Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']bys wiedziala..mam zaplanowane 3 wyjscia przed wyjazdem powinno starczyc..:roll:[/quote]

Dzielna jesteś :cool1: starczy... później to już natura upiększy ciało :razz: chyba, że nie będziesz się opalać?

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Dzielna jesteś :cool1: starczy... później to już natura upiększy ciało :razz: chyba, że nie będziesz się opalać?[/quote]

opalac to ja sie bede gorzej jak pogoda nie dopisze..:roll:dlatego nawet dobrze ze teraz deszcze sa moze potem sie wypogodzi..:p

Posted

[quote name='Pegaza']opalac to ja sie bede gorzej jak pogoda nie dopisze..:roll:dlatego nawet dobrze ze teraz deszcze sa moze potem sie wypogodzi..:p[/quote]

hihihi, chytry plan :evil_lol: oby tylko wypalił :loveu: bo okolice to będziecie mieć piękne :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']wlacha oby sie tak stalo..
poki co roznica temperatur jest znaczaca tam i u nas o 5-7 stopni..u nas cieplej..:roll:

no chcemy pozwiedzac co sie da..[/quote]

Wczoraj słyszałam [COLOR=paleturquoise](od szefa),[/COLOR] że lipiec i sierpień ma być ładny, nie wiem ile w tym prawdy, ale trzymam się tego mocno :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']Wczoraj słyszałam [COLOR=paleturquoise](od szefa),[/COLOR] że lipiec i sierpień ma być ładny, nie wiem ile w tym prawdy, ale trzymam się tego mocno :cool1:[/quote]

haha szef zawsze ma racje abo i nie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']U nas teraz nie pada nawet slonko wyszlo..ale za chwile sie to moze zmienic..

musze psy wykapac ale jakos checi brak..:roll:[/quote]
Cze wieczornie słonecznie,ale od rana lało jak z cebra:shake:

Nygus:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Nie dam rady wszystkim..ale sobie spelnie:evil_lol:[/quote]

buu

[COLOR=pink]a mi? a mi?[/COLOR]

[COLOR=#ffc0cb][COLOR=black]Dzień doberek[/COLOR] :multi:[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']buu

[COLOR=pink]a mi? a mi?[/COLOR]

[COLOR=#ffc0cb][COLOR=black]Dzień doberek[/COLOR] :multi:[/COLOR][/quote]

Dzien dobry wszystkim:multi:
Ewa dalam rade nawet i ogolic..:cool1:

[COLOR=pink]jaki termin?:cool1:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=pink]jaki termin?:cool1:[/COLOR][/quote]

[COLOR=pink]druga połowa lipca i pierwsza połowa sierpnia, dwa terminy, bo jeszcze nie wiem co konkretnie z tego wyjdzie[/COLOR]

[COLOR=#ffc0cb][COLOR=black]Było golenie :cool3: poka[/COLOR] [/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=pink]druga połowa lipca i pierwsza połowa sierpnia, dwa terminy, bo jeszcze nie wiem co konkretnie z tego wyjdzie[/COLOR]

[COLOR=#ffc0cb][COLOR=black]Było golenie :cool3: poka[/COLOR] [/COLOR][/quote]

A ja poprosze tak od 06.07i tak do końca lata:evil_lol:Tak co by wszystkie były zadowolone:evil_lol:

[quote name='Pegaza'][COLOR=pink]zobaczymy co da sie zrobic..:cool1:[/COLOR]

[COLOR=black]kuna fotki chcesz?:cool1::evil_lol:[/COLOR][/quote]
Ja tż ,ja tyż.
A tak wogóle to cze:multi:

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=pink]zobaczymy co da sie zrobic..:cool1:[/COLOR]

[COLOR=black]kuna fotki chcesz?:cool1::evil_lol:[/COLOR][/quote]

[COLOR=Pink]OK !!![/COLOR]

Tak mi się wydaje... :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']O to ja biore ten termin co Ewa :evil_lol: Od 6 lipca urlop mam :loveu:

Cze nasłoneczniona sztucznie Dario :loveu: :evil_lol:[/quote]

jesio nie nasloneczniono:shake: niestety plan taki mialam a wywiadowka ostatnia w szkole mi to uniemozliwila wiec opalanie przelozone na piatek..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']jesio nie nasloneczniono:shake: niestety plan taki mialam a wywiadowka ostatnia w szkole mi to uniemozliwila wiec opalanie przelozone na piatek..:roll:[/quote]
Teraz wywiadówka?Jak już oceny wystawiome?:crazyeye:

Posted

[quote name='ewa2909']Teraz wywiadówka?Jak już oceny wystawiome?:crazyeye:[/quote]

w zasadzie to bylo spotkanie po zielonej szkole...z pokazowka fotek na dvd..:cool1: