson po jedzeniu szykował się do drzemki - pokręcił się , to w tym miejscu to w innym ,aż w końcu
ułożył się obok Pana Józefa i koniecznie szukał jego ręki .W końcu delikatnie wziął rękę Pana Józefa do pyszczka i tak trzymając zasnął ....
Państwo zauroczeni Tysonem .
Tyson chyba zostanie Kubusiem !

Posted

Deer, chętnie ale trochę krucho z czasem . W schronie tyle biedaków i tam trochę zawsze schodzi czasu ...
O Tysona pytają ludzie wiec odsyłam teraz wszystkich na Twoją stronkę adopcyjną !

Posted

żal serce ściska widząc tak piękne psisko w schronisku; a może już znalazł swój dom??? niedawno odszeszła moja sunia Sarka 14 i 1/2 lat za tęczowy Most -byłyśmy razem do końca-wycierałam zmoczone podłogi gdyż pies już nie trzymał, ale nie dałam do uśpienia, odcierpiałam zmoczony tapczan; odeszła cichutko ze starości; zostały mi dwie kotki-też przygarnięte.
Gdyby przypadkiem jamniczek jeszcze nie znalazł domu prawdziwego bez klatki-czekam na odpowiedź po e-mailem: [email protected]

SERCE za SERCE ...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='marguerite']żal serce ściska widząc tak piękne psisko w schronisku; a może już znalazł swój dom??? niedawno odszeszła moja sunia Sarka 14 i 1/2 lat za tęczowy Most -byłyśmy razem do końca-wycierałam zmoczone podłogi gdyż pies już nie trzymał, ale nie dałam do uśpienia, odcierpiałam zmoczony tapczan; odeszła cichutko ze starości; zostały mi dwie kotki-też przygarnięte.
Gdyby przypadkiem jamniczek jeszcze nie znalazł domu prawdziwego bez klatki-czekam na odpowiedź po e-mailem: [email protected]

SERCE za SERCE ...:placz::placz::placz:
O Matko...a są dwa jamniczki do wzięcia ze schronu..tylko zaraz znajdę linka do wątku..jeden juz ma chyba tymczas..zostaje drugi...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tysonek jest już jakiś czas po kastracji i usunięciu przepukliny , doszedł do siebie i czuje się wyśmienicie . Zadomowił się na dobre i jest prawdziwym pupilkiem Państwa .