andzia23 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Miejmy nadzieje, że te tabletki pomogą i Pipi wróci do zdrowia. Moją suczkę też czeka sterylka troche się boje ale muszę to zrobić bo jednak mam dwa psy w domu i jest to uciążliwe. Quote
*Jot* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Daria jak nie urok to.....:shake: Trzymam kciuki za Pipi :loveu: Quote
dysia-u Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='*Jot*']Daria jak nie urok to.....:shake: Trzymam kciuki za Pipi :loveu:[/QUOTE] wybrała bym urok , a najlepiej ten osobisty hihihi Quote
megi82 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kurcze.... moje po sterylce nie mają tego problemu...mam nadzieję,że u was to ze stresu po operacji albo przeziębienie....dawaj nam znać jak sprawy dalej się miewają Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Taa moje psy nie choruja ale jak juz zachoruja to przypadki od razu nie ksiazkowe;) Quote
megi82 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Pegaza']Taa moje psy nie choruja ale jak juz zachoruja to przypadki od razu nie ksiazkowe;)[/QUOTE] będzie dobrze,bo innej opcji ja tu nie widzę kochana mam nadzieję,że nie obrazisz się,że zapodam tu linka,ale jakoś masz więcej wiejśc niż u mnie,więc: yorkowe nieszczęście [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202117-Żmigród-Yorkowaty.Same-kości-ból-i-strach-(Juz-piękny-o-ogłoszenia-prosi[/URL]!!!!! Quote
Marzena* Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Pegaza']Taa moje psy nie choruja ale jak juz zachoruja to przypadki od razu nie ksiazkowe;)[/QUOTE] Daria ja też trzymam kciuki i mam nadzieje, że szybko wszelkie dolegliwośći miną ... Quote
Pegaza Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Cze piatkowe..:) spoko Megi obejrzalam przy okazji tego boroczka..:( dzieki Marza zobaczymy co powie wetka.. wlasnie ogladam DTV i akurat mowia o podwyzkach.. ja dziennie chodze do Biedronki i dziennie tam drozeje cukier..:crazyeye: a mąki kartoflanej wogole nie ma od miesiaca juz.. koniec swiata sie szykuje eh... Quote
dysia-u Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 u nas cukier spod lady buuuuuu co za czasy wracają??!! pozdrawiam u nas tak okropnie wieje że myśli nie słysze aaaa nie ma czego załować , takich mysli lepiej nie słyszeć hahhahahah Quote
Pegaza Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='dysia-u']u nas cukier spod lady buuuuuu co za czasy wracają??!! pozdrawiam u nas tak okropnie wieje że myśli nie słysze aaaa nie ma czego załować , takich mysli lepiej nie słyszeć hahhahahah[/QUOTE] Ula w Biedronce sprzedaz 10 kg na osobe..:roll: matko kartki wroca i kolejki od 3 rano:roll: a u nas nawet fajnie jest :) Quote
dysia-u Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze Quote
Pegaza Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='dysia-u']kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze[/QUOTE] Moze masz i racje ale ja sie juz przyzwyczailam;) wpadlam tylko na moment bo musze sie wziasc za okna.. bylam u weta i narazie mamy tabletki przepisane na przeziebiony pecherz:cool1: taa a jak nie pomoze tabletki hormonalne a jak nie pomoze to czeka nas zabieg ponowny :roll: dzwonilam teraz do poradni K i koncu jestem umowiona na wizyte ale ile sie musialam naszukac poradni bo jedna nie ma podpisanego kontraktu druga mnie odeslala do trzeciej a trzecia w koncu mnie przyjela a ze dostalam na bezplatne badanie cytologiczne to ide je zrobic bo w koncu juz bylby czas odwiedzic tego pana doktora:cool1: i tak juz wiem ze bede miala zabieg..ktory juz kiedys mial byc ale zanim weszlam do gabinetu to aparat sie zepsul :roll: a na nastepną wizyte juz nie poszlam:roll: i to tyle..jak bede miec chwile to wpadne jeszcze narka Quote
Karolina. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 A właśnie, co z tym cukrem? Ja ostatnio nie wiem co się nawet u nas dzieje, bo tv nie oglądam ;) Tylko widziałam że pełno demotywatorów o tematyce "cukrowej" było hihi. Takie braki w sklepach są?! Oj Daria, widzę że ty też po lekarzach latasz :roll: Quote
*Agnieszka* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='dysia-u']kiedyś kupiłam cukier w Biedronce i był jakis taki mało cukrowy możliwe że było mało cukru w cukrze? ten z normalnego sklepu inny, naprawde, mniej go musiałam wsypać do szklanki żeby herbatka była taka jak zawsze[/QUOTE] A wiesz Ula że to serio z tym cukrem z biedronki,zawsze jak taki mam w domu to co co nim słodzę to zawsze takie nie słodkie jest.. Cze Daria..jak tam dziś humorek i samopoczucie? I jak dziś mała?lepiej? Quote
Pegaza Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Pisalam wyzej co z Pipi;) ogolnie rana goi sie dobrze ale zobaczymy czy dzis znow bedzie wpadka z moczem.. w miare samopoczucie choc mialam w planie umyc okna to umylam tylko jedno bo jakos oklaplam.. Quote
*Agnieszka* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Pegaza']Pisalam wyzej co z Pipi;) ogolnie rana goi sie dobrze ale zobaczymy czy dzis znow bedzie wpadka z moczem.. w miare samopoczucie choc mialam w planie umyc okna to umylam tylko jedno bo jakos oklaplam..[/QUOTE] O patrz...:oops: Obserwuj może wyciszy się to wszystko jakoś...ach te nasze biedne zwierzaki:( a okna umyjesz,pomału spokojnie:eviltong:.. Quote
*Jot* Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Cześć Daria !! Wy tu o cukrze.U mnie kilogram cukru wystarcza na trzy miesiące :roll: A Pipi MUSI się poprawić.Nie ma innej opcji. :p Quote
karkakarka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 U mnie to i okna i firanki czekają na pranie ;) Jak tam Pipi? Quote
megi82 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 tradycyjnie wpadam sprawdzić co z maleństwem naszym?na pewno dobrze,ale wole upewnić się? dalej sika?a nasza druga panienka jak miewa się?opiekuje się"siostrą"? Quote
tigrunia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cze Daria :multi: Ojj masz.. zawsze jakieś kłopoty :shake: Dajesz już te tabletki? Jest poprawa? Co do cukru to jakiś dramat z tymi cenami :crazyeye: Pamiętam jeszcze z rok temu w promocji można było dostać po 3,19 a tydzień temu promocja w biedronce chyba 4,15 :crazyeye: Ja kupuję cukier z biedronki i jak dla mnie niczym się nie różni od tego, który mamy w cukierni. Apropo .. w cukierni akurat kierownik robi kalkulacje i sam jest w szoku jak wszystko do góry poszło :crazyeye: Mąkę kupowaliśmy po 0,80, teraz po 1,60 jest , mak był po 3 jest po 6,80 :crazyeye: olej, pomada.. wszystko poszło w górę a ostatnie kalkulacje były robione w sierpniu :shake: Podwyżki ciast się szykują jak nic.. :roll: Quote
*Jot* Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cześć Daria !! Pewnie już słyszysz poniedziałek za drzwiami co ? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 eeee jeszcze weekendem trzeba się cieszyć nie pospieszajcie tego czasu bo i tak szybko biegnie!!!!!!!! Quote
Paulinka10 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Cześć dziewczyny,co tam Daria na działeczce słychać? Cos mi switało o działce i dopiero teraz doczytałam po drodze że jutro jedziesz robić oględziny:)no to życze ciepełka;) Quote
megi82 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Daria na bank na działecze,bo o moją się pytała i o krokusiki...ja też lecę zaraz na przeegląd -czy to już wiosna czy jeszcze nie Quote
Recommended Posts