Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania mialam tyle napisane chcialam dac emote i mi zniklo to mnie najbardziej wkurza tutaj na dogo ze ich czas jest zbyt krotki by napisac dluzsza wiadomosc..!!!
i musze znow od nowa zaczynac buu..
pisalas Ania czy przytrafila mi sie jakas wiadomosc wiec chcialam wtedy napisac ze nie ale jak bardzo sie mylilam zaraz sie sami przekonacie..
a wiec jakis czas temu chcialam sobie sciagnac z netu piosenke na fona...najpierw szukalam wykonawce itp..potem programik do sciagnienia znalazlam taki ktory oferowal 10 dni darmowych pobran..trzeba bylo sie tam zarejestrowac oczywiscie nie podalam prawdziwych danych bo zadko to robie dla takich programow..
dostalam linka na poczte weszlam tam zalogowana i nic sie nie dalo pobrac..po czym znalazlam inny program gdzie pobralam te piosenke a do dnia dzisiejszego nie mam jej na fonie wiec nie wiem po co tak szukalam jak wyszly z tego teraz klopoty..w nowy Rok zachodze na poczte by zrzucic wiadomosci do kosza..w sumie to tylko po to tam zachodze..no i patrze mam 2 wiadomosci z od programu pobieraczek..na ktory sie rejestrowalam ale nic pobrac nie umialam..i z ich listu wynika ze mam zaplacic 94,80..ja w szoku o co im kaman..cisnienie mialam chyba 200..zaczelam szukac na necie informacji i co znalazlam ze firma ta wyludza kase od naiwnych ludzi bierze ich strachem..groza komornikami windykacją itp..coniektorzy placa z strachu a ja im nie zamierzam..bo czuje sie oszukana jak wiekszosc ludzi..
na yotube mozna znalezc full filmikow na temat tej firmy infomacji na necie jest mnowstwo..nawet byl reportaz w Expresie Reporterow..firma ta ma postawione zarzuty ale uchylili sie od wyroku wiec sprawa nadal niewyjasniona..mi rowniez groza w emeilu ale mam ich gdzies te ich praktyki..no chyba ze po 2 latach bo tyle czasu mają na to dostane zawiasy to mam nadzieje ze na paczke od Was moge liczyc:evil_lol: nie dajcie sie dziewczyny wrobic w ten program pobieraczek.. gdyz tak naprawde rejestrujac sie tam na dzien dobry placicie te kwote platną na rok z gory.. a jak zaplacicie to dopiero mozecie pobrac te ich nielegalne pliki..wiec gdzie logika tych 10 dni darmowych..pieprzony pobieraczek naciagaczek!!!
wiec sami widzicie majac lat tyle ile mam dalam sie oszukac tej firmie..a juz myslalam ze ten rok bedzie spokojny ale zaczal sie paskudnie..ptfu..
nie bede sie przejmowac bo nie warto..
dla ciekawych filmiki na yotube pobieraczek..
oraz informacje na necie wystarczy wpisac pobieraczek ..
taa szkoda ze dopiero po fakcie sie dowiedzialam tyle o nich dlatego opisujac Wam to chcialam Was przestrzec przed tą firma!!!

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czytałaś regulamin :evil_lol:?

Coś Ty;) tak jak pisałaś pajace tylko wyłudzają kasę:mad:
Mój mąż też sie zarejestrował chyba, o ile dobrze pamiętam chyba ponad rok temu.
Może nawet tu o tym pisałam ale nie pamiętam dokładnie.
Też wysyłali @ co chwilę żeby płacic bo tak jest w regulaminie, ale do tej pory nie zapłaciliśmy im nic.

Posted

Cześć Daria :p
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF7980.jpg[/url] śliczny Livkowy pysio :loveu:
Czapkę też mam podobną, ino czarną ;)

A o tym pobieraczku to już gdzieś czytałam jak chciałam zobaczyć czy można gdzieś jeden serial pobrać za free i właśnie dużo osób przestrzegało.

Posted

Cześć Daria :)

oglądałam ten reportaż, mówili tam o dziewczynie chyba 13letniej i była szantażowana o zapłate że zostaną wstawione na tą str. jej zdjęcia itd. kiedyś coś szukałam i wpadłam na tą stronke, ale od razu wyszłam, wole się nie wkręcać w jakieś płacenie.

Posted

No miałam co poczytać.
Ładnie ,stóweczka za piosenki z netu :angryy:
Na szczęście ja nie mam takich problemów,nic nie ściągam.Wszystko mi dziecko ściąga i jak do tej pory żadnych rachunków nie dostała.:razz:
Cześć Darcia :multi:

Posted

Jesli chodzi o programy to na necie tez mozna je kupic jako orginaly ale to sa falszywki, tez taki program znalazlam na yotube..
teraz to czlowiek nie jest pewien co orginalne a co nie..
fotek dziewczyn nie mam..wiem wiem musze cos im porobic;)
taa Ula bo moje zycie jest zbyt nudne wiec trzeba je urozmaicac heh..no ja mysle ze na jakis czas starczy mi tych historii..moze u Was sie cos zacznie w koncu dziac..;)
Ania a kto by czytal ich regulamin przeciez pol dnia by mi to zeszlo!!

Posted

[quote name='Pegaza']Jesli chodzi o programy to na necie tez mozna je kupic jako orginaly ale to sa falszywki, tez taki program znalazlam na yotube..
teraz to czlowiek nie jest pewien co orginalne a co nie..
fotek dziewczyn nie mam..wiem wiem musze cos im porobic;)
taa Ula bo moje zycie jest zbyt nudne wiec trzeba je urozmaicac heh..no ja mysle ze na jakis czas starczy mi tych historii..moze u Was sie cos zacznie w koncu dziac..;)
Ania a kto by czytal ich regulamin przeciez pol dnia by mi to zeszlo!![/QUOTE]
ale to co wam się przydarzyło to rozbój w biały dzień:cool3:

Posted

Słyszałam o tym pobieraczku... paskudna sprawa, wiele osób się na to nabrało. Eh, człowiek to zawsze da się oszukać... A raczej to ci na górze wiedzą jak ludźmi manipulować :) Wiedzą że ludzie nie czytają regulaminów, więc sprytnie to wykorzystują... A propos manipulowania... Tak trochę nie na temat, ale przypomniała mi się taka historia, że był jakiś konkurs czy coś, dokładnie nie wiem, w każdym bądź razie chodziło o to, aby znaleźć sposób na większą sprzedaż pasty do zębów :) I wiecie co ktoś wymyślił? Żeby powiększyć średnicę tej dziurki przez którą wychodzi pasta!!! Dlaczego? Ano, bo każdy człowiek zawsze sobie nakłada ileśtam pasty, zazwyczaj po tyle samo za każdym razem, tzn. np. na długość szczoteczki. Na długość zawsze nakłada tyle samo, a przecież nie patrzy na "grubość" tej pasty ;) A wiadomo że wtedy jak ten otwór jest większy to więcej pasty się zużywa, zupełnie nieświadomie (!), więc nawet jak mamy dwie tubki o takiej samej pojemności to szybciej zużyjemy tą z większą dziurką.
Tak samo te SMSy "wygraj samochód" itd itp. Kiedyś wysyłałam, teraz już nawet ich nie czytam, tylko usuwam żeby nie korciło. Bo to jest tak, że wyślesz SMS, potem dostajesz SMS zwrotny, że dostałeś SZANSĘ na samochód :) Żeby tą szansę wykorzystać musisz znowu wysyłać sms, potem jeszcze odpowiadać im na jakieś pytania, itd, aż w końcu tyle kasy leci że szok... Nigdy więcej się na to nie nabiorę...

Posted

Daria u Ciebie to człowiek nigdy się nie nudzi ;)

A tak na poważnie to moja Daria w zeszłym roku też dała się nabrać oszustom. Na gg ktoś podał się za Jej koleżankę i poprosił o wysłanie smsa na jakiś numer, niby swój. Oczywiście miał kosztować tyle co normalnie. Za chwile poprosiła o kolejnego bo coś tam... i tak moja naiwna córcia wysłała 4 czy 5 po czym coś zaczęło Jej się nie podobać i sprawdziła saldo rachunku u operatora. Okazało się, że te smsy kosztowały Ją 100 zł :crazyeye: Teraz ma telefon na kartę a ja jestem spokojna bo doładowuję Jej jednorazowo za 30 zł więc w razie czego za wiele nie straci ;) No i Ona też po tej przygodzie zrobiła się bardziej ostrożna i nieufna więc może to nie była aż taka wysoka cena skoro czegoś się nauczyła ;)

Posted

Cze dziewczyny:)
doczekalam sie w koncu:multi: przysnila mi sie Soma:multi:
tak pokrotce opisze ten fragment snu..my gdzies z M mielismy sie przeprowadzic..
i pamietam ze Soma na czas wyprowadzki byla u mojej babci..po zobaczeniu tego mieszkania w sumie pamietam ze nie bardzo mi sie podobalo;) pojechalam odebrac Some i pytam babcie w mieszkaniu u niej gdzie Soma a ona ze zostawila ją na korytarzu..jak na korytarzu ? pytam jak moglas..a babcia cos tam zaczela sie migac ze duzego psa nie bedzie trzymac w mieszkaniu..i podchodze do drzwi a one byly szklane i widze Some lezaca i piszczaca na moj widok..a ja cholewcia nie zdazylam tych drzwi otworzyc..bo sie obudzilam..:roll: ale slyszalam ją wyraznie jak piszczy..tylko szkoda ze nie zdazylam ją dotknac.:roll:.ja lubie sobie sny analizowac..i mozecie myslec zem glupia..ale te drzwi szklane to mysle ze nie moge przekroczyc do jej psiego swiata i to ze sie cieszyla i piszczala na moj widok to mysle ze ona rowniez za nami teskni.No i nie smiejcie sie ze mnie ale ja tak to czuje..;)
Ania a ja wogole nie mam zamiaru z nimi pisac emaile, poprostu nie bede reagowac na oszustow..
Karolina a na takie sms to tez nie reaguje..;)

Posted

piękny sen miałaś
ja wczoraj byłam od 5:20(rano)szczęśliwa,bo moja kuzynka i zarazem najlepsza przyjaciółka przysniła mi się-zgineła25września2010r.....więc wiem dokłądnie jak to jest,gdy ten upragniony sen w końcu przychodzi.

a na oszustów nie reagowac

Posted

Daria, ciesze się że spotkałaś się z Somką we śnie. Teraz na pewno jest Ci trochę lepiej.
A ona długo za wami nie będzie tęsknić, pamiętaj że tam czas płynie inaczej :p

Posted

Ja też zawsze takie sny analizuję ;) szczególnie jak mi się mama przyśni :)

A co do naciągaczy - ja w ogóle nie rozumiem jak można być tak podłym i naciągać ludzi w tak perfidny sposób... Ja to za bardzo w ludzi wierzę i nie raz się przejechałam wrrrr

Posted

A mnie Daria pominęłaś :mad: Pytałam czy się wybawiłaś w Sylwka :roll:

Faktycznie jesteś pechowa dziewczyno :eviltong: Chyba trzeba będzie omijać tą galerię.. :evil_lol:

Posted

U Ciebie to zawsze jakieś przygody ! ;)
Fajnie,że Somka Ci się przyśniła.
Mnie dziś śnił się Kreoś, ale tak głupio sen się skończył i się obudziłam. Że wyszliśmy na spacer i od razu po wyjściu z klatki schodowej zniknął mi z pola widzenia...

Posted

No niby fajnie ale ciagle siedzi mi w glowie te piszczenie ze ona chce do mnie isc..
Be bo ja nigdzie w tym roku nie bylam siedzialam w robocie do 18;) ja Ci dam omijac moją galerie!!:evil_lol:
Ania daj spokoj chetnie bym polowe takich przygod oddala Wam;)
ale wiesz Kreon wpadl na moment zobaczyc Was..a potem odszedl znow do siebie...pewnie kiedys znow wpadnie na dluzej:)