Paulinka10 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 To ja też chce książke!!!bedzie mi poprawiać humor w taki dzień jak dziś... Heloł dziołchy;) Quote
*Jot* Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 He,he....ustawiacie się dziewczyny w kolejke a ja będę rękopis czytała :multi: Cześć Daria !! Wróć...... Quote
Karolina. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ooo, widzę tu zapisy trwają na książkę! Ja też poproszę jeden egzemplarz z autografem i dedykacją hihi ;) Cześć Daria! Quote
Marzena* Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='*Jot*']He,he....ustawiacie się dziewczyny w kolejke a ja będę rękopis czytała :multi: Cześć Daria !! [B]Wróć.[/B].....[/QUOTE] Nie może bo tworzy ;) Nie wolno przeszkadzać pisarce ;) Quote
dysia-u Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Daria czy między jednym rozdziałem a drugim nie mogła bys nam czego opowiedzieć??!! wpadnij na chwile doradzisz mi jaka biżuteria pasuje do szlafroczka na zabawe karnawałową i do kapci oczywiście bo butów nie mam Quote
Yoko2009 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Książka książką a ja bym o fotki dziewczynek porosiła:):) Quote
*Jot* Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Yoko2009']Książka książką a ja bym o fotki dziewczynek porosiła:):)[/QUOTE] Asiu zgadzam się z Tobą :lol: Cześć Daria :multi: Quote
megi82 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 cześć opisz koniecznie to wszystko-ksiązka byłaby pełan humory i dobrze sprzedawałaby się Quote
Paulinka10 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 A Darie to już ta książka całkowicie pochłonęła...tyle zamówień to sie Daria do roboty ostro wzięła;) Quote
Pegaza Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Witam Was serdecznie moje wierne czytelniczki:loveu: nie bylo mnie kilka dni.. tak wyszlo... czasem i pisarka ma jakies doly w zyciu..;) Ula apropo ciuchow to wlasnie tez przez to przeszlam chcialam sobie cos kupic i po za spodniami nic wiecej sie nie udalo.. ale ale mysle ze sprobuje zakupow w bonprix zobaczymy czym oni mnie zaskocza..na zdjeciach wygladają calkiem znosnie.. widze ze tutaj sie kolejka ustawia po ksiazke hihih ale zanim ksiazka to ta obiecana historia..jakis czas temu zrezygnowalismy z pewnego operatora sieci.. pani w salonie tej sieci wydala nam pismo ktore mialam wypelnic i wyslac na adres firmy..wiec poszukalam umowy bo byla potrzebna do tego pisma by go uzupelnic.. wyslalam ..po miesiacu przychodzi od nich pismo ze umowa o nr np 0000 zostala juz 2008 r anulowana..ja czytam czytam ...jak umowa ktora sie jeszcze nie zakonczyla moze sie juz w 2008 skonczyc?..pare dni o tym nie myslalam ale w jeden dzien wzielam ponownie te pismo do reki i czytam jeszcze raz..i wtem spadlo na mnie olsnienie:cool1: i mowie do M : pamietasz jak podpisywalismy te umowe to wtedy oni zamiast nam zrobic umowe na 24 miesiace zrobili na 36..i wtedy ta umowa zostala na miejscu anulowana..wiec to chyba chodzi o te umowe..zaczelam szukac jeszcze jednej umowy i sie znalazla.. wiec ja zamiast podac nr tej wlasciwej umowy podalam nr umowy anulowanej w 2008 r.:roll:. oni dobrze mi odpisywali ze umowa juz dawno zostala rozwiazana.:).nastepnego dnia M musial isc do tej placowki i to powyjasniac..oczywiscie umowe z rezygnacją jutro musze wyslac ponownie:cool3: co znow nie pomyle umow;) jak widac moje roztargnienie mnie nadal nie opuscilo..;) zdjec dziewczyn nie ma..jakos weny nie bylo..:roll: ale auto mam.;).. choc przez 2 dni mialam je na tym parkingu na uwadze..jak widzialam chlopakow w kapturach od razu zajmowalam pozycje przy oknie hihi :evil_lol: co jeszcze...kiedys Kasia pytalas co u swiniaka wiec zapomnialam sie pochwalic ze nasz Filip jest na kalendarzu swinkowym stronie tytulowej:multi: oraz na blogu forum..cos mi dziecko wspominalo dzis o tym.. jutro ide do fryca a jak mnie korci zrobic sobie rudy:cool1: no ale znow pewnie ustapie...:roll: i to chyba tyle.. za pare dni strace z Wami lacznosc znaczy bede ale juz nie tak czesto.. M zabiera mi lapka..a na kompie cory jakos nie lubie dlugo siedziec..przezyjemy mam nadzieje na tym jednym kompie obie..:roll: no to wpadne Was odwiedzic chyba jutro bo dzis w to szczeze watpie..:razz: papa Quote
Paulinka10 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No nie możliwe!nasza słynna pisarka powróciła,aleś faktycznie roztargniona jest hihi...ja już też mam dwie kreacje z bon prixa,na zdjęciach ciuchy wyglądają o wiele lepiej...ale pewnie dlatego że modelki odpowiednie:)ale ogólnie byłam zadowolona Quote
dysia-u Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 taaaa same anorektyczki a potem człek kupuje taka kiecke i dziwi sie tu ciśnie a tam spina Quote
Pegaza Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Paula a co sobie zamowilas? a bralas o 2 rozmiary mniejsze? bo tak czytalam po komentarzach.. a kupowalas moze w Halens? Ula to trzeba sie zapisac na jakis fitnesik ;) i nic upinac nie bedzie;).. reszte wpadne Was odwiedzic jutro chyba ze sie jeszcze docisne do netu dzis.. bylam u fryca.. a po frycu poszlam spac na 3 godziny..i jeszcze bym spala jak mnie M nie obudzil.. a teraz ide z psami bo one to maja budzik w dopce..:roll: Quote
Paulinka10 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja zamawiałam 2 komplety,bluzke z spódnica i spodnie z tunika,zamawiałam 36/38 a było mi troche luźne no i jakość taka troche gazetowa a w halens zamawiałam bluzke z pół roku temu to do dziś mi nie przyszła...i nie pamiętam w halens czy w bon prixie kupowałam córkom polarki to akurat super najbardziej udany zakup z takich katalogowych.. i co masz rudy?bo u Ciebie chyba czytałam coś o rudym? Quote
chrupcia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 co do bonprix to właśnie moja siostra zamawiała o dwa rozmiary mniejsze niż zawsze, bo tak jej powiedzieli że numeracja zawyżona ;) ale fakt, ciuchy ładniejsze na zdjęciach :p Filipek króluje w kalendarzu :cool3: łał jaki sławny chłopak, ale śliczny to co się dziwić :loveu: Cześć Daria i zapraszam na fotki ;) Quote
Pegaza Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Kurcze no to juz sama nie wiem jak ma zaplacic a ma to wygladac..jak szmatka.. ale w halens to chyba placisz przy odbiorze ? tyle dobrze.. ja chcialam tunike i sukienke i pizame..i jeszcze mase rzeczy..;) nie nie rudy mnie kreci..ale sie boje zdecydowac gdyz ostatnio farbowalam na jasne pasemka..a ja mam ciezko uzyskac jasny odcien na wlosach wiec jakbym znow walnela kolor rudy a by mi nie pasil to znow by ciezko bylo uzyskac nastepnym razem jasne pasma..;) ale tym razem mam dwa odcienie czekolade i jasne..i w tym kolorze najlepiej sie czuje ostatnio mialam cale jasne..i jakos tak nie przypadl mi do gustu.. Quote
Paulinka10 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No wiesz jak ja kupowałam to też sie bałam,ale jak nie kupisz to sie nie przekonasz,może kup raz jak nie spasuje to już wiecej nie kupisz,trudno tak doradzić komuś zależy jaki kto wymagający.. no w halensie też można płacić przy odbiorze no mi też podobają sie pasemka,ale stwierdziłam że to najdroższy kolor,moja koleżanka na dość krótkie włosy płaci 120zl:crazyeye:jak mi powiedziala to na nowo pokochalam moj czarny:p Quote
Pegaza Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Paulinka10']No wiesz jak ja kupowałam to też sie bałam,ale jak nie kupisz to sie nie przekonasz,może kup raz jak nie spasuje to już wiecej nie kupisz,trudno tak doradzić komuś zależy jaki kto wymagający.. no w halensie też można płacić przy odbiorze no mi też podobają sie pasemka,ale stwierdziłam że to najdroższy kolor,moja koleżanka na dość krótkie włosy płaci 120zl:crazyeye:jak mi powiedziala to na nowo pokochalam moj czarny:p[/QUOTE] ale w bonprix tez mozna przy odbiorze? bo chyba sie niezrozumialysmy.. oo to drogo..ja nie mam krotkich wlosow a placilam 80 zeta..ale u znajomej fryzjerki wiec chyba mniej mi liczy;) Quote
Paulinka10 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak w bon prixie można płacic przy odbiorze,w halensie też i z tego co tak przegladalam to wszystkie te katalogowe mozna placic przy odbiorze no to teraz sie rozumiemy mam nadzieje;) no to lepiej mieć znajomą fryzjerke... Quote
Pegaza Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='slawi']pokaż Daria tą pasemkową czekoladę:)[/QUOTE] oo to nie dzis..bo mimo ze bylam u fryca zle sie dzis czuje..chyba zoladek..:roll: [quote name='Paulinka10']Tak w bon prixie też można przy odbiorze płacić no to lepiej mieć znajomą fryzjerke...[/QUOTE] no to super..to skusze sie na te tunike najwyzej bede zalowac.. no od lat juz tylko chodze do niej..wiec wie czego oczekuje..;) Quote
Paulinka10 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Sie edytowałam ale już sie rozumiemy;)ja pewnie kiedyś jeszcze sie skusze na coś z bon prixa mimo tej sredniej jakości..a jeszcze mi sie przypomniala sukienka taka sportowa to moge powiedziec że porządnie uszyta i dobry materiał,więc to zależy ale nie pamietam z ktorego katalogu,musisz kupic bo Ci spokoju nie da Quote
tigrunia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Też dostałam niedawno katalog Bon Prix ale jeszcze nie przeglądałam :shake: Też mi coś tam zawsze się spodoba ale nie mam odwagi zamówić - sama nie wiem czemu :eviltong: Co do rudego to nie wiem Daria jakby Ci w tym było. Aśka Pudzianowa była zawsze czarna i się na rudo zrobiła i mi się osobiście zdecydowanie nie podoba :shake: Ona jest zadowolona więc w sumie to najważniejsze ale ja jestem na nią zła :eviltong: A ja za pasemka (2 kolory) płacę 75 zł :loveu: I nigdy nie miałam zrobionych lepiej nawet kiedy płaciłam po 200 zł :p Quote
karkakarka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A mnie się rudy podoba - chociaż ja też całe farbowane życie czarna jestem :) Quote
*Agnieszka* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cześć Daria:)Ja to już chyba wszystkie kolory włosów miałam na głowie,począwszy od żółtego do czarnego ale najlepiej się czuję w ciemnym brązie,czekoladzie..chociaż z natury jestem średnią blondynką Quote
Recommended Posts