Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehehe :) Fajnie, ma buciki i prawie czapeczkę (? :hmmmm:) :)
Dobrze sobie to wymyślił :D

Mówisz, że łysolki są takie sympatyczne ? Zdobywają miłość każdego.. jak dobrze, że mieszkam daleko :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszłam powiedzieć że takiego cudnego słońca to całą zime nie widziałam
smaże placki ziemniaczane z gulaszem - zapraszam- i pędze z psami pd las
tam są tak cudne śnieżne polany że juz nawet jeść mi sie nie chce tylko bym szła

Posted

W końcu to facet to musi mieć zarost,moja będzie sie musiała depilować;)
Fajny maluch:loveu:,a głośny jest?moja Zosia to już przekrzyczała Ole:)gaduła niesamowita

U nas też dziś słoneczko było,tyle że zimno ale już nastrój troszke lepszy:multi:

Posted

No ja po połowie mam miękkie nogi,ale obiecałam że te dwa jakoś strawie...ale to nie dla mnie,godzine potem w domu krzyżówki rozwiązywałam żeby mi sie przestało kręcić w głowie,bo to kręcenie najgorsze jak sie leży...

Posted

Jest głosny nawet momentami mi trel ptaka przypomina heh
ale najwazniejsze ze reaguje na imię i mnie sie juz boi;)
i ladnie kupka w kącikach jak chomik..inteligentny nie to co Filip;)

ja w ogole nie pije bo slabą mam głowe..;)

Posted

Moje 4 jakoś nie kumate,czasem to i na leżąco świnie jedne...
Też mam słabą...a moja koleżanka z podstawówki lubiła sobie zawsze poimprezować,potem sie tak stoczyła dosłownie na dno,2 czy 3 dni temu znaleźli ją z jej facetem w mieszkaniu ,oboje nie żyli,podobno wrak człowieka...jak mi mama zadzwoniła to aż mnie ciarki przeszły,nasze mamy sie dobrze znają,najmłodsza córka wpadła pod auto jak miała 5 lat,pare lat temu ten ojciec umarł,syn ma padaczke a teraz ona zapiła sie na śmierć...życie:(

Posted

Asia ja zawsze mowie ze tego dna mozna sie odbic ale trzeba chciec..
Dzieki Agata:)

Gutek wel Oazis to jest mały szatan ustawił sobie Filipa od początku ja nie wiem jak to zrobił bo w poprzednim związku dominował Filip a Kajtkowi fory dawał rzadko;) mam ich na razie jeszcze w dużym pokoju co tam sie nieraz dzieje w tunelu to lepiej nie gadac..
oczywiscie pan Gutek zajął sobie tunelik nr 1 i biada jak mu tam chce wejsc Filip nawet zajrzec nie moze biedulek,:D wczoraj to się z nich usmialam bo Filip polazł do tunelu nr 1 ( a tunel nr 2 był wolny ) i Gutek mu spuścił manto po czym Filip wyleciał jak z procy z tego tunelu i po chwili się żalił, on wtedy tak sobie pod nosem mruczy :) a sam Gucio to ciekawy niemożliwie wystarczy jak cos mowie to slucha tymi uszyskami rozgląda sie z posterunku nr 1 czasem w nim widze małe adhd:evil_lol:powiem tak da nam popalic ten mały zbój;)

Posted

Ona chyba nawet nie chciała sie podnieść....przykre taka młoda ale dla niej nie było ratunku...

No to łysy rządzi :) moja kudłata trójca nie da raczej młodej rządzić,mała sie kompletnie nie broni,chyba że jak troche podrośnie to zrobi sie odważniejsza,aż mi jej czasem szkoda bo łazi za kudłatymi i sie przychlebia a te ją zaraz na ziemie sprowadzają,a ja z dziećmi siedzimy przy klatce i "eeeeeeeej baby zostawcie łysą dopke" zawsze ten sam tekst i już równo nam to idzie :)
ostatnio sie też usmiałam jak Lenka miała rujke,i tak łaziła za resztą,i taniec odstawiała, jak robot chodzi tak pomału i kręci kuprem,a reszta tylko patrzyła gdzie sie schować,fajnie sie ogląda to świńskie życie,nie?
ja to sobie kawe robie i siadam przy klatce,odstresowują mnie te świnie:)

Posted

Asia masz rację ja tak myśle by je na stałe zainstalowac w duzym pokoju bo mi ich będzie brakowalo a tak patrze na tv drugim okiem kukam na nich, zagadam:)..siedze na necie to tez mam ich na widoku kule a potem jak juz beda u córy to do kogo ja bede gadac i obserwowac ;) ja od razu widzialam ze ten Oazis to jest zywy bo mniej sie bał i faktycznie chłopak umie się ustawic w klatce hehe może Zosia była w miocie spokojniesza..;) no boroczka chce sie wkupic w łaski a tu zlewka hehe

Rami moze się skusisz hihi

Posted

Ramona nie wierzę na pewno by się w nich zakochał hehe

Ula ja Cie prosze tylko mi go nie wysyłaj w prezencie ;)

u nas zimno ale da sie wytrzymac jesli nie bedzie sniegu ;)

Posted

Filmik :D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=faoQEU3duHM[/URL]
przy okazji miłośc Filipa nadal trwa jak widac lizy w dalszym ciągu są :evil_lol:
aa to jest pokój córy po remoncie;)

Posted

Fajnie Filipek przyjął łysego:)a łysy pożeracz bobów:D to jest ciemna strona świń hihi
pokój mało widać ale widać że super urządzony,świetne panele:)nie pokazuje moim bo będą chciały...aż wstyd, ich taki brzydki jest...

Posted

Dzięki Asia:)

dziewczyny życzę wam zdrowych i wesołych..i słonecznych świąt wielkanocnych:)
[IMG]http://s1.zmniejszacz.pl/111/tapety_wielkanoc_(19)__192008.jpg[/IMG]

Posted

Rami bo on jeszcze malutki;)
a po drugie świnie mają krótkie nogi:)

sypie u was? bo u nas znów dosypało...chyba dziś pójde na solarium tam słonko mnie ogrzeje ;)