ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 W porównaniu do kolegi wydaje się być dość niski ;) To on jeszcze urośnie? Kurcze nie widziałam na żywo, może kiedyś... :) Quote
dysia-u Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Paulinka10']Krótkie?a mi się u Zochy długie wydają... u nas sypie jak choooolera......[/QUOTE] a i dobrze po co macie mieć lepiej niz my ja juz w dole siedze, patrze w lustro i nawet włosów myc mi sie nie chce po co?! zawsze ta czapa na łebie ech!!! Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ramona urośnie,i brzuszek zrobi się taki jakby balon połknął:) No Ulcia wiesz Ty co:evil_lol: patrz Daria Ulci naszej humor sie popsuł :shake: nie smutaj,muszą porządki tam porobić i niedługo będzie już cieplusio;) Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Urośnie przecież to dzidziuś 3 miesieczny;) Ula ja Ci dam lepiej !!! a czape to i ja nosze juz chyba od listopada:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dzidzi :loveu: urośnie i będzie hipciem :D Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ja przez Was dopiero zaczne nosić,włosy farbuje a tu gadu gadu i zaraz mi wszystkie wypadną... Daria ale w niektórych częściach na dzidziusia nie wygląda,dlatego Ramona myśli że on już dojrzały i nie urośnie...Ramona jeszcze sie zdziwisz:diabloti: Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 No fakt fakt widzialam ostatnio ten jego interes postawiony hahah Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 HAhaha, ja tam wcale, a wcale nie patrzyłam :D Basen fajna sprawa... ale z willa :D hiehie Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Tee najpierw basen a willa musi mu wystarczyc ta co mo hehe przynajmniej na razie..;) Nooo az sama bylam zaskoczona co to haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 O mamo ja teraz zajarzyłam o interesie :crazyeye::diabloti: hahahaha na co go stawiał? Chyba nie na kolegę ? :D Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 No Daria jak zaskoczona...nie wiedziałaś co to :D Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Ee umył go sobie i schowal haha no wiesz Filip mi i Kajtek takich atrakcji nie fundowali haha Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Nie moge z Wami :D moje baby próbują coś tam tego,jak nie mają faceta to co im zostało... Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 To zapraszam do moich Filip ojcem juz kiedys zostal ;) a młody jak widac tez bedzie dobry w te klocki haha Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Buahahahaha :roflt: ja też nie mogę... :D Quote
dysia-u Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Buahahahaha :roflt: ja też nie mogę... :D[/QUOTE] juz nie możesz??? hahhahahaa Dżoana czyzby mi humor wrócił? to przez ciebie hahahah dziewczyny obiecajcie mi że bedzie ciepło, ale juz nie w przyszłym roku. plisssssss Quote
Pegaza Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Obiecuje ze bedzie cieplo po 10 kwietnia!!! Asia sie zastanow czarne murzyny wel hipcie oczywscie polaczymy razem a Filip to bedzie mial az 3 do wyboru hahah lece do M.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Nie żeby siusiaki były mi obce... ale jakoś tak .. :D Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mi też niby nie... ale murzyn to wiesz biedne te moje będą takie malusie truskaweczki :evil_lol::diabloti: Ulcia obiecujemy,mamy już piosenke "huhu ha nasza pipipi zła wynochaaaa ":evil_lol: A po 10 to każdy ma wiosne....w portfelu :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Buahahahaha :D dobre :D No jak to tak truskaweczki z dużej pałeczki traktować... :roflt::roflt::roflt: Idę stąd...:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Truskaweczka na pałeczce z bitą śmietaną:diabloti:eee a fuj świntuchy :evil_lol: Quote
Recommended Posts