Marzena* Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja025.jpg[/URL] ło matko jakie zębiska :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Karolina. Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja025.jpg[/URL] Rewelacyjne zdjęcie :evil_lol: Cześć De :multi: Poka piesy :grins: Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='chrupcia']Cze Daria :p jeeeej ale ten Filip ma zębiska :o ugryzł Was kiedyś ? :razz: z Kajtusia mały model :loveu:[/QUOTE] Nie nigdy nas nie ugryzl:) [quote name='dysia-u'][url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja025.jpg[/url] ale sie uchachałam z tej fotki cudna jest cześc Daria, jak tam samopocucie dziś? u nas dzis festyn, ma byc kabaret pod wyrwigroszem i inne atrakcje co roku taki festyn bo dochód idzie na budowe nowego kościoła[/QUOTE] Ula chyba wyczulas moje zle samopoczucie..w ten dzien dowiedzialam sie ze stan mojej cioci dosyc mlodej pogorszyl sie i mozemy oczekiwac najgorszego.. na drugi dzien zmarla.. wczoraj byl pogrzeb..:( Cze dziewczyny.. wpadlam na moment..wyslalam moje dziecko na oboz konny..dziecko zadowolone tak mysle bo jak dzwonie to nawet nie ma czasu pogadac taka zajeta..;) a ja delektuje sie ciszą..czystym mieszkaniem w koncu nie trzeba po kims sprzątac..;) a tak to wsio po staremu..fotki beda w przyszlym tygodniu;) Quote
Paulinka10 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Współczuje...:( Co chwile sie słyszy że dosyć młodzi ludzie odchodzą,ja mówie że moja teściowa mnie przeżyje bo ona na wsi chowana nic jej nie dolega a mnie już co chwile coś szwankuje Daria dałam jeszcze troche gór,nie widziałaś;) Quote
eria Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja005.jpg[/url] Ale słodki ten Twoj nowy nabytek ! Urocze stworzonko ,trzeba przyznać :) Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Cze Daria ! :loveu: Ojej jak mnie tu dawno nie było :oops: Nowy prosiak jest rewelacyjny :loveu: Jak mu się zowie bo nie odnotowałam? Wszystkie fotki rewelacyjne, działkę masz piękną, a Livka jaka zaczepialska na filmiku :loveu: Postaram się zaglądać częściej.. Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']Cze Daria ! :loveu: Ojej jak mnie tu dawno nie było :oops: Nowy prosiak jest rewelacyjny :loveu: Jak mu się zowie bo nie odnotowałam? Wszystkie fotki rewelacyjne, działkę masz piękną, a Livka jaka zaczepialska na filmiku :loveu: Postaram się zaglądać częściej..[/QUOTE] No niemozliwe ide to odnotowac w kalendarzu kto mnie odwiedzil...:crazyeye: dzieki ze sie wsio podoba..:) a Kajtek sie nazywa tak chciala młoda..;) ja Ci dam sie postaram... Ty masz tu bywac dziennie i juz!!! Paula zara wpadne zobaczyc..;) Ania dzieki:) Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Odwyk mały miałam, może już mi przeszło :hmmmm: Kajtek :turn-l: Daria na wczasy gdzieś dalej się wybierasz w tym roku czy działeczkę zaliczasz tylko ? Zawsze jakieś fajne miejsce wynalazłaś a coś o Borach Tucholskich wspominałaś chyba na ten rok jak mnie pamięć nie zawodzi.. Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']Odwyk mały miałam, może już mi przeszło :hmmmm: Kajtek :turn-l: Daria na wczasy gdzieś dalej się wybierasz w tym roku czy działeczkę zaliczasz tylko ? Zawsze jakieś fajne miejsce wynalazłaś a coś o Borach Tucholskich wspominałaś chyba na ten rok jak mnie pamięć nie zawodzi..[/QUOTE] Odwyk to bylo az tak zle hihi no Kajtek heh wolamy Kajtus.. ani mi nie mow bo w tym roku mam takie nerwy na M.. urlop juz mialam a moj nie mogl miec w tym samym czasie..:/ mialam 2 miejsca na wypad jedno nad morze drugie na kaszuby..:) w tym roku sie nie udalo ale na drugi rok nie popuszcze.. no i przyszlo mi korzystac z dzialki a to tez sporadycznie..bo albo ja nie mam wolnego weekendu albo M.. juz mnie te lato nawet nie cieszy..:( bo co to za lato bez urlopu.. jak mi brakowalo tego rozu na banerku:loveu: hihi Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Pegaza']Odwyk to bylo az tak zle hihi no Kajtek heh wolamy Kajtus.. ani mi nie mow bo w tym roku mam takie nerwy na M.. urlop juz mialam a moj nie mogl miec w tym samym czasie..:/ mialam 2 miejsca na wypad jedno nad morze drugie na kaszuby..:) w tym roku sie nie udalo ale na drugi rok nie popuszcze.. no i przyszlo mi korzystac z dzialki a to tez sporadycznie..bo albo ja nie mam wolnego weekendu albo M.. juz mnie te lato nawet nie cieszy..:( bo co to za lato bez urlopu.. jak mi brakowalo tego rozu na banerku:loveu: hihi[/QUOTE] No trochę musiałam się odseparować :eviltong: No widzisz.. ja też byłam na urlopie sama a z Ł byliśmy tylko na weekend dłuższy bo już w czwartek wieczorem dojechałam do Stegny i do niedzieli. Tak to jest i do tego ta pogoda.. mogłabym wziąć jeszcze tydzień urlopu bo tylko 1 brałam ale po co jak za oknem ciągle pochmurno albo deszczowo :mad: Mi też :loveu: Uwielbiam ten banerek :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Licze ze w sierpniu grafik bedzie lepszy np wpadnie pod rzad 5 dni wolnego wtedy moze bym M namowila na krotki odpoczynek nad morze..napewno wiem ze ze wrzesniu bede miala tydzien wolnego..ale na jaką trafisz pogode w tym akurat terminie..ktoz to wie.. ja licze ze od jutra bedzie juz cieplej..bardzo na to licze..;) bo bede u siebie..i tak mi sie marzy slonko widziec na tarasie;) Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ile masz km nad morze? 5 dni to trochę mało na taki wypad, co ? Mi się chce do Zakopanego znów .. odpuściliśmy w tym roku przez Sylwka w Szklarskiej a w przyszłym pewnie też nie pojedziemy bo na wrzesień planuję Sudety i już na Styczeń kasy nie będzie a jeśli jakimś cudem się znajdzie to być może Sylwka spędzimy w tropikach jak sobie z Anką obiecałyśmy po tegorocznym wymarznięciu na wyciągu na Śnieżkę.. :mad: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']Ile masz km nad morze? 5 dni to trochę mało na taki wypad, co ? Mi się chce do Zakopanego znów .. odpuściliśmy w tym roku przez Sylwka w Szklarskiej a w przyszłym pewnie też nie pojedziemy bo na wrzesień planuję Sudety i już na Styczeń kasy nie będzie a jeśli jakimś cudem się znajdzie to być może Sylwka spędzimy w tropikach jak sobie z Anką obiecałyśmy po tegorocznym wymarznięciu na wyciągu na Śnieżkę.. :mad:[/QUOTE] Sporo mam nad morze ze 600 km..ale wiesz chocby pare dni by zobaczyc i posluchac szum morza..:) Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Pegaza']Sporo mam nad morze ze 600 km..ale wiesz chocby pare dni by zobaczyc i posluchac szum morza..:)[/QUOTE] Noo to jeszcze kawałek i jestem w Zakopanem.. ojej - cały dzień jazdy :shake: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']Noo to jeszcze kawałek i jestem w Zakopanem.. ojej - cały dzień jazdy :shake:[/QUOTE] Calą noc jazdy hehe no coz ale wierz mi ze zdecydowalabym sie w kazdej chwili jakby to bylo mozliwe nawet na 5 dni..:) Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Pegaza']Calą noc jazdy hehe no coz ale wierz mi ze zdecydowalabym sie w kazdej chwili jakby to bylo mozliwe nawet na 5 dni..:)[/QUOTE] No my jeździmy w dzień, staramy się tak do 6 wyjechać i wtedy na miejscu do 16 jesteśmy.. Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']No my jeździmy w dzień, staramy się tak do 6 wyjechać i wtedy na miejscu do 16 jesteśmy..[/QUOTE] A my znow za kazdym razem wyjezdzamy wieczorem lub w nocy..wtedy nad ranem jestemy na miejscu heh no widzisz Be Ty mieszkasz blisko morza a ja gor.. jaka niesprawiedliwosc hehe Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Pegaza']A my znow za kazdym razem wyjezdzamy wieczorem lub w nocy..wtedy nad ranem jestemy na miejscu heh no widzisz Be Ty mieszkasz blisko morza a ja gor.. jaka niesprawiedliwosc hehe[/QUOTE] Możemy się zamienić na jakiś czas :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='tigrunia']Możemy się zamienić na jakiś czas :evil_lol:[/QUOTE] oo na okres letni ja bardzo chetnie hehe Quote
eria Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ja jadę 28 sierpnia nad morze, doczekać się już nie mogę i odliczam już ! Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='eria']Ja jadę 28 sierpnia nad morze, doczekać się już nie mogę i odliczam już ![/QUOTE] [quote name='tigrunia']O nieee.. ja góry wolę zimą ! hihi[/QUOTE] Nienawidze Was..:evil_lol: Ania nie doluj mnie..:placz: Be zrob wyjatek latem gory sa lepsze bo nie wymarzniesz na kolejce::diabloti: Quote
megi82 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ja wyjeżdżam we wtorek za Tarnów w rodzinne strony mojej babci-spanie pod namiotem,woda ze studni,wychodek na dworze,wodę do kąpieli trzeba zagrzać-mycie się w misce...takie spartańskie warunki....ale jest cudownie....pełno fajnych wspomnień z dzieciństwa no i rodzinka blisko....już odliczam godz. pozatym w nd po pracy pozbywam się blondu-zrobię się na rudo-albo ostry rudy albo jasny miedziany blond...jak bede wyć z rozpaczy to najwyżej zrobię sobie sos i będę znowu blond ;D Quote
tigrunia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Pegaza']Nienawidze Was..:evil_lol: Ania nie doluj mnie..:placz: Be zrob wyjatek latem gory sa lepsze bo nie wymarzniesz na kolejce::diabloti:[/QUOTE] Staram się omijać takie kolejki na których można wymarznąć. Zakopane jest najlepsze :loveu: I na Kasprowy i na Gubałówkę wjeżdża się z klasą :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Megi taa takie warunki to ja pamietam tez z dziecinstwa kiedy sie wyjezdzalo na wakacje pod namiot.. no to szalejesz z tym rudym heh mnie tez cos korcilo na rudy ale znow mam pasemka.. w Zakopanem bylam jak bylam mala ale kolejką nigdzie nie wjezdzalam wiec nie wiem jak jest..;) Quote
Recommended Posts