Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miejmy nadzieje, że te tabletki pomogą i Pipi wróci do zdrowia. Moją suczkę też czeka sterylka troche się boje ale muszę to zrobić bo jednak mam dwa psy w domu i jest to uciążliwe.

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze....
moje po sterylce nie mają tego problemu...mam nadzieję,że u was to ze stresu po operacji albo przeziębienie....dawaj nam znać jak sprawy dalej się miewają

Posted

[quote name='Pegaza']Taa moje psy nie choruja ale jak juz zachoruja to przypadki od razu nie ksiazkowe;)[/QUOTE]

będzie dobrze,bo innej opcji ja tu nie widzę

kochana mam nadzieję,że nie obrazisz się,że zapodam tu linka,ale jakoś masz więcej wiejśc niż u mnie,więc:

yorkowe nieszczęście
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Juz-piękny-o-ogłoszenia-prosi[/URL]!!!!!

Posted

[quote name='Pegaza']Taa moje psy nie choruja ale jak juz zachoruja to przypadki od razu nie ksiazkowe;)[/QUOTE]

Daria ja też trzymam kciuki i mam nadzieje, że szybko wszelkie dolegliwośći miną ...

Posted

Cze piatkowe..:)
spoko Megi obejrzalam przy okazji tego boroczka..:(
dzieki Marza zobaczymy co powie wetka..

wlasnie ogladam DTV i akurat mowia o podwyzkach..
ja dziennie chodze do Biedronki i dziennie tam drozeje cukier..:crazyeye:
a mąki kartoflanej wogole nie ma od miesiaca juz..
koniec swiata sie szykuje eh...

Posted

u nas cukier spod lady buuuuuu
co za czasy wracają??!!
pozdrawiam
u nas tak okropnie wieje że myśli nie słysze
aaaa nie ma czego załować , takich mysli lepiej nie słyszeć hahhahahah

Posted

[quote name='dysia-u']u nas cukier spod lady buuuuuu
co za czasy wracają??!!
pozdrawiam
u nas tak okropnie wieje że myśli nie słysze
aaaa nie ma czego załować , takich mysli lepiej nie słyszeć hahhahahah[/QUOTE]
Ula w Biedronce sprzedaz 10 kg na osobe..:roll:
matko kartki wroca i kolejki od 3 rano:roll:
a u nas nawet fajnie jest :)

Posted

kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy
możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze

Posted

[quote name='dysia-u']kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy
możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze[/QUOTE]
Moze masz i racje ale ja sie juz przyzwyczailam;)

wpadlam tylko na moment bo musze sie wziasc za okna..
bylam u weta i narazie mamy tabletki przepisane na przeziebiony pecherz:cool1: taa
a jak nie pomoze tabletki hormonalne a jak nie pomoze to czeka nas zabieg ponowny :roll:

dzwonilam teraz do poradni K i koncu jestem umowiona na wizyte ale ile sie musialam naszukac poradni bo jedna nie ma podpisanego kontraktu druga mnie odeslala do trzeciej a trzecia w koncu mnie przyjela a ze dostalam na bezplatne badanie cytologiczne to ide je zrobic bo w koncu juz bylby czas odwiedzic tego pana doktora:cool1: i tak juz wiem ze bede miala zabieg..ktory juz kiedys mial byc ale zanim weszlam do gabinetu to aparat sie zepsul :roll: a na nastepną wizyte juz nie poszlam:roll:
i to tyle..jak bede miec chwile to wpadne jeszcze narka

Posted

A właśnie, co z tym cukrem? Ja ostatnio nie wiem co się nawet u nas dzieje, bo tv nie oglądam ;) Tylko widziałam że pełno demotywatorów o tematyce "cukrowej" było hihi. Takie braki w sklepach są?!

Oj Daria, widzę że ty też po lekarzach latasz :roll:

Posted

[quote name='dysia-u']kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy
możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze[/QUOTE]

A wiesz Ula że to serio z tym cukrem z biedronki,zawsze jak taki mam w domu to co co nim słodzę to zawsze takie nie słodkie jest..

Cze Daria..jak tam dziś humorek i samopoczucie?
I jak dziś mała?lepiej?

Posted

Pisalam wyzej co z Pipi;)
ogolnie rana goi sie dobrze ale zobaczymy czy dzis znow bedzie wpadka z moczem..
w miare samopoczucie choc mialam w planie umyc okna to umylam tylko jedno bo jakos oklaplam..

Posted

[quote name='Pegaza']Pisalam wyzej co z Pipi;)
ogolnie rana goi sie dobrze ale zobaczymy czy dzis znow bedzie wpadka z moczem..
w miare samopoczucie choc mialam w planie umyc okna to umylam tylko jedno bo jakos oklaplam..[/QUOTE]

O patrz...:oops:
Obserwuj może wyciszy się to wszystko jakoś...ach te nasze biedne zwierzaki:(
a okna umyjesz,pomału spokojnie:eviltong:..

Posted

tradycyjnie wpadam sprawdzić co z maleństwem naszym?na pewno dobrze,ale wole upewnić się?
dalej sika?a nasza druga panienka jak miewa się?opiekuje się"siostrą"?

Posted

Cze Daria :multi:
Ojj masz.. zawsze jakieś kłopoty :shake: Dajesz już te tabletki? Jest poprawa?

Co do cukru to jakiś dramat z tymi cenami :crazyeye: Pamiętam jeszcze z rok temu w promocji można było dostać po 3,19 a tydzień temu promocja w biedronce chyba 4,15 :crazyeye: Ja kupuję cukier z biedronki i jak dla mnie niczym się nie różni od tego, który mamy w cukierni. Apropo .. w cukierni akurat kierownik robi kalkulacje i sam jest w szoku jak wszystko do góry poszło :crazyeye: Mąkę kupowaliśmy po 0,80, teraz po 1,60 jest , mak był po 3 jest po 6,80 :crazyeye: olej, pomada.. wszystko poszło w górę a ostatnie kalkulacje były robione w sierpniu :shake: Podwyżki ciast się szykują jak nic.. :roll: